BlancoAgilon38 írta:sznot írta:Én már várom mikor fognak a nagy nyugati klubok becsődölni. Nem normális, ami ott megy.
Ha elfogy az olaj.
Az még egy ideig nem fog.
BlancoAgilon38 írta:sznot írta:Én már várom mikor fognak a nagy nyugati klubok becsődölni. Nem normális, ami ott megy.
Ha elfogy az olaj.
banok írta:BlancoAgilon38 írta:sznot írta:Én már várom mikor fognak a nagy nyugati klubok becsődölni. Nem normális, ami ott megy.
Ha elfogy az olaj.
BlancoAgilon38 írta:Nem engedném, hogy arabok vegyenek futballklubokat. A kurva anyjukat...
BlancoAgilon38 írta:banok írta:BlancoAgilon38 írta:Ha elfogy az olaj.
Tudom. :(
cain írta:ManBat írta:krisztian írta:Az, hogy most nem vásárol az MC, az nem jelenti azt, hogy akkortájt nem ugyanilyen habzsidőzsinek nézett ki az ő vásárlásuk, mint most ez.
Csak sem ők, sem a PSG eddig nem ért semmit a nagy nevek felvásárlásával. És szerintem ezután sem fog.
lásd kicsiben: felcsút
a felcsút szórja ugyan a pénzt, de azért nem a honvéd+vidi kezdőből mazsolázgat.
banok írta:BlancoAgilon38 írta:banok írta:
Tudom. :(
Fel kéne túrni az Alföldet hátha azalatt is van és akkor jöhetne Messi a Fradiba. :)
adrenalin69 írta:banok írta:BlancoAgilon38 írta:Tudom. :(
Fel kéne túrni az Alföldet hátha azalatt is van és akkor jöhetne Messi a Fradiba. :)
Már az alföld is a tiétek?
banok írta:adrenalin69 írta:banok írta:
"A nemzet csapata" XD
banok írta:adrenalin69 írta:banok írta:
"A nemzet csapata" XD
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 29 vendég