Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:a legnagyobb megyei riválist, az Olefin SC-t
Olefin SC :) ifiben játszottam sokat ellenük :)
én is
én beállós voltam
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:a legnagyobb megyei riválist, az Olefin SC-t
Olefin SC :) ifiben játszottam sokat ellenük :)
én is
RC írta:Westman írta:RC írta:Az Áesz Lómát akarjuk!
Szerintem meg az AC.Milannal kellene meccselni a Halinak hisz ha klubtörténelmet nézel.
Yogos. Én egyébként a Sturm Graznak vagy a Spartak Trnavának is örülnék.
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Olefin SC :) ifiben játszottam sokat ellenük :)
én is
én beállós voltam
nick2005 írta:RC írta:Westman írta:
Szerintem meg az AC.Milannal kellene meccselni a Halinak hisz ha klubtörténelmet nézel.
Yogos. Én egyébként a Sturm Graznak vagy a Spartak Trnavának is örülnék.
Én is épp ezekre gondoltam. Ha a Lazio lesz, annak is örülök, mert végülis egy neves olasz csapatról van szó. A Milannal anno játszottunk 1981-ben kétszer is (hazai és idegenbeli) az akkori Közép Európai kupában. Gyerekkoromban volt is egy olyan polóm, ami kifejezetten arra a meccsre készült. De azért a Milan elég nagy csapat, biztos nem férne bele nekik és akkor ugye sok lenne a "divat". Az osztrákok is jók lennének, velük is volt kupameccs a 70-es években a KEK-ben, meg Szombathelyen amúgy is jó a kapcsolat a sógorokkal, el tudnám képzelni a Rapidot vagy az Austriat is ellenfélnek. Aki még szóba jöhetne, az a Hertha már csak a magyar szál miatt is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég