Komoly tervek a Haladásnál, olasz sztárcsapattal meccselhetnek

SuperDepor
Moderátor

Re: Komoly tervek a Haladásnál, olasz sztárcsapattal meccselhetnek

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.07.08. 19:19

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:a legnagyobb megyei riválist, az Olefin SC-t

Olefin SC :) ifiben játszottam sokat ellenük :)

én is

én beállós voltam
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.07.08. 19:39

RC írta:
Westman írta:
RC írta:Az Áesz Lómát akarjuk!

Szerintem meg az AC.Milannal kellene meccselni a Halinak hisz ha klubtörténelmet nézel.

Yogos. Én egyébként a Sturm Graznak vagy a Spartak Trnavának is örülnék.

Én is épp ezekre gondoltam. Ha a Lazio lesz, annak is örülök, mert végülis egy neves olasz csapatról van szó. A Milannal anno játszottunk 1981-ben kétszer is (hazai és idegenbeli) az akkori Közép Európai kupában. Gyerekkoromban volt is egy olyan polóm, ami kifejezetten arra a meccsre készült. De azért a Milan elég nagy csapat, biztos nem férne bele nekik és akkor ugye sok lenne a "divat". Az osztrákok is jók lennének, velük is volt kupameccs a 70-es években a KEK-ben, meg Szombathelyen amúgy is jó a kapcsolat a sógorokkal, el tudnám képzelni a Rapidot vagy az Austriat is ellenfélnek. Aki még szóba jöhetne, az a Hertha már csak a magyar szál miatt is.
########################
HAJRÁ HALI!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.07.08. 20:16

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Olefin SC :) ifiben játszottam sokat ellenük :)

én is

én beállós voltam

én irányító
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.07.09. 12:45

nick2005 írta:
RC írta:
Westman írta:
Szerintem meg az AC.Milannal kellene meccselni a Halinak hisz ha klubtörténelmet nézel.

Yogos. Én egyébként a Sturm Graznak vagy a Spartak Trnavának is örülnék.

Én is épp ezekre gondoltam. Ha a Lazio lesz, annak is örülök, mert végülis egy neves olasz csapatról van szó. A Milannal anno játszottunk 1981-ben kétszer is (hazai és idegenbeli) az akkori Közép Európai kupában. Gyerekkoromban volt is egy olyan polóm, ami kifejezetten arra a meccsre készült. De azért a Milan elég nagy csapat, biztos nem férne bele nekik és akkor ugye sok lenne a "divat". Az osztrákok is jók lennének, velük is volt kupameccs a 70-es években a KEK-ben, meg Szombathelyen amúgy is jó a kapcsolat a sógorokkal, el tudnám képzelni a Rapidot vagy az Austriat is ellenfélnek. Aki még szóba jöhetne, az a Hertha már csak a magyar szál miatt is.

Pár éve volt nálatok Arsenal is,ha jól emlékszem,tehát a Milan is oldható dolog lenne (főleg a régi emlékekre hivatkozva bizti vállalnák),és azért akkor Walcott,Sagna,Wilshire,Vela,Ramsey nem semmik voltak mert akkor bontogatta egyik másik a szárnyait az Arsenalban, igaz akkor volt nálatok is egy Kenesei és azóta sincs olyan kvalitású focistátok mint Kenő.Azaz 1:1 akkoriban odabaszott,még Nyilasi is elélvezett az éppen feljutó Haladás játékától és el is találta hogy dobogón is végezhettek ha olyan teljesítményt nyújt a csapatotok,igaz volt Kuttor is aki megtanította Guzmicsot mit kell hátul csinálni,aztán volt nálatok Molnár Balázs is aki középen dirigált, elől meg Kenő,olyan csapatotok sosem volt addig sem,és nem is mostanában lesz ahogy elnézem a dolgot.
Nyilván erről nem ti szurkolók tehettek.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.07.10. 11:32

A Lazio mitől sztárcsapat?

Vissza: “www.nb1.hu”