SuperDepor írta:Akkor Futács és Niko is marad ott ahol van.
fax tudja, még beléphetnek az akadémiára
kristof98.haladas írta:Továbbra is tartom,hogy jobb ez így,mint egy itthoni edzőt kinevezni.
Gunners írta:SuperDepor írta:Akkor Futács és Niko is marad ott ahol van.
Azért lehet nem akar még egyszer ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni. Legalábbis ha én lennék a Sztrók akkor ezeket nyomikat akiket most játszatott be nem hívnám többet, vagy csak ha tényleg kurvára rászolgáltak. A felnőtt válogatott nem jótékonysági szervezet ahova minden boldog boldogtalan bekerülhet. Legalábbis normális helyeken tenni kell valamit a meghívóért.
HattoriHanzo írta:Gunners írta:SuperDepor írta:Akkor Futács és Niko is marad ott ahol van.
Azért lehet nem akar még egyszer ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni. Legalábbis ha én lennék a Sztrók akkor ezeket nyomikat akiket most játszatott be nem hívnám többet, vagy csak ha tényleg kurvára rászolgáltak. A felnőtt válogatott nem jótékonysági szervezet ahova minden boldog boldogtalan bekerülhet. Legalábbis normális helyeken tenni kell valamit a meghívóért.
Kapcsos Vince ezt nem lájkolja.
kristof98.haladas írta:Továbbra is tartom,hogy jobb ez így,mint egy itthoni edzőt kinevezni.
raab írta:kristof98.haladas írta:Továbbra is tartom,hogy jobb ez így,mint egy itthoni edzőt kinevezni.
Ezt nem igazán értem, ha magyar edzővel kapunk ki akkor a kurva anyját, ha némettel akkor meg "de legalább nem magyar"?
Utolsó négy meccs 0-9 ,de legalább nem magyar...?
Én is el tudom fogadni, hogy marad, de a kirúgásának anyagi vonzata miatt nem azért mert külföldi.
Cselszky írta:raab írta:kristof98.haladas írta:Továbbra is tartom,hogy jobb ez így,mint egy itthoni edzőt kinevezni.
Ezt nem igazán értem, ha magyar edzővel kapunk ki akkor a kurva anyját, ha némettel akkor meg "de legalább nem magyar"?
Én is el tudom fogadni, hogy marad, de a kirúgásának anyagi vonzata miatt nem azért mert külföldi.
Nem hiszem, hogy a pénz az ok. Félmilliárdot keres évente, és állítólag 100 millióért el lehetett volna küldeni. Olcsóbb lett volna most kirúgni, és kinevezni egy magyart.
SuperDepor írta:Cselszky írta:raab írta:
Nem hiszem, hogy a pénz az ok. Félmilliárdot keres évente, és állítólag 100 millióért el lehetett volna küldeni. Olcsóbb lett volna most kirúgni, és kinevezni egy magyart.
Persze, h nem a pénz miatt hagyták a helyén, csak a sajtóban ütött nagyot a 100 milliós lelépési pénz, ezt Csányiék pont telibeszarták volna, ha ez lett volna a kérdés. Szakmailag mindent meg lehet indokolni, a váltást is meg a maradást is - ráadásul sokra tartom a német vonalat - de ahogy nyuszi írja egy bukott ember , és ez így is fog maradni. Sajnos.
Jelenlévő fórumozók: Javier Arizmendi valamint 6 vendég