Elismerés: Hajdú B. István kapta a Szepesi-díjat

Javier Arizmendi
Sztár

Re: Elismerés: Hajdú B. István kapta a Szepesi-díjat

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2016.12.03. 15:19

Kocsis Erzsébet írta:Egy komenista ügynök után nevezett díjat pont megérdemli ez az önimádó szófosós, aki kb. a 10. percben kezd el kommentálni mert előbb fel kell sorolnia a statisztikákat meg a kétnapos híreket a Pepsifociról. De ha idegenbeli meccs, inkább 15 perc lesz az mivel létfontosságú ügy elmesélni a nézőknek a helyszín földrajzi elhelyezkedését és egyéb turisztikai anekdotákat. Nem tudom hányszor kiabáltam miatta a tévékészüléknek hogy fogd már be végre a pofádat.

számomra a rioi olimpia kajak-kenu közvetítése volt a csúcs. a riporternek dunsztja sem volt a helyezésekről, észre sem vette, hogy a Nagybányai-Mike kenupáros a bronzért harcol, leakadt a lemeze, hogy 250 méterrel a vége előtt 7-ikek voltak és szidta őket, mint a bokrot. te voltál az Jenő! :)
méltó voltál az elődödhöz, aki a Depor Old Traffordbeli egyenlítő gólja előtt fél perccel még azon morfondírozott hogy egy ilyen spanyol kiscsapat mi a fenét keres a Bajnokok Ligájában. a 99-es BL döntőbeli 93 perc hosszúságú Ferguson-ekézés (hogy a ballábas Giggs mér játszik a jobb oldalon), pedig a magyar sportújságírás csúcsa. a váradi kosaras okosabb, mint Sir Alex. :)
ETO

tat
Világsztár

HozzászólásSzerző: tat » 2016.12.03. 16:04

Végre egy díj, amit olyan kap, aki meg is érdemli! Grat!
A sör lassan butít, de nem baj, én ráérek.
Nincs ronda nõ, csak kevés pia!

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2016.12.03. 23:10

Kocsis Erzsébet írta:
SAW írta:
Kocsis Erzsébet írta:Egy komenista ügynök után nevezett díjat pont megérdemli ez az önimádó szófosós, aki kb. a 10. percben kezd el kommentálni mert előbb fel kell sorolnia a statisztikákat meg a kétnapos híreket a Pepsifociról. De ha idegenbeli meccs, inkább 15 perc lesz az mivel létfontosságú ügy elmesélni a nézőknek a helyszín földrajzi elhelyezkedését és egyéb turisztikai anekdotákat. Nem tudom hányszor kiabáltam miatta a tévékészüléknek hogy fogd már be végre a pofádat.

Tudjuk, hogy valójában Ifj. Knézy Jenő vagy és csak a sárga irigység puffog fel belőled.

Ezt én nem is tagadtam. Vannak rosszakaróim. Viszont annyit tudtok felhozni ellenem hogy állítólag felpofoztam a feleségemet, amit a hatóságok sem tudták bebizonyítani. Kommentálásomon nem találtok fogást. Én még ilyen kis játékokkal is szoktam szórakozni a nézőket, hogy kimondom a meccsen mi fog történni és rendre meg is történik. A törökök ellen megjósoltam hogy Szalai gólt fog lőni. Aztán a konfederácós kupán megmondtam előre hogy Neymar be fogja rúgni a szabit. Hajdúkád mikor tett ilyet? Ilyen képesség csak a legnagyobbaknál van és ezért vagytok irigyek.

Ez egy "sikíts te ribanc" helyzet.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Vissza: “www.nb1.hu”