Megvan a Videoton új vezetőedzője

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Megvan a Videoton új vezetőedzője

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.07. 06:07

manderel írta:
adrenalin69 írta:
manderel írta:Hallatlan, ezek még fizetést is képesek adni az edzőjüknek, miközben mindenhol máshol ingyen dolgoznak. Micsoda dorbézolás, szerintem náluk még a kutya is kávézik..

Kicsit erőltetett egy komment! Ha értenéd, hogy miről beszélgetnénk.....

Én értem. Arról hogy sokba került. Viszont kivásárolni nem kellett, aláíráspénze és fizetése pedig minden edzőnek van/volt. Hogy mennyi azt nem tudjuk, konkrétumok nélkül pedig kár a levegőbe puffogtatni.

Hallottad már azt a szót, hogy életszerű? Tehát a bajnok és kupagyőztes szerb otthagyja csapatát aprópénzért? Erőlködj még egy kicsit!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2017.06.07. 19:35

Nikolic szerződése lejárt, Berggel közös megegyezéssel bontottunk szerződést. Kérdezzetek, ha valamit nem tudtok, segítünk!

Fiatal, de tapasztalt edző. Kicsit oda is szólt a szakmának azzal, hogy bár ő lesz a legfiatalabb, már járt EL- csoportkörben. :)
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.06.07. 19:56

Mantequilla írta:Nikolic szerződése lejárt, Berggel közös megegyezéssel bontottunk szerződést. Kérdezzetek, ha valamit nem tudtok, segítünk!

Fiatal, de tapasztalt edző. Kicsit oda is szólt a szakmának azzal, hogy bár ő lesz a legfiatalabb, már járt EL- csoportkörben. :)

Ügyesen játszod a naivat: :)De akkor kérdezek.
És mennyit fizetettek azért,hogy aláírja Berg a közös megegyezést? Nikolicnak meg nyilván nem ajánlott a régi klubja új szerződést, amire rá kellett ígérni ugye ?
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2017.06.07. 20:32

Mrs.Dolcetti írta:
Mantequilla írta:Nikolic szerződése lejárt, Berggel közös megegyezéssel bontottunk szerződést. Kérdezzetek, ha valamit nem tudtok, segítünk!

És mennyit fizetettek azért,hogy aláírja Berg a közös megegyezést? Nikolicnak meg nyilván nem ajánlott a régi klubja új szerződést, amire rá kellett ígérni ugye ?

Nem tudom, remélem te is segítesz nekünk. Kezdhetnéd azzal, hogy kideríted Nikolicnak volt-e új ajánlata a Partizantól, és hogy kizárólag az anyagiak miatt váltott-e. Annyit tudok, hogy a sajtóban megjelent összeget a fazon cáfolta, még a hivatalos bejelentés előtt. Kezdésnek elég ennyi, utána rutinosabban vágunk neki a Berg-aktának. Ezeket nálunk nem hozzák nyilvánosságra, de még az is lehet, hogy ingyen állt fel. Ki tudja? ;)
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.07. 21:34

Mantequilla írta:
Mrs.Dolcetti írta:

Nem tudom, remélem te is segítesz nekünk. Kezdhetnéd azzal, hogy kideríted Nikolicnak volt-e új ajánlata a Partizantól, és hogy kizárólag az anyagiak miatt váltott-e. Annyit tudok, hogy a sajtóban megjelent összeget a fazon cáfolta, még a hivatalos bejelentés előtt. Kezdésnek elég ennyi, utána rutinosabban vágunk neki a Berg-aktának. Ezeket nálunk nem hozzák nyilvánosságra, de még az is lehet, hogy ingyen állt fel. Ki tudja? ;)

Pedig elég egyértelmű volt Èdessèg asszonyság megállapítása! Jól játszod a naivat (hülyét)! Szerintem meg nem játszod!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Vissza: “www.nb1.hu”