Kooliver írta:Nézzük a jó oldalát, egy ideig még kapjuk a gázt keletről.
Ha az ukránok ki nem basznak az oroszokkal.
Kooliver írta:Nézzük a jó oldalát, egy ideig még kapjuk a gázt keletről.
BlancoAgilon38 írta:Most néztem az ismétlést, az első gólnál mit hitt Kalmár? Hogy a Budapest maratont futja takarék üzemmódban. Csak kocogott. Idegesítő.
manderel írta:BlancoAgilon38 írta:Most néztem az ismétlést, az első gólnál mit hitt Kalmár? Hogy a Budapest maratont futja takarék üzemmódban. Csak kocogott. Idegesítő.
Ez a bajom vele nekem is. Nagyon jó kis focista lehetne, a képességei is megvannak hozzá, de egyszerűen nem képes felpörögni a meccseken. Megalszik a tej a szájában.
Özil megél úgy is hogy lusta mint a dög mert egy egy villanással meccseket képes eldönteni, de Kalmár nem világklasszis, hiába jók a képességei nála ez kevés lesz.
Mrs.Dolcetti írta:Rossi másfél év alatt felépítette Eppelt,most elég volt 45 perc,hogy kihozzátok szarnak.
Neville írta:Ez a Kleisz nevű srác hol játszik? Már röhögtem kínomban, mikor zsinórban harmadszor nem tudta átvenni a labdát, és emiatt kiment az oldalvonalon.
Mrs.Dolcetti írta:Rossi másfél év alatt felépítette Eppelt,most elég volt 45 perc,hogy kihozzátok szarnak.
BlancoAgilon38 írta:manderel írta:BlancoAgilon38 írta:Most néztem az ismétlést, az első gólnál mit hitt Kalmár? Hogy a Budapest maratont futja takarék üzemmódban. Csak kocogott. Idegesítő.
Ez a bajom vele nekem is. Nagyon jó kis focista lehetne, a képességei is megvannak hozzá, de egyszerűen nem képes felpörögni a meccseken. Megalszik a tej a szájában.
Özil megél úgy is hogy lusta mint a dög mert egy egy villanással meccseket képes eldönteni, de Kalmár nem világklasszis, hiába jók a képességei nála ez kevés lesz.
Magyar. Ki is nevezem II. Tőzsér hercegnek.
Adamek írta:Mrs.Dolcetti írta:Rossi másfél év alatt felépítette Eppelt,most elég volt 45 perc,hogy kihozzátok szarnak.
ha legalább kaptunk volna egy tizit rögtön megmutathatta volna a mire is képes
Gunners írta:Adamek írta:Mrs.Dolcetti írta:Rossi másfél év alatt felépítette Eppelt,most elég volt 45 perc,hogy kihozzátok szarnak.
ha legalább kaptunk volna egy tizit rögtön megmutathatta volna a mire is képes
Megmutatta! Tök szép gólt fejelt.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:manderel írta:Ez a bajom vele nekem is. Nagyon jó kis focista lehetne, a képességei is megvannak hozzá, de egyszerűen nem képes felpörögni a meccseken. Megalszik a tej a szájában.
én Galaschek Petit látom benne, tök jó, hogy egy 40 éve kipusztult posztra ontjuk még mindig a spílereket
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:manderel írta:Ez a bajom vele nekem is. Nagyon jó kis focista lehetne, a képességei is megvannak hozzá, de egyszerűen nem képes felpörögni a meccseken. Megalszik a tej a szájában.
én Galaschek Petit látom benne, tök jó, hogy egy 40 éve kipusztult posztra ontjuk még mindig a spílereket
SuperDepor írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Magyar. Ki is nevezem II. Tőzsér hercegnek.
még kéne egy jó kis sepregető hátra
SuperDepor írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Magyar. Ki is nevezem II. Tőzsér hercegnek.
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:én Galaschek Petit látom benne, tök jó, hogy egy 40 éve kipusztult posztra ontjuk még mindig a spílereket
meg egy beállós
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:még kéne egy jó kis sepregető hátra
meg egy beállós
ejh...de szép idő volt, a hármas és a hatos
BlancoAgilon38 írta:SuperDepor írta:Adamek írta:meg egy beállós
ejh...de szép idő volt, a hármas és a hatos
Bálint, Garaba.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:SuperDepor írta:ejh...de szép idő volt, a hármas és a hatos
Bálint, Garaba.
Híres, Talapa
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég