ManBat írta:Cselszky írta:Maradonapoli írta:???
Jobban pörög a Várda, nagyon kényelmesen focizik a Balmaz.
Ezt mondtad Pakson is, aztán annak is jó vége lett ;)
Az első feles egy részében. A második félidőre megomlott az MTK.
ManBat írta:Cselszky írta:Maradonapoli írta:???
Jobban pörög a Várda, nagyon kényelmesen focizik a Balmaz.
Cselszky írta:ManBat írta:Cselszky írta:Jobban pörög a Várda, nagyon kényelmesen focizik a Balmaz.
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Cselszky írta:Jobban pörög a Várda, nagyon kényelmesen focizik a Balmaz.
az eredmények.com most hozta rám a frászt várda gólt jeleztek, majd 2 perc után visszavonták
nézzed az emnégyen
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:az eredmények.com most hozta rám a frászt várda gólt jeleztek, majd 2 perc után visszavonták
nézzed az emnégyen
hát az most nem fog menni
ManBat írta:Cselszky írta:ManBat írta:Ezt mondtad Pakson is, aztán annak is jó vége lett ;)
még most is az első feles egy részében járunk csak, csigalom-nyugavér :)
Cselszky írta:ManBat írta:Cselszky írta:Az első feles egy részében. A második félidőre megomlott az MTK.
Jó, azért különösebben nem zargat ez, az izgalmakat múlt héten letudtam. Ha mondjuk Nyíregy, Csaba, Zete kerülhetne fel, akkor annak örülnék, de mivel ez a két csapat van soron, nem Sesztákéknak szorítok.
Amúgy van olyan pletyka, hogy ha ma bukik a Balmaz, akkor Feczkó nálunk köthet ki. Nem biztos, hogy szarul járnánk.
A másik csak annyi, hogy Kondás pofáját nem szívesen nézném az NB1-ben.
Cselszky írta:ManBat írta:Cselszky írta:Az első feles egy részében. A második félidőre megomlott az MTK.
Jó, azért különösebben nem zargat ez, az izgalmakat múlt héten letudtam. Ha mondjuk Nyíregy, Csaba, Zete kerülhetne fel, akkor annak örülnék, de mivel ez a két csapat van soron, nem Sesztákéknak szorítok.
Amúgy van olyan pletyka, hogy ha ma bukik a Balmaz, akkor Feczkó nálunk köthet ki. Nem biztos, hogy szarul járnánk.
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:nézzed az emnégyen
hát az most nem fog menni
az eredmenyek.com számtalanszor szívatott engem is - meg gondolom mindenkit - az ilyen gyorsan kiírt gólokkal, de nekem mindig olyan gólt vontak vissza ami kellett volna, jól sose jártam velük
SuperDepor írta:Cselszky írta:ManBat írta:még most is az első feles egy részében járunk csak, csigalom-nyugavér :)
Kisvárda sokkal jobban játszik
Maradonapoli írta:a szeolos srácok még mixeznek egy jót utoljára, ha jól sejtem :)
SuperDepor írta:Cselszky írta:ManBat írta:még most is az első feles egy részében járunk csak, csigalom-nyugavér :)
Kisvárda sokkal jobban játszik
ManBat írta:Maradonapoli írta:a szeolos srácok még mixeznek egy jót utoljára, ha jól sejtem :)
vékonyak voltak ők a másodosztályhoz, kár, hogy ők most az egyetlen szegedi csapat - a 2011-ben meg lehetne annyi korrektség, hogy ha már elköltöztek Gyulára, akkor nem hívják magukat Szegednek
Maradonapoli írta:a szeolos srácok még mixeznek egy jót utoljára, ha jól sejtem :)
ManBat írta:mondom én, hogy a Várda nem fogja tudni tartani azt amit a végén nyomtak az első felesben
Cselszky írta:Maradonapoli írta:a szeolos srácok még mixeznek egy jót utoljára, ha jól sejtem :)
Tobéék meg faszán kiejtik a Mislenyt, ha így marad. :)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 63 vendég