Henning Berg nem ért egyet az MLSZ-el
Re: Henning Berg nem ért egyet az MLSZ-el
Nah, már megy a sírás.... tésztás gyurka óta, ezt csinálják. Nem úgy alakulnak a dolgaik, akkor, már, jönnek minden féle kitalált dolgaikkal (ugyan ez a fradinál is), hogy, a bmlsz nem jól végzi a munkáját. Ez igaz, hogy nem jól végzik a munkájukat, de, el kell fogadniuk, amit, a bmlsz-nél kitalálnak. Érdekes, hogy a többi csapatnál (2-3 csapat kivételével) miért nem sírnak, a olyan hülyeségükért, amit, a bmlsz évről évre módosítanak. Mondjuk, még, kitalálhatnak miegymást, hogy, nekik kedvezzen hogy a bajnokságot meg nyerjék.
vasutas írta:A végén ha kell úgyis tudnak szabályt változtatni ...
ezt jól mondtad
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Én sem értek egyet az MLSz-szel. A FEb 150 000 forintra büntette a Halit, mert szidták az ellenfelet a Vidi-meccsen. A fehérváriak megúszták büntetlenül, pedig ők is "megemlegették" párszor Szombathelyet.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Savaria1919 írta:Én sem értek egyet az MLSz-szel. A FEb 150 000 forintra büntette a Halit, mert szidták az ellenfelet a Vidi-meccsen. A fehérváriak megúszták büntetlenül, pedig ők is "megemlegették" párszor Szombathelyet.
Egyszer a Vidinél is vége lesz a jóvilágnak, kár, hogy a csúzliszájú még sokáig rajtuk tartja vigyázó kezét.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék
Piros-fehér-kék
Ott az utolsó forduló. Majd a pályán el lehet dönteni azt a bajnokságot.
CS.A.K.
-
mla68
- Ifista
"Ilyen szabályt még nem láttam, hallottam, de ez van."
Ez sok mindent elmond erről szakemberről. Pl. a hazájával szomszédos Oroszországban ugyanez a szabály van érvényben legalább 10 éve, de nem is hallott róla...
Ez sok mindent elmond erről szakemberről. Pl. a hazájával szomszédos Oroszországban ugyanez a szabály van érvényben legalább 10 éve, de nem is hallott róla...
HAZA és HALADÁS!!!