Szanaszét alázzák Kassait a Real-Bayern égése után. Reakciók!
-
Ferencváros // Man Utd
- BL-menõ
Re: Szanaszét alázzák Kassait a Real-Bayern égése után. Reakciók!
Most mi a gond? :)
A "most nem szabad leállni" elvét követve kapjon sok-sok meccset mind itthon, mind külföldön, láthatóan alkalmas a feladatra :)
A "most nem szabad leállni" elvét követve kapjon sok-sok meccset mind itthon, mind külföldön, láthatóan alkalmas a feladatra :)
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29
nocsak. a Fradi után, lehet, hogy a Bayernről is letiltják.
adrenalin69 írta:laller89 írta:daneee írta:Persze, ez tok gyakori.
Nekem kicsit sok ami most megy korulotte. Nemelyik szotiacirol felvetel alapjan sem lehet rogton megmondani, hogy jogos-e vagy sem. Persze tenyleg tevedett, de a fociban benne van. Csak sajnos a sok benne levo penz miatt mar videobiroert kialtanak. En pont, hogy nem akarnam.
Kicsit sok haver akkor te te nem menj el focistank vagy klubb elnöknek millio eurokat bukott ezzel a " kicsit" sok tevedesel a bayern.
Nem azt mondom ki lehet esni, de nem igy.
Ha már ennyire böki a csőrödet, akkor már nincs 11-es és bukott a szegény bayern elcsórták a millióit tézised!
Ha már ennyire böki a csőrödet , https://www.youtube.com/watch?v=yvcOCn9F4aA mindent vissza lehet nezni ha ezutan azt mondod nem volt adhato 11 es jogos volt a masodik lap akkor azt mondom istencsaszar vagy.
- extex
- Aranylabdás
laller89 írta:extex írta:laller89 írta:
Viccen kivül voltal mar te egy igazi profi labdarugo merközesen ? bl ,el, esetleg egy nyugati csapat sima bajnoki mecsen?
Lattad hogy hany km per oraval közlekednek a palyan, olyan nyomas van egy jatekoson hogy ha ki lehetne vetetiteni a feszültseget az kicsavarna
egy fat tövestül.
Egy magyar jatekost bettenel egy bajnokok ligaja mecsre idegileg tönkre menne egy eletre.
Nem babra jatszanak nagy penz nagy foci kis penz kis foci :) ezt pedig egy legenda mondta ha ram nem is halgatsz.
Tudnám mi köze van Krisztián állításához, hogy hány km/órával futnak a játékosok, meg hogy mekkora rajtuk a nyomás.
Nem menne tönkre idegileg senki egy BL meccsen. Aki igen, azzal nagy a baj és nem játéktudását illetően. Kicsit túlmisztifikálod ezt az egészet.
Krisszel sem értek egyet, tízmillió azért egy Realnak sem alamizsna, Isco új szerződése alapján keresne évi hatmilliót. (Ami persze ezen a szinten nem nevezhető kiemelkedőnek. ) Ha a tízmillió csak egy véletlen szám volt, akkor tárgytalan a fenti pár sor.
Tudnám mi köze van Krisztián állításához, hogy hány km/órával futnak a játékosok, meg hogy mekkora rajtuk a nyomás.
Mi köze az összes köze van aki nyer az mindent visz aki veszit azt elfejtik, mondom attol hogy idehaza paks-ftc a menö
kicsit ovatosabban kellne fogalmazni.
Egy magyar jatekos nem menne tönkre:) jajja ezt is poenbol irtad gondolom a portugalia elleni mecsen megsemisitetek mineket felgözzel te csak almodozz tovabb.
Legalább az arcod lenne másfél méterrel kisebb. Nekem kéne óvatosabban fogalmazni? Semmi valótlant, vagy durvát nem állítottam.
Senki sem mondta, hogy a Paks - Fradi a menő. Tény, hogy egyik külföldi kirakatcsapattal sem tudok azonosulni, max csak a szimpátia van meg ideig óráig, de ennek ellenére én is tisztában vagyok vele hogy mennyire le vagyunk maradva.
Azt állítottad, idegileg egy életre tönkre menne egy magyar játékos a BL-ben, aztán ezt egy eleve "halálra ítélt" VB selejtezővel próbálod alátámasztani. Szerintem senki sem szorul kezelésekre. A debreceni játékosok is jól viselték.
Kassai ott nyúlt bele a meccsbe, hogy a 48. percben nem szórta ki Vidalt. onnantól el volt fújva a meccs.
egyébként meg nincs miről beszélni, 2 meccs alatt rúgott a nagy Bayern egy szögletgólt, egy tizit meg egy öngólt. ezt Carlo nézte be nem a bírók. Zizou csak simán lemeccselte az egykori mesterét :)
egyébként meg nincs miről beszélni, 2 meccs alatt rúgott a nagy Bayern egy szögletgólt, egy tizit meg egy öngólt. ezt Carlo nézte be nem a bírók. Zizou csak simán lemeccselte az egykori mesterét :)
-
manderel
- Légiós
csecsko5 írta:Kassai ott nyúlt bele a meccsbe, hogy a 48. percben nem szórta ki Vidalt. onnantól el volt fújva a meccs.
Na igen. Azután hogy ott nem állította ki mikor kellett volna, elkezdett kompenzálni, valószínűleg ennek is köszönhető a későbbi kiállítás. Magából csinált bohócot.
GYIRMÓT
extex írta:laller89 írta:extex írta:Tudnám mi köze van Krisztián állításához, hogy hány km/órával futnak a játékosok, meg hogy mekkora rajtuk a nyomás.
Nem menne tönkre idegileg senki egy BL meccsen. Aki igen, azzal nagy a baj és nem játéktudását illetően. Kicsit túlmisztifikálod ezt az egészet.
Krisszel sem értek egyet, tízmillió azért egy Realnak sem alamizsna, Isco új szerződése alapján keresne évi hatmilliót. (Ami persze ezen a szinten nem nevezhető kiemelkedőnek. ) Ha a tízmillió csak egy véletlen szám volt, akkor tárgytalan a fenti pár sor.
Mi köze az összes köze van aki nyer az mindent visz aki veszit azt elfejtik, mondom attol hogy idehaza paks-ftc a menö
kicsit ovatosabban kellne fogalmazni.
Egy magyar jatekos nem menne tönkre:) jajja ezt is poenbol irtad gondolom a portugalia elleni mecsen megsemisitetek mineket felgözzel te csak almodozz tovabb.
Legalább az arcod lenne másfél méterrel kisebb. Nekem kéne óvatosabban fogalmazni? Semmi valótlant, vagy durvát nem állítottam.
Senki sem mondta, hogy a Paks - Fradi a menő. Tény, hogy egyik külföldi kirakatcsapattal sem tudok azonosulni, max csak a szimpátia van meg ideig óráig, de ennek ellenére én is tisztában vagyok vele hogy mennyire le vagyunk maradva.
Azt állítottad, idegileg egy életre tönkre menne egy magyar játékos a BL-ben, aztán ezt egy eleve "halálra ítélt" VB selejtezővel próbálod alátámasztani. Szerintem senki sem szorul kezelésekre. A debreceni játékosok is jól viselték.
A debrecen jol viselte ? mar mint mit azt 20 golt amit kapott :) pofozo zsak volt .
Azt elismerem hogy magyar csapatnak mar az is nagy teljesitmeny hogy bejut a csoport k0rbe, de ez télled is szörnyü pelda volt.
Ha valakit meg lehet itt emliteni az a Videoton amikor el jatszottak az tenyleg szep teljesitmeny volt.
krisztian írta:Kassai össze-vissza fújt tegnap, a két tizenegyes esetnél vagy mindkettő az, vagy egyik sem, Vidal kiszórása full vicc volt, labdát vitte tisztán, mondjuk már korábban ki lehetett volna szórni, mint Casemirot is.
Az első lesgól abszolút les, a második véleményes, ott is előrébb van hangyafasznyival CR, viszont ott mentség lehet hogy egyvonal esetén (és a partjelző helyzetéből valszeg annak látta) a támadó focit kell segíteni.
Összességében nézve a Bayern a két meccs alapján nem érdemelt továbbjutást, a Real kicsivel jobban tán. A tegnapi meccsen a bajorok akcióból szinte nem is veszélyeztették a kaput, egy tizenegyes, egy öngól, és hiába nyomtak sokszor brutálisan, ez leginkább abban testesült meg, hogy Robben kavargatott és 3-4 Real védő loholt utána.
Hát szerintem volt azért nagy ziccerünk.
Thiago lövését Marcelo blokkolta a, majd a kipattanót Robben vágta fölé. Aztán Vidalnak is volt egy nagy helyzete szintén jobboldalról mikor beemelte neki Robben, illetve volt még egy Robben pörgetés is amit Marcelo a gólvonalról mentett fejjel.
Bayern München
DVTK
Depower
DVTK
Depower
-
inreallife
- Sztár
krisztian írta:laller89 írta:Kicsit sok haver akkor te te nem menj el focistank vagy klubb elnöknek millio eurokat bukott ezzel a " kicsit" sok tevedesel a bayern.
Milliókat buknak, bármelyik is esik ki, de nem hiszem, hogy a Bayernt vagy a Realt vagy a Barcát ilyen összegek zavarnák. Nem ez a bajuk.
nem a fodijak itt a penz, hanem a reklam es a jatekoseladas. egy tobbszors bl gyoztes jatekosnal jobban foghat a toll.
masreszt azok a jatekosok, akik megdoglottek a palyan a gyozelemert, nekik is valtozott volna a fizujuk abban biztos vagyok. ha pedig uj csapatot keresnek majd, akkor ott is kerhettek volna joval tobbet. ez egy olyan lehetoseg volt szamukra, amit nem lehet visszacsinalni, 1 ember vette el toluk.
kassai a hazai bajnokikra sem alkalmas, nemhogy a nemzetkozibe. azoknak is felelosseguk van, akik jeloltek ot erre a meccsre, mikor mar sokadik ilyen tevedesuktol hangos a sajto. videobirot mindenhova...
kubatov takarodj!
- Littbarski
- Moderátor
inreallife írta:krisztian írta:laller89 írta:Kicsit sok haver akkor te te nem menj el focistank vagy klubb elnöknek millio eurokat bukott ezzel a " kicsit" sok tevedesel a bayern.
Milliókat buknak, bármelyik is esik ki, de nem hiszem, hogy a Bayernt vagy a Realt vagy a Barcát ilyen összegek zavarnák. Nem ez a bajuk.
nem a fodijak itt a penz, hanem a reklam es a jatekoseladas. egy tobbszors bl gyoztes jatekosnal jobban foghat a toll.
masreszt azok a jatekosok, akik megdoglottek a palyan a gyozelemert, nekik is valtozott volna a fizujuk abban biztos vagyok. ha pedig uj csapatot keresnek majd, akkor ott is kerhettek volna joval tobbet. ez egy olyan lehetoseg volt szamukra, amit nem lehet visszacsinalni, 1 ember vette el toluk.
kassai a hazai bajnokikra sem alkalmas, nemhogy a nemzetkozibe. azoknak is felelosseguk van, akik jeloltek ot erre a meccsre, mikor mar sokadik ilyen tevedesuktol hangos a sajto. videobirot mindenhova...
így van, a Real és a Bayern is köztudottan a játékoseladásokból tartják fent magukat, ahahahahahahaha.
- Libritor
- Aranylabdás
inreallife írta:krisztian írta:laller89 írta:Kicsit sok haver akkor te te nem menj el focistank vagy klubb elnöknek millio eurokat bukott ezzel a " kicsit" sok tevedesel a bayern.
Az a baj, hogy a többi bíró se sokkal alkalmasabb... Videóbíró, de legalábbis valami megoldás kell.
Be kellene vezetni a videóbírót ilyen egyszerű. Van 3 lehetősége az edzőnek aztán kikéri amikor akarja. Lewat 0-1-nél megállították tévesen lesen pedig egy az egyben vezethette volna Navasra, s könnyen lehetett volna 0-2. De ott az első meccs is ahol Vidal ha berúgja a kamu büntetőt teljesen más a meccs. Ilyen hibák nem férhetnek bele. Csak valamiért nem akarják azt a technikát, pedig előbb utóbb elfog jönni az idő ugyanúgy mint a gólvonal technológiánál is...
Bayern München
DVTK
Depower
DVTK
Depower
- Adamek
- Flegma
Pető írta:Be kellene vezetni a videóbírót ilyen egyszerű. Van 3 lehetősége az edzőnek aztán kikéri amikor akarja. Lewat 0-1-nél megállították tévesen lesen pedig egy az egyben vezethette volna Navasra, s könnyen lehetett volna 0-2. De ott az első meccs is ahol Vidal ha berúgja a kamu büntetőt teljesen más a meccs. Ilyen hibák nem férhetnek bele. Csak valamiért nem akarják azt a technikát, pedig előbb utóbb elfog jönni az idő ugyanúgy mint a gólvonal technológiánál is...
és ha a tévesen lesen megállított Lewa miatt kikérik a videobírót akkor mi történik? mindenki megáll a pause gombra és megvárják az ítéletet?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Adamek
- Flegma
Libritor írta:inreallife írta:krisztian írta:Milliókat buknak, bármelyik is esik ki, de nem hiszem, hogy a Bayernt vagy a Realt vagy a Barcát ilyen összegek zavarnák. Nem ez a bajuk.
Az a baj, hogy a többi bíró se sokkal alkalmasabb... Videóbíró, de legalábbis valami megoldás kell.
videóbíró a videójátékokhoz kell, ez foci
aki a focit szereti az így szereti
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
Adamek írta:Pető írta:Be kellene vezetni a videóbírót ilyen egyszerű. Van 3 lehetősége az edzőnek aztán kikéri amikor akarja. Lewat 0-1-nél megállították tévesen lesen pedig egy az egyben vezethette volna Navasra, s könnyen lehetett volna 0-2. De ott az első meccs is ahol Vidal ha berúgja a kamu büntetőt teljesen más a meccs. Ilyen hibák nem férhetnek bele. Csak valamiért nem akarják azt a technikát, pedig előbb utóbb elfog jönni az idő ugyanúgy mint a gólvonal technológiánál is...
és ha a tévesen lesen megállított Lewa miatt kikérik a videobírót akkor mi történik? mindenki megáll a pause gombra és megvárják az ítéletet?
El kell törölni a geccbe ezt az egész lesszarságot. Hótmókás lenne, hogy miylen új taktikátkat dolgoznának ki az edzőfejedelmek.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
-
inreallife
- Sztár
Adamek írta:Pető írta:Be kellene vezetni a videóbírót ilyen egyszerű. Van 3 lehetősége az edzőnek aztán kikéri amikor akarja. Lewat 0-1-nél megállították tévesen lesen pedig egy az egyben vezethette volna Navasra, s könnyen lehetett volna 0-2. De ott az első meccs is ahol Vidal ha berúgja a kamu büntetőt teljesen más a meccs. Ilyen hibák nem férhetnek bele. Csak valamiért nem akarják azt a technikát, pedig előbb utóbb elfog jönni az idő ugyanúgy mint a gólvonal technológiánál is...
attol fugg, ha vegigengednek minden akciot, es csak a golokat meg a piros lapokat nezik vissza kotelezoen, akkor nem lesz ilyen gond. sot, a visszanezest is csak akkor kene, ha az ellenfel edzoje keri. hany ilyen vitatott szitu van meccsenkent?
kubatov takarodj!
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
inreallife írta:Adamek írta:Pető írta:Be kellene vezetni a videóbírót ilyen egyszerű. Van 3 lehetősége az edzőnek aztán kikéri amikor akarja. Lewat 0-1-nél megállították tévesen lesen pedig egy az egyben vezethette volna Navasra, s könnyen lehetett volna 0-2. De ott az első meccs is ahol Vidal ha berúgja a kamu büntetőt teljesen más a meccs. Ilyen hibák nem férhetnek bele. Csak valamiért nem akarják azt a technikát, pedig előbb utóbb elfog jönni az idő ugyanúgy mint a gólvonal technológiánál is...
attol fugg, ha vegigengednek minden akciot, es csak a golokat meg a piros lapokat nezik vissza kotelezoen, akkor nem lesz ilyen gond. sot, a visszanezest is csak akkor kene, ha az ellenfel edzoje keri. hany ilyen vitatott szitu van meccsenkent?
Mind.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
szerintem egyedül gólnál kellene gyorsan visszanézni, hogy les vagy nem. a többit fölösleges vizsgálni, mert nem vezetne eredményre.
- Adamek
- Flegma
inreallife írta:Adamek írta:Pető írta:Be kellene vezetni a videóbírót ilyen egyszerű. Van 3 lehetősége az edzőnek aztán kikéri amikor akarja. Lewat 0-1-nél megállították tévesen lesen pedig egy az egyben vezethette volna Navasra, s könnyen lehetett volna 0-2. De ott az első meccs is ahol Vidal ha berúgja a kamu büntetőt teljesen más a meccs. Ilyen hibák nem férhetnek bele. Csak valamiért nem akarják azt a technikát, pedig előbb utóbb elfog jönni az idő ugyanúgy mint a gólvonal technológiánál is...
nem sok, nagyjából minden szerelés, indítás, bedobás, kézgyanús eset
- Adamek
- Flegma
csecsko5 írta:Adamek írta:Pető írta:Be kellene vezetni a videóbírót ilyen egyszerű. Van 3 lehetősége az edzőnek aztán kikéri amikor akarja. Lewat 0-1-nél megállították tévesen lesen pedig egy az egyben vezethette volna Navasra, s könnyen lehetett volna 0-2. De ott az első meccs is ahol Vidal ha berúgja a kamu büntetőt teljesen más a meccs. Ilyen hibák nem férhetnek bele. Csak valamiért nem akarják azt a technikát, pedig előbb utóbb elfog jönni az idő ugyanúgy mint a gólvonal technológiánál is...
szerintem egyedül gólnál kellene gyorsan visszanézni, hogy les vagy nem. a többit fölösleges vizsgálni, mert nem vezetne eredményre.
de ha már befújtad akkor nem mehet tovább, ki sem derülhet, hogy gól lett volna