adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:Rólad dettó ezt gondolom! Már megbocsáss Tibikém, de
1. Kit érdekel, hogy mi van szerinted?
2.Valami késztetést érzel, hogy a véleményed velem közöld?
3. Valami megbízást teljesítesz?
Hát hogyne támadnál vissza. Ez a sajátod.
1. Kit érdekel, hogy érdekel-e téged? Fórum, lesz, akit igen.
2. Talán baj?
3. Ez olyan hülye kérdés, amihez nem tudok mit hozzátenni. Annyit vehetnél észre, hogy kényszeresen állsz bele emberekbe, akármit mondanak, akárhol, akármi kapcsán. És te kérsz számon egy olyat, amikor megerősítem McFreezt: igaza van, hisztigép vagy.
Nem kell "kitérdekelezni". Még egyszer szólnék: ahhoz szólok hozzá, amihez akarok.
Figyelj , leszarom ha smúzolni akarsz valakivel, de engem hagyj már ki belőle! Ird meg neki privibe, hogy ha talizunk szívesen leszopnálak vagy valami! A hisztigép mértékegysége meg te vagy mióta van a migráncskérdés!
Szánalmas vagy Lacikám. Idekeverni a baromsághalmazodhoz egy politikai kérdést. Ez aztán elárul mindent. És utoljára: (tényleg nem írom le többet, ha nem tudod felfogni a lila köd miatt, akkor nem tudod, vannak erre szakemberek, akik oszlatják) oda, és azt írok, plusz annak ahova, amit és akinek akarok. Ha nem tetszik, átléped, ha idegesít, mint most is, akkor válaszolsz.
De azt meg fogadd el, ha egyszerre többen is jelzik: nevekre ugrasz. Engem is minősítgetsz, mindenféle kéretlen jelzőkkel. Teheted, nem olyan nagy baj ez, de bármit ír pl az FTC/MU gyerek, az hétszentség, hogy rögtön belekötsz. Unalmas.
Na, és én ezt itt lepontozom, befejeztem. Ha akarod, röfögj még párat a téma kapcsán, nem érdekel. Illetve hazudok: el fogom olvasni, de az eddigi tartalom mellett nem várok sem értelmet, sem csodát.