Röhögjünk együtt a Chelsea új mezén – fotó

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

Re: Röhögjünk együtt a Chelsea új mezén – fotó

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.03.29. 08:29

BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:Hát, az a Liverpool thirdaway rettenetes, igazad van.

Teljesen indokolatlan és felesleges. Most ez a trendi, mennek mint a birkák, de van amikor ránézek hirtelen a TV-re és nem tudom eldönteni melyik csapat melyik mezben játszik. Rózsaszín, meg a faszom. :D Mondjuk érthető, hisz ha nem csinálnának ilyen mezeket, akkor senki sem venné meg évről-évre. Így meg lehet vagánykodni, hogy apuci megvette a gyereknek a legújabb, exkluzív szitimezt.

Nyilvánvalóan gazdasági oka van. Sajnos. Nekem csak vörös gyűjteményem van, semmilyen más. Illetve, most lesek a galéria korlátjára: ezüst és fekete gatya van. Pardon, de ezek még tetszettek is anno, mikor Torres rakta a Unitedet, vagy Suárez csipkézte a Chelsea hálóját.

Azzal semmi gond szerintem, ha a hagyományos mezeket, színeket modernizálják - haladni kell a korral -, csak amikor klubtól teljesen idegen színeket dobálnak be, na az a gáz.
Az Inter meze is megmosolyogtató, de legalább van rajta kék. :D
Kép
kanoczrobert.hu

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.29. 08:36

Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:Teljesen indokolatlan és felesleges. Most ez a trendi, mennek mint a birkák, de van amikor ránézek hirtelen a TV-re és nem tudom eldönteni melyik csapat melyik mezben játszik. Rózsaszín, meg a faszom. :D Mondjuk érthető, hisz ha nem csinálnának ilyen mezeket, akkor senki sem venné meg évről-évre. Így meg lehet vagánykodni, hogy apuci megvette a gyereknek a legújabb, exkluzív szitimezt.

Nyilvánvalóan gazdasági oka van. Sajnos. Nekem csak vörös gyűjteményem van, semmilyen más. Illetve, most lesek a galéria korlátjára: ezüst és fekete gatya van. Pardon, de ezek még tetszettek is anno, mikor Torres rakta a Unitedet, vagy Suárez csipkézte a Chelsea hálóját.

Azzal semmi gond szerintem, ha a hagyományos mezeket, színeket modernizálják - haladni kell a korral -, csak amikor klubtól teljesen idegen színeket dobálnak be, na az a gáz.
Kép

:D Messi fejét miért vágtad ketté? :D

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.03.29. 08:57

Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:Teljesen indokolatlan és felesleges. Most ez a trendi, mennek mint a birkák, de van amikor ránézek hirtelen a TV-re és nem tudom eldönteni melyik csapat melyik mezben játszik. Rózsaszín, meg a faszom. :D Mondjuk érthető, hisz ha nem csinálnának ilyen mezeket, akkor senki sem venné meg évről-évre. Így meg lehet vagánykodni, hogy apuci megvette a gyereknek a legújabb, exkluzív szitimezt.

Kép

Ez sokkal ocsmányab, mint a Chelsea meze
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.29. 09:00

dingo írta:
Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:Nyilvánvalóan gazdasági oka van. Sajnos. Nekem csak vörös gyűjteményem van, semmilyen más. Illetve, most lesek a galéria korlátjára: ezüst és fekete gatya van. Pardon, de ezek még tetszettek is anno, mikor Torres rakta a Unitedet, vagy Suárez csipkézte a Chelsea hálóját.

Ez sokkal ocsmányab, mint a Chelsea meze

Fejlődik, halad a világ, mi meg öregszünk. Ez kell a tiniknek, és kimondani is szar: főleg távol-keleti országokban. A La Liga meccsei is gyakorta kezdődnek majd a jövőben szinte délben, a keleti picsák miatt.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.03.29. 09:54

BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:Nyilvánvalóan gazdasági oka van. Sajnos. Nekem csak vörös gyűjteményem van, semmilyen más. Illetve, most lesek a galéria korlátjára: ezüst és fekete gatya van. Pardon, de ezek még tetszettek is anno, mikor Torres rakta a Unitedet, vagy Suárez csipkézte a Chelsea hálóját.

:D Messi fejét miért vágtad ketté? :D

:DDD Amúgy nem én csináltam, ennél azért én is többet hoztam volna ki belőle. :D
kanoczrobert.hu

ryanmckane
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ryanmckane » 2017.03.29. 21:38

HattoriHanzo írta:
ryanmckane írta:
HattoriHanzo írta:No offense - de tényleg - de hogy a picsbe lehet befosni attól, hogy milyen lesz egy angol csapat meze? :D

ez miért gond?

Nem hiszem, hogy gond lenne. Inkább megmosolyogtató. El nem tudom képzelni azt a szituációt, hogy ezen parázzak, vagy fossam magam össze, hogy milyen lesz egy csapat meze. Még az OSE új meze sem tudna ilyen reakciót kiváltani belőlem, nemhogy egy külföldi egyesület. Maximum bosszankodok egyet, aztán jó szerencsét. De ezért is írtam, hogy no offense, mindenkinek lelke rajta, hogy mennyire éli bele magát - számomra ez nagyon távoli, vagy gyerekes, vagy mit tudom én.

ja értem
akkor én vállalom, hogy gyerekes vagyok, mert a félresikerült pink Juve-mezek láttán lef*som a lábam szárát

Vissza: “www.nb1.hu”