Storck meglepetés emberrel pótolta a kieső Némót

Gunners
Aranylabdás

Re: Storck meglepetés emberrel pótolta a kieső Némót

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.03.19. 08:56

Ritkán olvasok NSO kommenteket, de a legtöbb kommentelőre ráférne egy agy csere. Cefet színvonal....
Go Gunners Hajrá Videoton

Kegyetlen
Világsztár

HozzászólásSzerző: Kegyetlen » 2017.03.19. 10:34

Nemeth labdatartasi kepesseget-latatlanban- Adorjan nem tudja potolni.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.03.19. 11:12

Eppel Marci :)
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Norby
Világsztár

HozzászólásSzerző: Norby » 2017.03.19. 13:20

Reginald McFreez írta:
Norby írta:
John McClane írta:Van par erdekesseg,de osszessegeben nem rossz keret szerintem,viszonylag sok fiatal jatekos van,akikre hosszu tavon lehet epiteni.
Kalmar remelem Daniaban megtalalja a szamitasait,az egyik legnagyobb ertekunk.
Adorjanra en ugy emlekeztem,hogy kozeppalyas,a Groningenben szerintem ott jol is tolta,nem is ertettem miert ment Olaszorszagba,ot is erdemes nezegetni.
A vedelem reg volt ennyire rendben,talan az a legerosebb csapatreszunk,regen a szelsohatvedek nagy problemat jelentettek,most meg bal oldalra van egy Korhut es Hangya,ha szukseges Kadar is,jobb oldalra meg Botka be sem fert,pedig az nb1 egyik legjobbja osszel.
Raadasul tobbnyire fiatal vagy eppen jo korban levo jatekosok,kozepen sem allunk rosszul,Guzmo mondjuk hianyozni fog es kerdeses leepult-e Kinaban.
Egy igazan jo vedekezo kp hianyzik nagyon szerintem.

Lehet hogy sok a fiatal, de ettől még nem állunk jól. Persze jobb nincs.
Kalmár 3-szor csere volt. 1-szer kezdett. Szünetben lecserélték. Adorján ebben a szezonban 19 meccsnél tart, de többnyire csereként. De a tavalyi szezonban 69 percet töltött pályán (bajnokin). De Groningenben sem volt olyan jó. 19 meccsen játszott a 34-ből. Védekező középpályásunk van. Nagy Ádám. De a középpályánk egy nagy vicc. Ezért tűnik legerősebb csapatrésznek a védelem.

Szerintem - ha nem is tudatosan - már a következő selejtezőre koncentrálnak. Hétvégén kőkeményen beleszaladnak a késbe, oszt cső, lehet építgetni, épülgetni...

Lehet. Bár akkor ne Gera irányítson. És lassan Dzsudzsák helyett is kereshet valakit. De nem igazán látom ki pótolhatja őket.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.03.19. 19:10

Reginald McFreez írta:
Norby írta:
John McClane írta:Van par erdekesseg,de osszessegeben nem rossz keret szerintem,viszonylag sok fiatal jatekos van,akikre hosszu tavon lehet epiteni.
Kalmar remelem Daniaban megtalalja a szamitasait,az egyik legnagyobb ertekunk.
Adorjanra en ugy emlekeztem,hogy kozeppalyas,a Groningenben szerintem ott jol is tolta,nem is ertettem miert ment Olaszorszagba,ot is erdemes nezegetni.
A vedelem reg volt ennyire rendben,talan az a legerosebb csapatreszunk,regen a szelsohatvedek nagy problemat jelentettek,most meg bal oldalra van egy Korhut es Hangya,ha szukseges Kadar is,jobb oldalra meg Botka be sem fert,pedig az nb1 egyik legjobbja osszel.
Raadasul tobbnyire fiatal vagy eppen jo korban levo jatekosok,kozepen sem allunk rosszul,Guzmo mondjuk hianyozni fog es kerdeses leepult-e Kinaban.
Egy igazan jo vedekezo kp hianyzik nagyon szerintem.

Kalmár 3-szor csere volt. 1-szer kezdett. Szünetben lecserélték. Adorján ebben a szezonban 19 meccsnél tart, de többnyire csereként. De a tavalyi szezonban 69 percet töltött pályán (bajnokin). De Groningenben sem volt olyan jó. 19 meccsen játszott a 34-ből. Védekező középpályásunk van. Nagy Ádám. De a középpályánk egy nagy vicc. Ezért tűnik legerősebb csapatrésznek a védelem.

Szerintem - ha nem is tudatosan - már a következő selejtezőre koncentrálnak. Hétvégén kőkeményen beleszaladnak a késbe, oszt cső, lehet építgetni, épülgetni...

Ha őszinték vagyunk, valóban az EB-selejtezőkre kell gyúrni. Másfél év sincs már addig, úgyhogy muszáj is.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.03.19. 19:15

Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:
Norby írta:

Ha őszinték vagyunk, valóban az EB-selejtezőkre kell gyúrni. Másfél év sincs már addig, úgyhogy muszáj is.

Hát amúgy ja. Kár, hogy az EB csak "buziskodás" a VB-hez képest.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.03.19. 19:24

Reginald McFreez írta:
Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:Szerintem - ha nem is tudatosan - már a következő selejtezőre koncentrálnak. Hétvégén kőkeményen beleszaladnak a késbe, oszt cső, lehet építgetni, épülgetni...

Lassan a VB is az lesz a létszámemeléssel.
Go Gunners Hajrá Videoton

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.03.19. 19:30

Gunners írta:
Reginald McFreez írta:
Cselszky írta:Ha őszinték vagyunk, valóban az EB-selejtezőkre kell gyúrni. Másfél év sincs már addig, úgyhogy muszáj is.

Lassan a VB is az lesz a létszámemeléssel.

Lehet, de a VB akkor is csak VB. (Ez volt oszt a meggyőző érv, mi? :) )
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”