Veszélyben Pontes állása? Visszaülhet a klubikon a kispadra

Adamek
Flegma

Re: Veszélyben Pontes állása? Visszaülhet a klubikon a kispadra

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.02.28. 13:11

Reginald McFreez írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:nem kell idegeskedni Debrecenben, hétvégén mi megerősítjük Pontes pozícióját

egy hétre, aztán ő is megy a levesbe
szerintem mindkét alakulat meglépi a váltást, ettől a meccstől független
és fel is fognak pörögni pár meccsre
az MTK/Hali kettős meg végigparázza a hajrát

A Paskot is simán elpaksoljuk.

szerintem ők az alsóház tetejét kibérlik, a Gyirmi az alját, a másik bukta helyre rámegy a négy másik
ha tippelnem kellene akkor az MTK lesz a 11.
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.02.28. 13:15

Adamek írta:
Reginald McFreez írta:
Adamek írta:egy hétre, aztán ő is megy a levesbe
szerintem mindkét alakulat meglépi a váltást, ettől a meccstől független
és fel is fognak pörögni pár meccsre
az MTK/Hali kettős meg végigparázza a hajrát

A Paskot is simán elpaksoljuk.

szerintem ők az alsóház tetejét kibérlik, a Gyirmi az alját, a másik bukta helyre rámegy a négy másik

Ha nem a Paks, akkor a Haladást el tudnám képzelni, mint kiesőt. Vagy a Fradit.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.02.28. 13:20

Reginald McFreez írta:
Adamek írta:
Reginald McFreez írta:A Paskot is simán elpaksoljuk.

Ha nem a Paks, akkor a Haladást el tudnám képzelni, mint kiesőt. Vagy a Fradit.

mi jövőre leszünk az idei ti, miután a gazdát lepasszoltuk a feljutó Soroksárhoz, a pártot meg a négykerbe
nagyjából 3 pontra vagyunk a biztos bennmaradáshoz szükséges 35 ponttól, csak lesz még 3 döntetlenünk idén
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.02.28. 14:54

Adamek írta:
nyúl írta:
ManBat írta:Eközben HF még mindig vígan csücsül a kispadon, a kirúgás minden veszélye nélkül...
Ha hétvégén győzni fog, be is betonozhatja magát. Egyáltalán nem esélytelen a dolog.

egyik csapatban sem látom, hogy elkalapálja a másikat
jelenleg van 4-5 csapat akiknél nem is értem mit szeretnének a pályán (igen, mi is közte vagyunk), nem lepődnék meg azon sem ha az utolsó harmadra 5 új edző lépne be a ringbe
Ha új edző nem is,de a keringő folytatódhat.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.02.28. 14:55

MindigÚjpest írta:
Adamek írta:
nyúl írta:Ha hétvégén győzni fog, be is betonozhatja magát. Egyáltalán nem esélytelen a dolog.

egyik csapatban sem látom, hogy elkalapálja a másikat
jelenleg van 4-5 csapat akiknél nem is értem mit szeretnének a pályán (igen, mi is közte vagyunk), nem lepődnék meg azon sem ha az utolsó harmadra 5 új edző lépne be a ringbe
Ha új edző nem is,de a keringő folytatódhat.

ja, nyilván úgy

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2017.02.28. 15:24

Az biztos, hogy ez a Pontes nem váltotta meg a világot, ennyit a magyar edzőfenoménok is tudnak hozni mint ő. Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy a jelenlegi Loki keret az utóbbi két évtized talán leggyengébbje...

Apuka
Profi

HozzászólásSzerző: Apuka » 2017.02.28. 19:40

ManBat írta:Eközben HF még mindig vígan csücsül a kispadon, a kirúgás minden veszélye nélkül...

Az a gáz, hogy mindkét csapat (és szurkolói) akkor járnak jobban, ha kikapnak. A vesztes csapat edzője lapátra kerül és elindulhat felfele.

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2017.02.28. 19:50

Apuka írta:Az a gáz, hogy mindkét csapat (és szurkolói) akkor járnak jobban, ha kikapnak. A vesztes csapat edzője lapátra kerül és elindulhat felfele.

Hova felfelé? A gáz az, hogy mindkét város nb1-es csapatot érdemel, de egyik sem jobb egyértelműen mint az MTK, Haladás vagy Paks a többieket meg nem is érdemes emlegetni... Még szerencsésnek is mondhatják magukat, hogy legalább van egy Gyirmót...

Apuka
Profi

HozzászólásSzerző: Apuka » 2017.02.28. 19:56

raab írta:
Apuka írta:Az a gáz, hogy mindkét csapat (és szurkolói) akkor járnak jobban, ha kikapnak. A vesztes csapat edzője lapátra kerül és elindulhat felfele.

Hova felfelé? A gáz az, hogy mindkét város nb1-es csapatot érdemel, de egyik sem jobb egyértelműen mint az MTK, Haladás vagy Paks a többieket meg nem is érdemes emlegetni... Még szerencsésnek is mondhatják magukat, hogy legalább van egy Gyirmót...

Egy normális edzővel - ezekkel a játékosokkal is - gondmentes lenne a hátralévő 11 forduló mindkét csapat számára.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.02.28. 20:05

Kinek és miért jó a Lokit a kiesőjelöltek szintjére zülleszteni? Pénz, paripa, fegyver volna, aztán ennyi marad belőle.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.02.28. 20:06

raab írta:

Igaz. Nincs felfelé. A 10. hely lehet a maximum. Sajnálom, hogy a Diósgyőrrel vetélkedünk ezért.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.02.28. 20:10

sambo írta:
Savaria1919 írta:Ha edzőt vált a Loki, akkor csak Herczeget tartom az egyetlen megoldásnak. A hazai állásnélküliek esetében nem érezném azt, hogy képesek lennének biztosan benntartani a Debrecent.

Én is úgy látom kívülállóként, hogy Debrecenben most Herczegre van szükség. Ha bent tartja a Lokit (márpedig ő bent tartaná szerintem) akkor a szezon végén megkérdezni tőle hogy mit szeretne, maradni a csapat élén vagy visszamenne vezetni az akadémiát!

Bandival sikerülne. Én is úgy érzem. Nem azért, mert akkora mágus, hanem azért, mert nyugalmat, biztonságérzetet hozna.

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2017.02.28. 20:28

nyúl írta:
raab írta:

Igaz. Nincs felfelé. A 10. hely lehet a maximum. Sajnálom, hogy a Diósgyőrrel vetélkedünk ezért.

Az ellenfeleken is múlik, ideális esetben lehet 8-9 is... Én inkább csak arra akartam reagálni, hogy így nem lehet kijelenteni, hogy egy "jó edzővel" menetelne bármelyik csapat is, mert a Fradit és Vidit leszámítva nincs nagy különbség a keretek között minden meccs ki-ki meccs. Ti legalább próbáltatok változtatni, de a DVTK vezetése kit fog okolni, ha esetleg kiesnek Horváth Ferivel...

Vissza: “www.nb1.hu”