Bajban a Diósgyőr: "történelmet" írt a spanyol edző

SuperDepor
Moderátor

Re: Bajban a Diósgyőr: "történelmet" írt a spanyol edző

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2019.03.05. 10:44

ManBat írta:
Adamek írta:
ManBat írta:én azt tudom, hogy nem mi igazoljuk le a fél volt Szovjetuniót, nem mi szerzünk külföldön sikeres edzőket, és nem mi megyünk Bakuba és Sevillába tétmeccsre - nem épp a habzsidőzsi jelei

az a szitu, hogy csak végletekben vagy hajlandó gondolkodni

a végleteket leszarom, az eredmények érdekelnek, mert csak azt jegyzik a törikönyvek

Az elmúlt két fordulóban pont odakerultunk
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.03.05. 10:49

SuperDepor írta:
ManBat írta:
Adamek írta:az a szitu, hogy csak végletekben vagy hajlandó gondolkodni

a végleteket leszarom, az eredmények érdekelnek, mert csak azt jegyzik a törikönyvek

Az elmúlt két fordulóban pont odakerultunk

a nagy verések, nagy kiesések elmúlnak az emlékezetekben, a fociba először belekóstoló 11-12 éves kisgyerek a Fradiról is csak a bűvös 29-es számot fogja meghallani, nem a Nyíregy vagy a Kecsó ellen elbukott feljutást
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.03.05. 10:57

ManBat írta:
Adamek írta:
ManBat írta:én azt tudom, hogy nem mi igazoljuk le a fél volt Szovjetuniót, nem mi szerzünk külföldön sikeres edzőket, és nem mi megyünk Bakuba és Sevillába tétmeccsre - nem épp a habzsidőzsi jelei

az a szitu, hogy csak végletekben vagy hajlandó gondolkodni

akkor neked nagyon bejönne amit velünk játszik a hatalom, én örömmel látnám ha átszeretnének belétek a nagyok
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2019.03.05. 16:51

ManBat írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:Nem tudtam, köszi.

Szívesen. Nem emlékszel? Pontazonosság volt, nektek rosszabb gólkülönbség, nekik kevesebb győzelem; ők mentek a levesbe. Pampogott is utána Tiba, hogy miféle szabályok ezek.
Erre az évre is így maradt, és - most ránéztem - elvileg jövőre is így lesz.

nyilván azért, mert 3 meccsen nem lehet versenysemlegesen számolni a több egymás elleni győzelmet

Igen, ez a 3 meccses megoldás amúgy is baromság, mert semmiképp sem igazságos. Pl. egy gyengébb csapatnak az a jó - elvileg - ha többször játszik otthon a hozzá hasonló csapatokkal, hiszen az majdnem mindegy, hogy a Fraditól otthon kap ki vagy idegenben, de egy közvetlen vetélytárs ellen előny lehet a hazai pálya. A szabály az szabály, ez világos, de azért tényleg bánthatta a balmaziak igazságérzetét, hogy a Diósgyőrt tavaly 3-ból 3-szor verték meg, összesen 8-2-es gólkülönbséggel (egyszer 4-0-ra, aztán idegenben 2-1-re, majd otthon is 2-1-re), és mégis ők estek ki.
Azért a gólkülönbségre sem árt figyelni, mert a Várda és a DVTK most is egyenlő ponttal áll és a győzelmek száma is azonos. Ha a DVTK csak 1-0-ra kapott volna ki a Fraditól, akkor még a vonal fölött lenne. Persze ez nem most számít, hanem majd a végén.
########################
HAJRÁ HALI!

Vissza: “www.nb1.hu”