Magyar-finn: így nézhet ki Rossi kezdőcsapata

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Magyar-finn: így nézhet ki Rossi kezdőcsapata

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.11.18. 10:07

ManBat írta:
Reginald McFreez írta:
ManBat írta:Azok nem nagyon vedelnek vodkát, nyelvileg pedig távolabb vannak tőlünk mint a finnek jóval

Mit vedelnek a kazahok?

Ha Allah épp nem látja őket, leginkább mindenféle erjesztett borzadályt.

És a vodka mióta nem erjesztett borzadály?
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.18. 10:24

nyúl írta:
ManBat írta:
nyúl írta:A finnek nem igazán ismerik el a rokonságot. Mondjuk nekem se kéne ilyen rokon. A legközelebbi kapcsolatuk a Nokia-gyári összeszerelő melósokkal van.

A kazahok viszont tényleg testvérnek tekintik Magyarisztánt. Fociban meg már ők is vernek.

Ez egy szűnni nem akaró legenda, hogy a finnek nem ismerik el a rokonságot, csak éppen nem igaz. A finnugor nyelvrokonság egy tény, genetikailag pedig egyébként is szlávok vagyunk egy kicsit több német beütéssel, mintsem 155 centis csíkszeműek.

A honfoglaló magyarság anyagi kultúrájában nincsenek finnugor eredetű elemek. A régészeti kutatások nem támasztják alá. Tehát nyelvi hasonlóságok vannak, ki is tagadná, de "nemzeti atyafiság" nincs. Míg a "155 centis csíkszeműekkel" van.

A nomád népeknél ez egyáltalán nem példa nélküli, lásd a két országgal délebbre Adidasban vodkával cigiző, az orosz nyelvhez legközelebb álló délszláv nép, akik amúgy egy leszakadt kipcsak ág. Nemzeti atyafiságról nemzet híján nem is igazán beszélhetünk ebben az időszakban. De az ősmagyar hagyományok is a kazároktól, besenyőktől eredeztethetők leginkább, akik pedig megint csak nem kazahok.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.11.18. 11:11

Maradonapoli írta:
nyúl írta:
Reginald McFreez írta:Mit vedelnek a kazahok?

kumiszt
Gyenisz a kumisz?

Mila a Kunis
meg Agüero aki még Kun is
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.11.18. 11:21

Maradonapoli írta:
ManBat írta:
nyúl írta:A finnek nem igazán ismerik el a rokonságot. Mondjuk nekem se kéne ilyen rokon. A legközelebbi kapcsolatuk a Nokia-gyári összeszerelő melósokkal van.

A kazahok viszont tényleg testvérnek tekintik Magyarisztánt. Fociban meg már ők is vernek.

Ez egy szűnni nem akaró legenda, hogy a finnek nem ismerik el a rokonságot, csak éppen nem igaz. A finnugor nyelvrokonság egy tény, genetikailag pedig egyébként is szlávok vagyunk egy kicsit több német beütéssel, mintsem 155 centis csíkszeműek.

az egyetemi finnugrisztika órák óta tudom, hogy kurvára semmi közünk a keszeg finnekhez, hamarabb hiszek a babiloni testvérségben és Jézusban a párthus hercegben

az elvtárs is tudhatná, hogy itt nem az a kérdés rokonok e a Skandináv fsz. cigói vagy elismernek e minket akárminek is, a fő kérdés, hogy Helsinki nyugat e
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.11.18. 11:47

Maradonapoli írta:
nyúl írta:

kumiszt
Gyenisz a kumisz?
penis, ha gumis

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.11.18. 12:19

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
ManBat írta:Ez egy szűnni nem akaró legenda, hogy a finnek nem ismerik el a rokonságot, csak éppen nem igaz. A finnugor nyelvrokonság egy tény, genetikailag pedig egyébként is szlávok vagyunk egy kicsit több német beütéssel, mintsem 155 centis csíkszeműek.

az egyetemi finnugrisztika órák óta tudom, hogy kurvára semmi közünk a keszeg finnekhez, hamarabb hiszek a babiloni testvérségben és Jézusban a párthus hercegben

az elvtárs is tudhatná, hogy itt nem az a kérdés rokonok e a Skandináv fsz. cigói vagy elismernek e minket akárminek is, a fő kérdés, hogy Helsinki nyugat e

Momentán nyugat, de már komp jár át Leningrádba!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Döglégy
Légiós

HozzászólásSzerző: Döglégy » 2018.11.18. 16:06

Reginald McFreez írta:
ManBat írta:
Kegyetlen írta:Nem a kazahokkal játszunk

Azok nem nagyon vedelnek vodkát, nyelvileg pedig távolabb vannak tőlünk mint a finnek jóval

Mit vedelnek a kazahok?

természetesen vodkát mint a kurvaélet, a fotelszakértők hülyeségeit az erjesztett kancatejről meg a társairól ne hidd el
BSTH szövegei semmivel sem erősebbek adrenalinénál.
BSTH tiltása kettős mérce.
BSTH tiltása nevetséges, oldjátok fel!

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.11.18. 16:08

Döglégy írta:
Reginald McFreez írta:
ManBat írta:Azok nem nagyon vedelnek vodkát, nyelvileg pedig távolabb vannak tőlünk mint a finnek jóval

Mit vedelnek a kazahok?

természetesen vodkát mint a kurvaélet, a fotelszakértők hülyeségeit az erjesztett kancatejről meg a társairól ne hidd el

A nemzeti pia a sörbet és a kumisz náluk. Vodka kevesebb fogy, az is inkább a városokban.

Döglégy
Légiós

HozzászólásSzerző: Döglégy » 2018.11.18. 16:11

BSTH írta:
Döglégy írta:

A nemzeti pia a sörbet és a kumisz náluk. Vodka kevesebb fogy, az is inkább a városokban.

igen, persze, és a hétfejű kapanyányimonyók éberen őrzi a vitézek álmát Asztanától Karagandáig

Most az h én turistaként mit látok a saját szememmel, az nem mérvadó, ez talán inkább:
http://factsanddetails.com/central-asia ... -4647.html
"Vodka is the most commonly consumed alcoholic drink in Kazakhstan followed by beer, sweet wine and sweet champagne."
BSTH szövegei semmivel sem erősebbek adrenalinénál.
BSTH tiltása kettős mérce.
BSTH tiltása nevetséges, oldjátok fel!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.18. 16:12

Döglégy írta:
Reginald McFreez írta:

Mit vedelnek a kazahok?

Az északon többségnek számító kazahsztáni oroszok valóban
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.11.18. 16:19

Döglégy írta:
BSTH írta:
Döglégy írta:természetesen vodkát mint a kurvaélet, a fotelszakértők hülyeségeit az erjesztett kancatejről meg a társairól ne hidd el

igen, persze, és a hétfejű kapanyányimonyók éberen őrzi a vitézek álmát Asztanától Karagandáig

Most az h én turistaként mit látok a saját szememmel, az nem mérvadó, ez talán inkább:
http://factsanddetails.com/central-asia ... -4647.html
"Vodka is the most commonly consumed alcoholic drink in Kazakhstan followed by beer, sweet wine and sweet champagne."

Nem tudtam, köszi az infót.

Vissza: “www.nb1.hu”