A mi győzelmünk messze nem olyan biztos,mi általában a döntetlent preferáljuk.SuperDepor írta:ManBat írta:
Na végre.
jön négy vereség (Újpest, FTC, Felcsút, Loki) egymás után - bár lehet, h becsúszik egy iksz Felcsúton - utána valami csak fog történni, 7-8 pontra lesz a bent maradást érő hely
Két miskolci szurkolót ítélt el a bíróság
- MindigÚjpest
- fanatikus
Re: Két miskolci szurkolót ítélt el a bíróság
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- ManBat
- Aranylabdás
MindigÚjpest írta:A mi győzelmünk messze nem olyan biztos,mi általában a döntetlent preferáljuk.SuperDepor írta:ManBat írta:
Na végre.
jön négy vereség (Újpest, FTC, Felcsút, Loki) egymás után - bár lehet, h becsúszik egy iksz Felcsúton - utána valami csak fog történni, 7-8 pontra lesz a bent maradást érő hely
Nálunk egy picivárda ellen is egy kavarodás a szöglet utáni kavarodás után kell a gólszerzéshez, nálatok meg a Zsótér-Novothny duó ennél acélosabb védelmeket is tört már fel. Nincs mitől zizegned.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
- MindigÚjpest
- fanatikus
Maradjunk annyiban,hogy kilenc meccs alatt rúgtunk nyolc gólt,úgyhogy ez az acélos védelmek feltörése,most elég vicces. Novothny a múlt fordulóban lőtte az első gólját. Mindenesetre most ez a szünet nem töri meg a lendületünket,mert nem volt olyan.ManBat írta:MindigÚjpest írta:A mi győzelmünk messze nem olyan biztos,mi általában a döntetlent preferáljuk.SuperDepor írta:jön négy vereség (Újpest, FTC, Felcsút, Loki) egymás után - bár lehet, h becsúszik egy iksz Felcsúton - utána valami csak fog történni, 7-8 pontra lesz a bent maradást érő hely
Nálunk egy picivárda ellen is egy kavarodás a szöglet utáni kavarodás után kell a gólszerzéshez, nálatok meg a Zsótér-Novothny duó ennél acélosabb védelmeket is tört már fel. Nincs mitől zizegned.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
Cselszky írta:SuperDepor írta:ManBat írta:Ha nem sérül le addig Mihajlovic és megint lehozzuk 0 kapura veszélyes helyzettel a meccseket, akkor sztem de
Külön plusz lökés lesz ha HF megint összehoz 3-4 fellendülős meccset az új csapatánál az elején, mint szokta
ha magától feláll Fernando akkor igen, küldeni viszont nem fogják. sajnos ő pedig meg van győződve arról, h mindent jól csinál.
Az utolsó 2 hónapban az igazán súlyos meccs szvsz a kövesdi volt, az összes többi vereség 1-0-s, hátul mintha már viszonylag stabilak lennétek, a védekezést talán sikerült valamennyire rendbe rakni, de támadójáték szinte nincs, a szerzett gólok száma borzasztó alacsony, totál esetlegesek vagytok a kapu felé, nehéz azonosítani a koncepciót, nem tudom, ezzel mit tud majd kezdeni. A Hali-meccs körül azt hittem, hogy elindultok felfelé, a Várda és a Paks ellen jó lett volna nyerni, egyébként a Vidi és Honvéd elleni tulajdonképpen vállalható vereségek, mindkettő nehézkesen kotorta be a gólt, mi pl. a Honvédtól egy tükörsima hármast kaptunk. Gondoltam, most a szünetben meglépik a váltást, de úgy látom, nem, így viszont lehet, hogy akkor már érdemes megvárni a telet, addig meg bízni benne, hogy csak összeáll valami. Mondjuk az Újpestet el kellene kapnotok, hogy némileg csillapodjanak a kedélyek, és kicsit zárkózzatok.
Inkább bárki mást.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.