Savaria1919 írta:SuperDepor írta:akkor nézzük a meccset, Frontin bekészítve, a biztonság kedvéért 40 mg Diazepam is
Én felbontottam egy doboz Budweisert
én is a piával együtt gondoltam
Savaria1919 írta:SuperDepor írta:akkor nézzük a meccset, Frontin bekészítve, a biztonság kedvéért 40 mg Diazepam is
Én felbontottam egy doboz Budweisert
Savaria1919 írta:Na, hat percig bírtuk.
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Na, hat percig bírtuk.
Tolj le valamit a sör mellé :)
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Na, hat percig bírtuk.
Tolj le valamit a sör mellé :)
laller89 írta:Nb1 böl nem is remlik mas ilyen tipusu jatkekos se magyar se külföldi, nagyon jol lat a palyan.
BEARGRYLLS írta:laller89 írta:Nb1 böl nem is remlik mas ilyen tipusu jatkekos se magyar se külföldi, nagyon jol lat a palyan.
Jé, egyetértünk.Pár hónapja nekem is feltűnt, ki lehetne próbálni a válogatottban.
laller89 írta:BEARGRYLLS írta:laller89 írta:Nb1 böl nem is remlik mas ilyen tipusu jatkekos se magyar se külföldi, nagyon jol lat a palyan.
Jé, egyetértünk.Pár hónapja nekem is feltűnt, ki lehetne próbálni a válogatottban.
Benne van a pakliba mezökövesdnek amugy is jol megy most , én még egy nagyobb csapatba is el tudnam képzelni debrecen ,ujpest van benne fantázia.
laller89 írta:BEARGRYLLS írta:laller89 írta:Nb1 böl nem is remlik mas ilyen tipusu jatkekos se magyar se külföldi, nagyon jol lat a palyan.
Benne van a pakliba mezökövesdnek amugy is jol megy most , én még egy nagyobb csapatba is el tudnam képzelni debrecen ,ujpest van benne fantázia.
SuperDepor írta:a tabella végén megint izgalmasabb harc lesz, mint az elején, négy csapat bejelentkezett, abból kettő menni fog
alehndr írta:laller89 írta:BEARGRYLLS írta:Jé, egyetértünk.Pár hónapja nekem is feltűnt, ki lehetne próbálni a válogatottban.
Gondolom Cseriről van szó, ő az aki elég kreatív abból a csapatból, de mar Kisvárdán is jo volt.
Viszont kora miatt nagy jövő mar aligha vár rá.
Savaria1919 írta:SuperDepor írta:a tabella végén megint izgalmasabb harc lesz, mint az elején, négy csapat bejelentkezett, abból kettő menni fog
Menjünk együtt!
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 22 vendég