nick2005 írta:Apuka írta:nick2005 írta:Ha ebből a kettőből lehet választani, akkor már inkább Horváth Feri. Nekem valahogy nem jön be Bódog stílusa, szerintem lenyom egy laza dumát de nem sok minden van mögötte. És az az érzésem, hogy a laza duma is inkább csak attól laza, hogy ennél komolyabbra nem képes.
Őszintén szólva a hazai - belterjes - körforgásból olyan sok jobb ötlete nem is nagyon lehet az embernek. Lehet, hogy jó lenne egy - számunkra - ismeretlen "jugó", aki szigorúan rendet vág, de a hazaiak - minden hátrányuk melletti - előnye, hogy ismerik a mezőnyt, a közeget.
A laza duma még inkább Horváth Feri erőssége.
"Jugónak" itt volt Hipp, amíg égett a ház elfogadták a vezetők amit kért-mondott. Aztán úgy gondolták lehet folytatni a pénzkitermelést. A legértékesebb játékost eladták, hulladékokat igazoltak ingyen vagy kölcsönbe
Számomra Hipp nagyon szimpatikus volt és szerintem a legtöbb szurkoló számára is. A legnagyobb baj szerintem, hogy Wils megüresedett helyét nem tudták megfelelő játékossal beölteni. Talán nem kell mondani, hogy a középhátvéd mennyire fontos poszt.
Abszolút egyetértek!
Talán nem éreztek rá, hogy mekkora űr marad Steff után és ilyen hulladékokkal akarták pótolni.