Brutális pénzért vehet Liverpool-nevelés csatárt a Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Brutális pénzért vehet Liverpool-nevelés csatárt a Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.08.23. 21:30

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:a Mesterrel értek egyet, a szar mindig a víz felszínén úszik, majd megoldják, legfeljebb visszatér a 90-es évek - pár komolyabb hátterű futball iránt érdeklődő (pl. Várszegi) + mindegyik ilyenre jutó tíz igazi maffiózó...
ja és ami rossz hír, sztem a ner-csapatokkal is összelopatnak annyi pénzt, hogy akár a rendszer összeomlását túlélve még évekig elgazdálkodhatnak "normál körülmények" között is jó ideig... mire a ner kilúgozódik a fodballból, a bukáshoz képest kell majd még minimum vagy tíz év... sajnos...

Várszegi se volt más, mint egy kalandor pénzmosó
a gyűjtögetés hiába lesz, nyilván lesz megtorlás valamilyen szinten, legfeljebb a gyűjtött léből könnyebb lesz visszajönni
a falusi brigádok valszeg visszatérnek a saját vackaikra, a többiek szürke masszaként gyúrják tovább a szart mint mondjuk a kilencvenesben ahogy említetted
nem gondolom, hogy az én életemben még lesz rendes focink, de az érdekes az, hogy nem is nagyon izgat lesz e valaha még

nyilván, de hasonlítsd össze olyan közörvényesekkel, mint pl. akik Diósgyőrben adták egymásnak adták a kilincset, egyből oxfordban végzett értelmiséginek fog látszódni várszegi

nekem a digó megmentők a kedvenceim és természetesen Nagylaki Kálmi
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.08.23. 21:43

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:a Mesterrel értek egyet, a szar mindig a víz felszínén úszik, majd megoldják, legfeljebb visszatér a 90-es évek - pár komolyabb hátterű futball iránt érdeklődő (pl. Várszegi) + mindegyik ilyenre jutó tíz igazi maffiózó...
ja és ami rossz hír, sztem a ner-csapatokkal is összelopatnak annyi pénzt, hogy akár a rendszer összeomlását túlélve még évekig elgazdálkodhatnak "normál körülmények" között is jó ideig... mire a ner kilúgozódik a fodballból, a bukáshoz képest kell majd még minimum vagy tíz év... sajnos...

Várszegi se volt más, mint egy kalandor pénzmosó
a gyűjtögetés hiába lesz, nyilván lesz megtorlás valamilyen szinten, legfeljebb a gyűjtött léből könnyebb lesz visszajönni
a falusi brigádok valszeg visszatérnek a saját vackaikra, a többiek szürke masszaként gyúrják tovább a szart mint mondjuk a kilencvenesben ahogy említetted
nem gondolom, hogy az én életemben még lesz rendes focink, de az érdekes az, hogy nem is nagyon izgat lesz e valaha még

nyilván, de hasonlítsd össze olyan közörvényesekkel, mint pl. akik Diósgyőrben adták egymásnak adták a kilincset, egyből oxfordban végzett értelmiséginek fog látszódni várszegi

Fehérebb vagy szürkébb gallérral: a pénzmosás ugyanaz.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.08.24. 00:06

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
nyúl írta:De nem ez. A pusztába felhúzott stadionok szétrohadása csak kísérőtünet lesz.
Az egész magyar futball fog kártyavárként összeomlani.

szerintem nem fog, legfeljebb kevesebb lóvéból lesz szar és átalakul majd a mezőny

a Mesterrel értek egyet, a szar mindig a víz felszínén úszik, majd megoldják, legfeljebb visszatér a 90-es évek - pár komolyabb hátterű futball iránt érdeklődő (pl. Várszegi) + mindegyik ilyenre jutó tíz igazi maffiózó...

Szerintem eszük ágában nem lesz ezt a szart finanszírozni, miután az állami pénzcsapokat elzárják. Már amennyiben OV bukása véglegesnek tűnik, és nem lesz remény a gyors visszatérésére.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.08.24. 07:22

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:szerintem nem fog, legfeljebb kevesebb lóvéból lesz szar és átalakul majd a mezőny

a Mesterrel értek egyet, a szar mindig a víz felszínén úszik, majd megoldják, legfeljebb visszatér a 90-es évek - pár komolyabb hátterű futball iránt érdeklődő (pl. Várszegi) + mindegyik ilyenre jutó tíz igazi maffiózó...

Szerintem eszük ágában nem lesz ezt a szart finanszírozni, miután az állami pénzcsapokat elzárják. Már amennyiben OV bukása véglegesnek tűnik, és nem lesz remény a gyors visszatérésére.

hülyék lennének egy ilyen baró kifizetőhelyet beszántani, jó lesz az még másnak is
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.08.24. 09:46

SAW írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:Várszegi se volt más, mint egy kalandor pénzmosó

itt a kérdés az, hogy olaszban, spanyolban, sőt még angolban, meg párizsban szolgál-e más célt a futball?
ETO

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.08.24. 09:49

Javier Arizmendi írta:
SAW írta:
Maradonapoli írta:nyilván, de hasonlítsd össze olyan közörvényesekkel, mint pl. akik Diósgyőrben adták egymásnak adták a kilincset, egyből oxfordban végzett értelmiséginek fog látszódni várszegi

itt a kérdés az, hogy olaszban, spanyolban, sőt még angolban, meg párizsban szolgál-e más célt a futball?

Görögbe' biztos.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.08.24. 10:26

BSTH írta:
Javier Arizmendi írta:
SAW írta:Fehérebb vagy szürkébb gallérral: a pénzmosás ugyanaz.

Görögbe' biztos.

a különbség a jogszerűség látszata...
ETO

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.08.24. 10:49

Javier Arizmendi írta:
BSTH írta:
Javier Arizmendi írta:itt a kérdés az, hogy olaszban, spanyolban, sőt még angolban, meg párizsban szolgál-e más célt a futball?

Görögbe' biztos.

a különbség a jogszerűség látszata...

Ilyen ez. De ennék egy jó picsát.

Vissza: “www.nb1.hu”