A Honvéd újratöltötte Luxemburgot

BSTH

Re: A Honvéd újratöltötte Luxemburgot

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.08.02. 23:21

ManBat írta:
BSTH írta:
ManBat írta:nem a mi szintünk, csak Danilo helyett egy csatárnak kellett volna kezdenie

Dehogynem.

Dehogyde.

Pont elég volt a mai meccset látni, nem csak nézni. Plusz az elmúlt évek vergődései igazi kiscsapatok ellen. Szerinted a finnek és észtek ellen is kötelező győzelem. Cáfolat?

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.08.02. 23:23

HONVÉDKA 4EVER írta:
Gunners írta:Erre mit lehet mondani ? Ha azt mondom hogy szégyen akkor jön valami balfasz aki azt mondja " nincs annyi pénz mint a Vidinél" , kövi komment az lenne hogy a Videoton is megszenvedett egy luxi csapat ellen", így is van de továbbjutott. Tudom hogy a Hovédnak közel sincsenek olyan anyagi lehetőségei mint a Vidinek, de ez számomra nagy csalódás, továbbjutást vártam..

Ez szerintem nem pénzkérdés. Ezen a meccsen legalábbis nem szabadna annak lennie. Kurva gyengék voltunk, ez szégyen, akárhonnan nézzük... Elég lett volna úgy játszani mint itthon, noha akkor sem voltunk túl jók. De akkor a luxik még nálunk is gyengébbek voltak, akkor momentumuk nem volt. Ami a bajnoki meccseken jól megy, az itt egyáltalán nem működött, pedig közel hasonló kvalitású játékosok, ellenfelek ezek is.

Az a felső léc könnyen bebaszhatott volna.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.02. 23:27

ManBat írta:
ETO FC írta:
velasco írta:szégyelljék magukat hogy nem tudtak bepasszírozni egy nyamvadt gólt

miért szégyelnék magukat? ez a szintjük, így kb. sajnos a realítás jött, egyszerűen ez a sport nem nekik való, ennyi, de ők még ezt nem vették észre...

Igazából mezőnyben a Progrés még náluk is gyengébb volt, ellenben ha Hemi baszik csatárt venni, ellenben a holland szakit képes arra lecserélni, aki sikeresen az NB3-ba kormányozta a kamuszegedet, akkor ez predesztinálva van. Szerencséjük, hogy a Robotcsicska Kispesten összeesett.

jól mondja ManBat, mindkét meccsen xarabb volt a progres még nálunk is. igazából ma is teljesen váratlan helyzetből rúgtak két gólt. ami a honvédnak a rabotnicski ellen bement, az most nem. danilo és holender is kihagyott egy óriási ziccert. én arra számítottam hogy ha kapunk is egyet, egyet azért képesek leszünk berúgni és megvan a továbbjutás. az újpest képes volt a sevilla ellen megmutatni hogy mire képes maximumon. ha hasonlóan cselekedik a honvéd akkor most készülhetnének az oroszországi ufába a 3. fordulóban. komoly siker lett volna ez a kispestnek és még kerestek is volna egy szép összeget.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára velasco 2018.08.02. 23:30-kor.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.02. 23:30

BSTH írta:
ManBat írta:
BSTH írta: Dehogynem.

Dehogyde.

Pont elég volt a mai meccset látni, nem csak nézni. Plusz az elmúlt évek vergődései igazi kiscsapatok ellen. Szerinted a finnek és észtek ellen is kötelező győzelem. Cáfolat?

pedig igaza van. a két meccs alapján egyértelműen xarabb csapat a luxi. még így, csatár nélkül is hozni kellett volna a továbbjutást ha jobban odateszik magukat.

ETO FC
Tartalék

HozzászólásSzerző: ETO FC » 2018.08.02. 23:50

velasco írta:
ManBat írta:
ETO FC írta:miért szégyelnék magukat? ez a szintjük, így kb. sajnos a realítás jött, egyszerűen ez a sport nem nekik való, ennyi, de ők még ezt nem vették észre...

Igazából mezőnyben a Progrés még náluk is gyengébb volt, ellenben ha Hemi baszik csatárt venni, ellenben a holland szakit képes arra lecserélni, aki sikeresen az NB3-ba kormányozta a kamuszegedet, akkor ez predesztinálva van. Szerencséjük, hogy a Robotcsicska Kispesten összeesett.

jól mondja ManBat, mindkét meccsen xarabb volt a progres még nálunk is. igazából ma is teljesen váratlan helyzetből rúgtak két gólt. ami a honvédnak a rabotnicski ellen bement, az most nem. danilo és holender is kihagyott egy óriási ziccert. én arra számítottam hogy ha kapunk is egyet, egyet azért képesek leszünk berúgni és megvan a továbbjutás. az újpest képes volt a sevilla ellen megmutatni hogy mire képes maximumon. ha hasonlóan cselekedik a honvéd akkor most készülhetnének az oroszországi ufába a 3. fordulóban. komoly siker lett volna ez a kispestnek és még kerestek is volna egy szép összeget.

"Progrés még náluk is gyengébb volt"
?
most akkor mi van? gyengébb volt nálatok is és mégis kiestetek? és ezzel el van intézve? nevetséges az egész magyar foci , ha ezek után nem hullanak játékos fejek!!! akkor az egész azt bizonyítja ,h a vezetőségetek nem veszi komolyan az egész focit, ha meg ezek után kimentek ezeknek szurkolni akkor nálatok is baj van.. bocs de ez a véleményem
EURO 2016
EURO 2020 ?

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.08.02. 23:51

velasco írta:
BSTH írta:
ManBat írta:Dehogyde.

pedig igaza van. a két meccs alapján egyértelműen xarabb csapat a luxi. még így, csatár nélkül is hozni kellett volna a továbbjutást ha jobban odateszik magukat.

Nem sikerült meggyőzni.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.02. 23:56

ETO FC írta:
velasco írta:
ManBat írta:Igazából mezőnyben a Progrés még náluk is gyengébb volt, ellenben ha Hemi baszik csatárt venni, ellenben a holland szakit képes arra lecserélni, aki sikeresen az NB3-ba kormányozta a kamuszegedet, akkor ez predesztinálva van. Szerencséjük, hogy a Robotcsicska Kispesten összeesett.

?
most akkor mi van? gyengébb volt nálatok is és mégis kiestetek? és ezzel el van intézve? nevetséges az egész magyar foci , ha ezek után nem hullanak játékos fejek!!! akkor az egész azt bizonyítja ,h a vezetőségetek nem veszi komolyan az egész focit, ha meg ezek után kimentek ezeknek szurkolni akkor nálatok is baj van.. bocs de ez a véleményem

mi abban olyan meglepő hogy sokszor nem a jobb csapat megy tovább? miért hullanának fejek? xarok voltak, nem tudtak továbbmenni, ennyi. minek kéne történnie?

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.02. 23:57

BSTH írta:
velasco írta:
BSTH írta:Pont elég volt a mai meccset látni, nem csak nézni. Plusz az elmúlt évek vergődései igazi kiscsapatok ellen. Szerinted a finnek és észtek ellen is kötelező győzelem. Cáfolat?

Nem sikerült meggyőzni.

nem azt mondtam h szintkülönbség van a két csapat között, de ezt finoman szólva is illett volna hozni a honvédnak

ETO FC
Tartalék

HozzászólásSzerző: ETO FC » 2018.08.02. 23:58

velasco írta:
ETO FC írta:
velasco írta:jól mondja ManBat, mindkét meccsen xarabb volt a progres még nálunk is. igazából ma is teljesen váratlan helyzetből rúgtak két gólt. ami a honvédnak a rabotnicski ellen bement, az most nem. danilo és holender is kihagyott egy óriási ziccert. én arra számítottam hogy ha kapunk is egyet, egyet azért képesek leszünk berúgni és megvan a továbbjutás. az újpest képes volt a sevilla ellen megmutatni hogy mire képes maximumon. ha hasonlóan cselekedik a honvéd akkor most készülhetnének az oroszországi ufába a 3. fordulóban. komoly siker lett volna ez a kispestnek és még kerestek is volna egy szép összeget.

?

mi abban olyan meglepő hogy sokszor nem a jobb csapat megy tovább? miért hullanának fejek? xarok voltak, nem tudtak továbbmenni, ennyi. minek kéne történnie?

Luxemburg
semminek. ez így normális... bocs én vagyok a hülye, igazad van
EURO 2016
EURO 2020 ?

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.02. 23:59

ETO FC írta:
velasco írta:
ETO FC írta:"Progrés még náluk is gyengébb volt"
?

Luxemburg

tavaly kiütötték a skót Rangers-t. gondolom ismerősen cseng a név

ETO FC
Tartalék

HozzászólásSzerző: ETO FC » 2018.08.03. 00:16

velasco írta:
ETO FC írta:
velasco írta:mi abban olyan meglepő hogy sokszor nem a jobb csapat megy tovább? miért hullanának fejek? xarok voltak, nem tudtak továbbmenni, ennyi. minek kéne történnie?

Luxemburg

és? jó nagy szégyen volt az a Rangers-nek
akkor már a Honvédnak nem az mert ők megverték a skótokat is? egyébként a skótok nagyon lent vannak kb. 10 éve
EURO 2016
EURO 2020 ?

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.03. 00:17

ETO FC írta:
velasco írta:
ETO FC írta:Luxemburg

és? jó nagy szégyen volt az a Rangers-nek
akkor már a Honvédnak nem az mert ők megverték a skótokat is? egyébként a skótok nagyon lent vannak kb. 10 éve

mi meg vagy 30 éve. ez van....

Dzsotti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2018.08.03. 00:42

Van még lentebb a magyar fociban?
Érted élek én!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.08.03. 05:43

Dzsotti írta:Van még lentebb a magyar fociban?
Persze. Évek óta várom, hogy felavassuk a Vatikánt is. Mindenkinek jár a sikerélmény.
A luxik válogatott szinten is megvertek. Bántóan simán.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.08.03. 07:01

HONVÉDKA 4EVER írta:
Gunners írta:Erre mit lehet mondani ? Ha azt mondom hogy szégyen akkor jön valami balfasz aki azt mondja " nincs annyi pénz mint a Vidinél" , kövi komment az lenne hogy a Videoton is megszenvedett egy luxi csapat ellen", így is van de továbbjutott. Tudom hogy a Hovédnak közel sincsenek olyan anyagi lehetőségei mint a Vidinek, de ez számomra nagy csalódás, továbbjutást vártam..

Ez szerintem nem pénzkérdés. Ezen a meccsen legalábbis nem szabadna annak lennie. Kurva gyengék voltunk, ez szégyen, akárhonnan nézzük... Elég lett volna úgy játszani mint itthon, noha akkor sem voltunk túl jók. De akkor a luxik még nálunk is gyengébbek voltak, akkor momentumuk nem volt. Ami a bajnoki meccseken jól megy, az itt egyáltalán nem működött, pedig közel hasonló kvalitású játékosok, ellenfelek ezek is.
Megunták a kettős terhelést.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2018.08.03. 07:33

Egy nyamvadt gólt kellett volna rúgni és megvan a továbbjutás.
Danilo tavaly 15-20 percre állt be harmadik csatárként, most meg mindent tőle várnak nem alkalmas erre. Sokan nem értik miért is szidjuk Hemingwayt? Na pl. ezért mert eladta Eppelt és Lanazafamét és nem hozott csatárt helyettük,pedig kb ezen múlt volna,hogy megyünk-e még egy kört..
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.08.03. 07:51

Mrs.Dolcetti írta:Egy nyamvadt gólt kellett volna rúgni és megvan a továbbjutás.
Danilo tavaly 15-20 percre állt be harmadik csatárként, most meg mindent tőle várnak nem alkalmas erre. Sokan nem értik miért is szidjuk Hemingwayt? Na pl. ezért mert eladta Eppelt és Lanazafamét és nem hozott csatárt helyettük,pedig kb ezen múlt volna,hogy megyünk-e még egy kört..

Valóban nem tűnik egy tudatos építkezőnek. Sajnálom, mert valóban nem volt egy lehetetlen feladat. Mondjuk két csatár is kevés szerintem, de az egy se, az valóban kicsit kevesebb.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.08.03. 07:54

Én ezt kevésbé érzem égésnek, mint a válogatottét. Itt lehet vásárolni, egy luxi klub erősebb lehet az ország területéhez viszonyítva is. Na meg a Honvéd sem a klubfocink legerősebb csapata. Az nem fér bele, hogy egy harmadik számú csatárral fut ki a csapat.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2018.08.03. 07:57

HONVÉDKA 4EVER írta:

Egyetlen különbség az NB1-es ellenfelekhez képest, hogy itt volt motiváció a luxiknál.
kanoczrobert.hu

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.08.03. 08:20

Szarka írta:

Én ezt kevésbé érzem égésnek, mint a válogatottét. Itt lehet vásárolni, egy luxi klub erősebb lehet az ország területéhez viszonyítva is. Na meg a Honvéd sem a klubfocink legerősebb csapata. Az nem fér bele, hogy egy harmadik számú csatárral fut ki a csapat.

Voltak más gondok is a Honvédnál. Összjáték: borzasztó pontatlan. Bosszantó technikai hibák garmada. Ezt ki lehet kerülni azért még egy klasszikus befejező csatár nélkül is.

Vissza: “www.nb1.hu”