Visszatér az NB I-be Horváth Ferenc?
-
SuperDepor
- Moderátor
Re: Visszatér az NB I-be Horváth Ferenc?
nem tudom, h Rozoga, h éli meg, h ő a NER első számú cserejátékosa, mindig kispadra kerül, de az első adandó alkalommal pályára léphet
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
-
John McClane
- Aranylabdás
SuperDepor írta:nem tudom, h Rozoga, h éli meg, h ő a NER első számú cserejátékosa, mindig kispadra kerül, de az első adandó alkalommal pályára léphet
Biztos szarul,sok álmatlan éjszakát okoz neki,de minden alkalommal,amikor tankol a Panameraba azért eszébe jut,hogy lehetne azert rosszabb is és elenged egy fanyar mosolyt.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer
-
SuperDepor
- Moderátor
John McClane írta:SuperDepor írta:nem tudom, h Rozoga, h éli meg, h ő a NER első számú cserejátékosa, mindig kispadra kerül, de az első adandó alkalommal pályára léphet
Biztos szarul,sok álmatlan éjszakát okoz neki,de minden alkalommal,amikor tankol a Panameraba azért eszébe jut,hogy lehetne azert rosszabb is és elenged egy fanyar mosolyt.
Ilyen poziciohoz minimum egy Tesla jár, nem egy benzines szar
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.