daneee írta:BSTH írta:Adamek írta:jók a migrik, de remélem inkább tiszta dél-amcsi ág lesz ez és így kicsit összecsaphat a két világ a döntőben
Jó lenne. Cavani játszik?
Nagy valószínűséggel nem játszik.
Gáz.
daneee írta:BSTH írta:Adamek írta:jók a migrik, de remélem inkább tiszta dél-amcsi ág lesz ez és így kicsit összecsaphat a két világ a döntőben
Nagy valószínűséggel nem játszik.
Adamek írta:BSTH írta:Adamek írta:jók a migrik, de remélem inkább tiszta dél-amcsi ág lesz ez és így kicsit összecsaphat a két világ a döntőben
nem tudom, mindjárt felhívom Tavarist és megkérdezem
BSTH írta:Adamek írta:BSTH írta:Jó lenne. Cavani játszik?
Nekem Edison száma is megvan.
BSTH írta:Adamek írta:BSTH írta:Jó lenne. Cavani játszik?
Kegyetlen írta:BSTH írta:Adamek írta:nem tudom, mindjárt felhívom Tavarist és megkérdezem
alighanem az 555-1 lehet.
Adamek írta:BSTH írta:Adamek írta:nem tudom, mindjárt felhívom Tavarist és megkérdezem
nekem csak a céges, a GE-nél
ManBat írta:MindigÚjpest írta:Aztán miért is?ManBat írta:ez pont a te szádból sok minden, csak nem hiteles
valami újpesti betegség lehet, vagy nem tudom, de te és adrenalin válogatás nélkül mindenre és mindenkire beszólogattok
Balambér írta:ManBat írta:MindigÚjpest írta:Aztán miért is?
valami újpesti betegség lehet, vagy nem tudom, de te és adrenalin válogatás nélkül mindenre és mindenkire beszólogattok
tévedsz, ez nem újpesti betegség, faszfej :) :) ( bocs)
ManBat írta:Balambér írta:ManBat írta:valami újpesti betegség lehet, vagy nem tudom, de te és adrenalin válogatás nélkül mindenre és mindenkire beszólogattok
ahogy nézem, három a magyar igazság
ManBat írta:Balambér írta:ManBat írta:valami újpesti betegség lehet, vagy nem tudom, de te és adrenalin válogatás nélkül mindenre és mindenkire beszólogattok
Mert ő már megint megmondta a tutit és miután szóvá tettem,még a hitelességemet is megkérdőjelezte. :lol: Amit nem is értek,hogy jött oda. Azután még ezt egy orbitális valótlansággal meg is toldotta. Mert ő a hiteles. :lol:nyúl írta:Miért? Pont két futballozó csapat. Számomra mindkettőért kár.ManBat írta:Brazíliát és Belgiumot nem lehetne egyszerre leléptetni?
BSTH írta:ManBat írta:Balambér írta:tévedsz, ez nem újpesti betegség, faszfej :) :) ( bocs)
Az igazi Liverpool-fan nem ilyen.
MindigÚjpest írta:Mert ő már megint megmondta a tutit és miután szóvá tettem,még a hitelességemet is megkérdőjelezte. :lol: Amit nem is értek,hogy jött oda. Azután még ezt egy orbitális valótlansággal meg is toldotta. Mert ő a hiteles. :lol:nyúl írta:Miért? Pont két futballozó csapat. Számomra mindkettőért kár.ManBat írta:Brazíliát és Belgiumot nem lehetne egyszerre leléptetni?
Ferencváros // Man Utd írta:BSTH írta:ManBat írta:ahogy nézem, három a magyar igazság
Az igazi Liverpool-fan nem ilyen.
Az nem, csak a dózsás :)
Ja,hát ez egy fórum,többek közt ez a lényege,hozzászólsz,reagálsz hozzászólásokra meg ilyenek. A szóvátevés neked azért jobban megy. Négy év alatt kicsivel több,mint nekem majd tíz év alatt. Ezt mondjuk nem is róttam fel neked,veled ellentétben.ManBat írta:MindigÚjpest írta:Mert ő már megint megmondta a tutit és miután szóvá tettem,még a hitelességemet is megkérdőjelezte. :lol: Amit nem is értek,hogy jött oda. Azután még ezt egy orbitális valótlansággal meg is toldotta. Mert ő a hiteles. :lol:nyúl írta:Miért? Pont két futballozó csapat. Számomra mindkettőért kár.
no igen, már megint a szóvátevés, az nagyon megy
MindigÚjpest írta:Ja,hát ez egy fórum,többek közt ez a lényege,hozzászólsz,reagálsz hozzászólásokra meg ilyenek. A szóvátevés neked azért jobban megy. Négy év alatt kicsivel több,mint nekem majd tíz év alatt. Ezt mondjuk nem is róttam fel neked,veled ellentétben.ManBat írta:MindigÚjpest írta:Mert ő már megint megmondta a tutit és miután szóvá tettem,még a hitelességemet is megkérdőjelezte. :lol: Amit nem is értek,hogy jött oda. Azután még ezt egy orbitális valótlansággal meg is toldotta. Mert ő a hiteles. :lol:

SuperDepor írta:nincs más hátra
MindigÚjpest írta:Ja,hát ez egy fórum,többek közt ez a lényege,hozzászólsz,reagálsz hozzászólásokra meg ilyenek. A szóvátevés neked azért jobban megy. Négy év alatt kicsivel több,mint nekem majd tíz év alatt. Ezt mondjuk nem is róttam fel neked,veled ellentétben.ManBat írta:MindigÚjpest írta:Mert ő már megint megmondta a tutit és miután szóvá tettem,még a hitelességemet is megkérdőjelezte. :lol: Amit nem is értek,hogy jött oda. Azután még ezt egy orbitális valótlansággal meg is toldotta. Mert ő a hiteles. :lol:
Jelenlévő fórumozók: Savaria1919 valamint 20 vendég