Matthäus is beszólt Neymarnak

Milito
Tartalék

Re: Matthäus is beszólt Neymarnak

HozzászólásSzerző: Milito » 2018.07.05. 13:48

SuperDepor írta:
MindigÚjpest írta:
BSTH írta:Én fel tudom baszni az agyamat ezeken a színészkedéseken.
Igazándiból azt nem értem,hogy volt egy időszak mikor a fetrengőket levitték a pályáról és a játék mehetett tovább. Most meg egy ideje megint pályán fetrengés,álló játék. Na számomra ez az ami igazán dühítő. Egyszerűen hagyják,hogy ilyen szarsággal teljen az idő futball helyett. :mad:

Akit ápolni az 5 percig nem mehet vissza a pályára. Ezt már régóta mondom. Ha a játékos ellátásra szorul akkor semmi az az 5 perc. Fújják azzal a hülye fagyasztóval, aminek nulla az értelme.

És ha valakinek csak gyorsan be kell kötni a fejét, mert felszakadt a bőre? Kb 1 perc az egész. Legyen további 4 perc emberhátrány önhibájukon kívül?
CS.A.K.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.07.05. 14:32

Milito írta:
SuperDepor írta:
MindigÚjpest írta: Igazándiból azt nem értem,hogy volt egy időszak mikor a fetrengőket levitték a pályáról és a játék mehetett tovább. Most meg egy ideje megint pályán fetrengés,álló játék. Na számomra ez az ami igazán dühítő. Egyszerűen hagyják,hogy ilyen szarsággal teljen az idő futball helyett. :mad:

Akit ápolni az 5 percig nem mehet vissza a pályára. Ezt már régóta mondom. Ha a játékos ellátásra szorul akkor semmi az az 5 perc. Fújják azzal a hülye fagyasztóval, aminek nulla az értelme.

És ha valakinek csak gyorsan be kell kötni a fejét, mert felszakadt a bőre? Kb 1 perc az egész. Legyen további 4 perc emberhátrány önhibájukon kívül?

Egy vérző fejsérültnél illik a sebet fertőtleníteni, egy gyors neurológiai vizsgálatot csinálni - nem nagy dolgokról van szó, pupillák vizsgálata, h egyenlő tágasságúak-e, emlékezetkiesés kiderítése, látászavar, egyensúlyzavar, hányinger van e - amit egy profi szakember pár perc alatt lezongorázik, (de ez nem egy perc) észre sem veszed a lelátóról, de olyan nincs, h betekerem a fejét egy gyorskötözővel és szaladj vissza a pályára.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Milito
Tartalék

HozzászólásSzerző: Milito » 2018.07.05. 14:39

SuperDepor írta:
Milito írta:
SuperDepor írta:Akit ápolni az 5 percig nem mehet vissza a pályára. Ezt már régóta mondom. Ha a játékos ellátásra szorul akkor semmi az az 5 perc. Fújják azzal a hülye fagyasztóval, aminek nulla az értelme.

Egy vérző fejsérültnél illik a sebet fertőtleníteni, egy gyors neurológiai vizsgálatot csinálni - nem nagy dolgokról van szó, pupillák vizsgálata, h egyenlő tágasságúak-e, emlékezetkiesés kiderítése, látászavar, egyensúlyzavar, hányinger van e - amit egy profi szakember pár perc alatt lezongorázik, (de ez nem egy perc) észre sem veszed a lelátóról, de olyan nincs, h betekerem a fejét egy gyorskötözővel és szaladj vissza a pályára.

Rendben, lehet hogy nem hülyeség ez az 5 perces dolog, de ez még nem tántorítaná el Neymart attól, hogy fetrengjen ahányszor csak valaki hozzáér.
CS.A.K.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.07.05. 14:46

Milito írta:
SuperDepor írta:
Milito írta:És ha valakinek csak gyorsan be kell kötni a fejét, mert felszakadt a bőre? Kb 1 perc az egész. Legyen további 4 perc emberhátrány önhibájukon kívül?

Rendben, lehet hogy nem hülyeség ez az 5 perces dolog, de ez még nem tántorítaná el Neymart attól, hogy fetrengjen ahányszor csak valaki hozzáér.

Aki hisztis hülye az valószínűleg az is marad - van pár ilyen játékos - de szerintem összességében segítené a mérkőzés sportszerűbb menetét.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2018.07.05. 22:56

SuperDepor írta:
MindigÚjpest írta:
BSTH írta:Én fel tudom baszni az agyamat ezeken a színészkedéseken.
Igazándiból azt nem értem,hogy volt egy időszak mikor a fetrengőket levitték a pályáról és a játék mehetett tovább. Most meg egy ideje megint pályán fetrengés,álló játék. Na számomra ez az ami igazán dühítő. Egyszerűen hagyják,hogy ilyen szarsággal teljen az idő futball helyett. :mad:

mi subzeronak hívtuk a fagyasztós ürgét.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.07.06. 06:25

Nem utálom ifjabb Nemárt. Valamit hordoz a régi idők focijából, amit szeretek. S a nagy tornákon lövi a gólokat, adja az asszisztokat. A rinya számomra mellékág. Azokat szoktam megvetni, akik hisztivel próbálják elfedni a semmit. Több gólt lőtt a szombati zsanérokban, mint Zico és Romario. Egyébként Romario is színművész volt.
Erélyes bíró kell, mint 94-ben az alkesz Puhl.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.07.06. 06:36

Milito írta:
SuperDepor írta:
Milito írta:És ha valakinek csak gyorsan be kell kötni a fejét, mert felszakadt a bőre? Kb 1 perc az egész. Legyen további 4 perc emberhátrány önhibájukon kívül?

Amikor mondjuk az első félidő harmadát pályán kívül töltené? Szerintem lehet beindulna a fantáziája. A másik, amit már többen is említettek... büntetőterületen belül (de azon kívül is, csak azt kevésbé nézik vissza), ha visszanézik, és nyilvánvaló a színészi munka... hát azonnal sárga lap. Ezek fontos dolgok lennének a mélyen beágyazódott viselkedés megváltoztatásában.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”