Mantequilla írta:nyúl írta:Mindenkinek előnyös. Dzsudzsák playboy image-ének jót tesz, a nő pedig növeli a kattintásszámon keresztül az ismertségét és talán jobb munkához jut. Ha meg tényleg van alapja, akkor is csak egy klasszikus mai párosítás.
Nekem sem tetszik különben.
Kicsit fáj belegondolni, hogy a fórum jóképű, sármos és intelligens rétege mit tudna kezdeni ennyi pénzzel és hírnévvel. Balázsban nincsen semmi stílus, sem elegancia.
Nem tudom. Mármint mihez kezdenék a pénzzel. A jóképűt és sármosat nem tudom magamra venni.
Nem vonzanak a cicababa típusok. Ez is tág fogalom, ezen belül ki jobban, ki kevésbé tetszik, de alapvetően nem hozna lázba egy ilyen kapcsolat lehetősége. Inkább a természetesebb, a kevesebb több esztétikáját követő, viselkedésre is visszafogottabb lányok tetszenek, anélkül, hogy volna határozott zsánerem, hiszen a szépség leírhatatlanul sokféle, amit sem arcberendezéshez, sem haj- vagy szemszínhez, termethez kötni nem tudok. Sokszor éppen egy szexepil fog meg, mert a szépség fűszere a hiba. A keresett tökély mesterkélt. Ezért ellenszenves a kényszeres testjavítgatás.
Nem akarom megítélni Balázst. Valahol a közegéből fakad, kikkel találkozik, kiket hív randevúra. Az ilyen típusú nők a pénz körül rajzanak. Meg is tudják keresni, de minél több, annál jobb. S az önképükhöz hozzátartozik a pénzes pasi befogása, a reprezentálás, a bulvármelléklet. Valószínűtlen, hogy Balázs csinos könyvtároslánnyal fusson össze. Ma más szintre jutott már a pénzesproliság. A kitetovált Beckham díszvendég a hercegi esküvőn és rágózik a templomban. Orbán úgy ölelgette Balázst a reptéren, ahogy híres államférfiakat soha, szemlátomást elengedte magát, komfortot érzett. A pénznek és hírnévnek az úgynevezett elit is gazsulál. Elmosódtak a határok, ha a királyi család beenged egy elvált félvér nőt a hitvesi ágyba, akinek az anyja virtigli néger és orrbavalót hord. Ma már szinte arisztokratikus nagyképűség ezt a réteget fentebb stíl alapján kinézni az eleganciából. Nem értük el az egyenlőséget (nem is lehet), de a gazdagok egyenlőségét igen.