Bódog Tamás NB I-es klub kispadjára ülhet le!

Dzsotti
Aranylabdás

Re: Bódog Tamás NB I-es klub kispadjára ülhet le!

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2018.05.31. 08:19

Nagy fogás lenne a Lokinak.
Érted élek én!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.05.31. 09:33

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Savaria1919 írta:Forrest Gump kedveli ezt.

Napi kapcsolatban leszek vele :)
Nagyon kíváncsi vagyok, h mire megy majd - ha igaz a hír. Jelenleg senki sem tudja, h jó edző vagy sem.

Diósgyőrben a jó PR-ja ellenére megégette magát, ez az ajánlólevele. Nem túl biztató. A cikk alapján nincs ez még lefutva, talán annyi igaz, hogy volt érdeklődés. Más klubok is kereshetik. Annyi valószínűsíthető, hogy itthon akar melózni vezetőedzőként.

Szerintem Vasas lesz a vége, ott van edzőkérdés, ráadásul a német vonal mehet tovább. Érdekes lesz az nb2ben a Vasas - DVTK
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.05.31. 09:36

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:Napi kapcsolatban leszek vele :)
Nagyon kíváncsi vagyok, h mire megy majd - ha igaz a hír. Jelenleg senki sem tudja, h jó edző vagy sem.

Diósgyőrben a jó PR-ja ellenére megégette magát, ez az ajánlólevele. Nem túl biztató. A cikk alapján nincs ez még lefutva, talán annyi igaz, hogy volt érdeklődés. Más klubok is kereshetik. Annyi valószínűsíthető, hogy itthon akar melózni vezetőedzőként.

Szerintem Vasas lesz a vége, ott van edzőkérdés, ráadásul a német vonal mehet tovább. Érdekes lesz az nb2ben a Vasas - DVTK

Edzőkérdés nálunk is van.
Egyelőre nem vennék rá mérget, hogy lesz Vasas-DVTK meccs jövőre.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.05.31. 10:14

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:Napi kapcsolatban leszek vele :)

nb2-be sztem nem fog menni Tom
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”