Szombati foci: Fradi-Vidi!

Cselszky
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.12.07. 18:15

Erre nem számítottam. Nem jön jól nekünk az ETO győzelme, aminek amúgy örülnék.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.12.07. 18:37

Gyurakovics nagyon hasonlit De Geara
ETO

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2024.12.07. 19:59

Adamek írta:
nyúl írta:
Adamek írta:ahogy megszerezte a DVSC az első gólt azonnal levették az onlányról a komplett meccset mint fogadási bizbaszt és csak Vargánya tizenegyese után került vissza, szóval a profikban is felmerült a gyanú az biztos
mindenesetre érdemes lenne kiszámolni mit fizetett volna egy kiállítás, 8.5+ gól, H hármasfogat

Ja.
Ami minket illet, továbbra is az nb1 legrosszabb védekezése a miénk. Így minden meccsen kb. 3 gólt kellene rúgni, de inkább 4-et.
Tegnap elfigyeltem Dreskovicsot, aki nem volna ügyetlen, sem ostoba futballista. Egy létszámfölényes helyzetben, hátul, ahol 3 embernek is passzolhatott volna, vagy előre bikázhatta volna a labdát, vagy ki taccsra, megpróbált 2 játékost kicselezni. Persze azonnal elvesztette. Ez nagyon árulkodó, mert senki se ilyen hülye "gyárilag", ehhez már egymásra rakódó abszurd körülmények kellenek, hogy valaki a lehetséges döntések közül a legbutábbat, legesélytelenebbet válassza a mezőny legerősebb kerete ellen.
Semmi biztatót nem látok csapatszinten.
Nagy kétségeim vannak a Maestrót illetően. Nem vagyok szaki, de azt hiszem, a szakmai munka minimumai között van megszervezni, hogy egy állományában inkább középcsapat ne kapjon meccsenként 3 dugót.

A Fradi az elmúlt évek leggyengébb idényét hozza össze eddig, de így is 1 pont hátránya van a kistérségi kegyenc mögött, ezért simán előzni fog idővel.
Most a nemzetközire fókuszál érthetően.

ha én DVSC berkeken belüli szagember lennék csak azt tudnám tanácsolni, hogy ebből a meccsből semmiféle következtetést nem kellene levonni, legjobb elfelejteni az egészet mert itt semmi nem tükrözött semmit se pro se kontra
ami minket illet, az utolsó megszerezhető 15 pontból hatot sikerült behúzni, ez már strögeri mélység
a Szalai név úgy néz ki egyfajta bélyeg a védelem közepén, ezek a KTE spílerek csak mikrokörnyezeti csodák, valójában tényleg nb3 közeliek és ebben semmi bántási szándék nincs
a sorozatunk legnagyobb vesztese a ZTE lesz akit valszeg fel fogunk négyelni

Ez kb. mindig így volt, a máshol kidobott játékosokból egész jól kukáztunk, majd valahogy egy egész értelmes csapatot pakoltak össze belőlük. És egyik eligazolt "sztárunk" se tudta ezt a formát hozni.
Szalait amúgy fejben kell összerakni, meg lehozni a földre, de erre a Ferencváros képtelen, oda kész játékosok kellenek akik eredményt produkálnak.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.12.07. 20:40

13. Böde pápa nagyot megy, az egyik olvasószerkesztőnk az imént jelentette ki, hogy vissza kéne vinni a Fradiba.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.12.08. 08:33

Akkor a mai nap nagy kérdése, h valaki megtalálja-e végre a csapatban a góllövő cipőjét vagy a debreceni vérengző őzgidák behúznak-e 2-ből 2-t. (és ilyenkor szokott befutni a döntetlen)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.12.08. 12:27

zaggar írta:Akkor a mai nap nagy kérdése, h valaki megtalálja-e végre a csapatban a góllövő cipőjét vagy a debreceni vérengző őzgidák behúznak-e 2-ből 2-t. (és ilyenkor szokott befutni a döntetlen)

akkora 0-0 néz ki amit nézni is fájdalmas lesz
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.12.08. 12:32

Fehérvár Nyíregyháza H 2,10
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.12.08. 13:10

Adamek írta:
zaggar írta:Akkor a mai nap nagy kérdése, h valaki megtalálja-e végre a csapatban a góllövő cipőjét vagy a debreceni vérengző őzgidák behúznak-e 2-ből 2-t. (és ilyenkor szokott befutni a döntetlen)

Az lenne a leginkább meglepő. Utoljára az augusztus eleji első meccsünket hoztuk nullára, az utóbbi két hónapban pedig folyamatosan 2 és 5 között volt a kapott góljaink száma. Tragédia a csapat védekezése, és ezzel egyelőre a Májsztró sem tudott mit kezdeni.
Kérdés, Bárány játszhat-e legalább valamennyit, maszkot kapott, de nagyon friss a sérülése.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2024.12.08. 13:34

Savaria1919 írta:13. Böde pápa nagyot megy, az egyik olvasószerkesztőnk az imént jelentette ki, hogy vissza kéne vinni a Fradiba.

Én a válogatottban nézném meg...hozna annyit mint Ádám vagy Szabó Levi...
Hajrá Vegyész!!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.12.08. 14:39

Cselszky írta:
Adamek írta:

Az lenne a leginkább meglepő. Utoljára az augusztus eleji első meccsünket hoztuk nullára, az utóbbi két hónapban pedig folyamatosan 2 és 5 között volt a kapott góljaink száma. Tragédia a csapat védekezése, és ezzel egyelőre a Májsztró sem tudott mit kezdeni.
Kérdés, Bárány játszhat-e legalább valamennyit, maszkot kapott, de nagyon friss a sérülése.

az ÚFC támadójátékában öt meccsen nincs együtt három gól, max ha besegít nekik aktívan az ellenfél védelme
Bárány Bácsi Sanyi valszeg kilőtte magát egy idényre, az lepne meg ha ez tartós forma lenne
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.12.08. 15:14

Adamek írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:akkora 0-0 néz ki amit nézni is fájdalmas lesz

az ÚFC támadójátékában öt meccsen nincs együtt három gól, max ha besegít nekik aktívan az ellenfél védelme
Bárány Bácsi Sanyi valszeg kilőtte magát egy idényre, az lepne meg ha ez tartós forma lenne
Dominguesben még bízhatunk.
De tréfán kívül nem azzal van gondunk, hogy gólt szerezzünk, hanem hogy ne kapjuk hármasával. Bárkinek tudunk javítani a gólképességén.

Bárány egy kicsi masszív gyerek. Széle-hossza egy típus. Nem kövér, legalábbis nem Bácsi módra, aki kórosan el volt hízva pajzsmirigy-rendellenesség miatt.
Ha megnézed, nincs nyaka és a feje is nagy. De nem tokás, nem úszógumis, inkább gnóm. Szerintem fog még gólokat lőni, persze nemigen ma.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.12.08. 15:41

Mára megy a Chelsea győzelem, óvatosabbaknak X2. Ennek a hónapnak amúgy pont a Chelsea lehet a nyertese, mert ők bőven minőségi embereket tudnak bevonni a rotálásba.

Külsősként ránézve, a Debreceni - Újpestre én is egy kevés gólos ikszet várnék, ahol inkább egy védő vagy kapusbaki dönthet, mint egy támadó villanása, vagy egy megkomponált támadás. Utálok 0-0-ra fogadni, de szerintem is az lenne. Végül biztonságilag X2-t tettem, az is jól fizet, ment a Chelsea mellé.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.12.08. 18:27

Adamek írta:

ettől sokkal rosszabb meccseket szerintem már mindannyian számolatlanul láttunk, de azt se tudnám megmondani, h két hét múlva mitől emlékezne bármelyikünk is erre a mérkőzésre
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.12.08. 20:03

Szarka írta:Mára megy a Chelsea győzelem, óvatosabbaknak X2. Ennek a hónapnak amúgy pont a Chelsea lehet a nyertese, mert ők bőven minőségi embereket tudnak bevonni a rotálásba.

Külsősként ránézve, a Debreceni - Újpestre én is egy kevés gólos ikszet várnék, ahol inkább egy védő vagy kapusbaki dönthet, mint egy támadó villanása, vagy egy megkomponált támadás. Utálok 0-0-ra fogadni, de szerintem is az lenne. Végül biztonságilag X2-t tettem, az is jól fizet, ment a Chelsea mellé.

kezdesz nekem gyanús lenni, nincs neked véletlenül pár tucat centrumos acskód?

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.12.08. 20:12

Adamek írta:
Szarka írta:Mára megy a Chelsea győzelem, óvatosabbaknak X2. Ennek a hónapnak amúgy pont a Chelsea lehet a nyertese, mert ők bőven minőségi embereket tudnak bevonni a rotálásba.

Vajon most mennyit érne pár kifogástalan állapotú centrumos zacskó önmagában? :)
Eddig minden elvárásomat felülmúlja a december. Csak tudjak majd időben kiszállni.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.12.08. 20:22

Szarka írta:
Adamek írta:

Vajon most mennyit érne pár kifogástalan állapotú centrumos zacskó önmagában? :)
Eddig minden elvárásomat felülmúlja a december. Csak tudjak majd időben kiszállni.

nekem skálás van egy db.
mennyi a plusz?

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.12.08. 20:57

Adamek írta:
Szarka írta:
Adamek írta:kezdesz nekem gyanús lenni, nincs neked véletlenül pár tucat centrumos acskód?

nekem skálás van egy db.
mennyi a plusz?

az sem rossz, ilyenben akartam leadni a szakdogát anno
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2024.12.08. 21:16

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Vajon most mennyit érne pár kifogástalan állapotú centrumos zacskó önmagában? :)

nekem skálás van egy db.
mennyi a plusz?

az sem rossz, ilyenben akartam leadni a szakdogát anno

Az igazán menő kombó az a centrumos szatyorban átadott nokiásdoboz.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.12.08. 21:20

Adamek írta:
Szarka írta:
Adamek írta:kezdesz nekem gyanús lenni, nincs neked véletlenül pár tucat centrumos acskód?

nekem skálás van egy db.
mennyi a plusz?

43k jelenleg.
Mára még van egy mixem, amihez már csak a Fradi győzelme kell, 10k, és egy másikon már csak Napoli, az szintén 10k. Szóval két óra múlva 60k felett lehetek. 100k-nál tuti kiveszem a felét.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.12.08. 21:51

Szarka írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Vajon most mennyit érne pár kifogástalan állapotú centrumos zacskó önmagában? :)

nekem skálás van egy db.
mennyi a plusz?

43k jelenleg.
Mára még van egy mixem, amihez már csak a Fradi győzelme kell, 10k, és egy másikon már csak Napoli, az szintén 10k. Szóval két óra múlva 60k felett lehetek. 100k-nál tuti kiveszem a felét.

én mindig ha 30 fölé érek kiveszek 25-t

Vissza: “www.nb1.hu”