Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.09.23. 13:19

nyúl írta:
Maradonapoli írta:
nyúl írta:Igenis.
Egyenesen Kaltenbrunnerhez megyek.

Hogy áll az ügy?
Herr Kaltenbrunner leteremtett és javasolni fogja, hogy zárjanak ki a Waffen-SS-ből, mert eltűrtem, hogy egy nem árja származású, sovány egyén kezet (lábat) emeljen rám. Szégyent hoztam a német népre, tette hozzá.

No, akkor rossz napja volt az öregnek, pedig jótét lélek. Azért a feljelentést befogadta?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.09.23. 13:21

Adamek írta:
Maradonapoli írta:valami ír négert igazolt DVTK, balbunkóba a brentford b csapatából, gondolom ott is padon ült a gyerek, hát mijafaszom folyik az akadémián, ha egy balbunkót sem tudnak kinevelni?!?! zárják be a boltot és takarodjanak Miskolcról!!!

lucskos gané folyik rá a csiklódra,
gyere velem káromkodni Miskolcra

ejj de szép költemény! mintha önnön magam írtam volna! most csak azért nem adok ezért Sztálin-díjat mert épp a villanyszerelő egyenruhám van rajtam Herr Nyúl tegnapi felháborító esete után!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.09.23. 16:06

Adamek írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:a Hős utca se keményebb mint a Kandótól kigyalogolni valamelyik irányba a tömegközlekedésig este kilenckor a suli zárásakor

Az a volt Gábor Dini a Tavaszmezőn? Egy haverom tanult ott tizenéve, egyszer oda hívott valamiért, épp csak sötétedett, a 4-6-ostól kutyagoltam. Olyan 10-12 éves forma cigó kölykök azzal szórakoztak az egyik omladozó háznál, hogy célkeresztet véstek a málló falba, és késdobáló versenyt tartottak, a környékbeliek teljes természetességgel kerülgették őket, nekem azért elkerekedett a szemem, hogy hova a faszba jöttem. Azóta is kerülöm, szerencsére több km-es körzetben nincs semmi teendőm.

nem, a GD az Etelén volt a régi Számalk romjain meg a Bécsi út végén a volt Szovjet laktanyában
a Tavaszmezőn a menő Kandó villanymérnöki fősulivolt amiből az összevonásoknál (Kandó Villany-Kandó Infó-Bánki Olajbúvár-Könnyűipari) BMF lett majd az egyetemmé gyúrásnál Óbudai Egyetem, a Kandó nevet megtartotta akár a Bánki de már csak egy karokként az egyetemen (az infót átnevezték Neumannra a könnyűt meg Rejtőre és belépett egy új tag a Keleti Karesz mint gazdasági kar)
a tavaszmezőt végeláthatatlanul letérkövezték, csináztak egy elég menő koleszt mélygarázzsal meg egy vadi új épületet a gazdasági karnak, kurva jó kis időutazás a régi és az új épületek közti ingázás
én 15 éve jártam oda már öreg levelezősként, láttam ezt azt a helyi srácoktól, volt ott szamurájkardos kergetőzés, csoportos technokolozás, meg fényes nappal kirámolt, nagyjából az egyetemistákból élő kisközért
emlékszem egy nigériai tulaj/eladó volt, eléggé törte a magyart, álltunk a pénztárnál, mögöttem a 8 éves dzsipó duó éppen kiszaladt 1-1 karton pilótakeksszel, kérdeztük a fekát, hogy ezt most tuti nem látta? erre csak röhögött egyet, hogy nyugodjunk meg ez mindennapos dolog és bele van kalkulálva csak ne nagyon álljunk eléjük máskor mert zokon vehetik
ja és ha akarjuk visszanézhetjük mert a zóna minden egyes négyzetmétere be van kamerázva és azzal a lendülettel mutatott pár gyöngyszemet a kerületi életből, kardozós családi vitát, lomizós bandaháborút meg kurvás/drogos razziákat
a Tavaszmezőben az a menő, hogy tökmindegy melyik irányba indulsz el mindenhol van valami parádé

Köszi, közben összeállt a kép, előbb a Kandón tolta, majd GD (talán az is beolvadt az Óbudai Egyetembe, nem tudom) lett a vége, utána már a Bécsi úton ütköztünk, az azért kulturáltabb vidék.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.09.23. 17:10

Cselszky írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Az a volt Gábor Dini a Tavaszmezőn? Egy haverom tanult ott tizenéve, egyszer oda hívott valamiért, épp csak sötétedett, a 4-6-ostól kutyagoltam. Olyan 10-12 éves forma cigó kölykök azzal szórakoztak az egyik omladozó háznál, hogy célkeresztet véstek a málló falba, és késdobáló versenyt tartottak, a környékbeliek teljes természetességgel kerülgették őket, nekem azért elkerekedett a szemem, hogy hova a faszba jöttem. Azóta is kerülöm, szerencsére több km-es körzetben nincs semmi teendőm.

nem, a GD az Etelén volt a régi Számalk romjain meg a Bécsi út végén a volt Szovjet laktanyában
a Tavaszmezőn a menő Kandó villanymérnöki fősulivolt amiből az összevonásoknál (Kandó Villany-Kandó Infó-Bánki Olajbúvár-Könnyűipari) BMF lett majd az egyetemmé gyúrásnál Óbudai Egyetem, a Kandó nevet megtartotta akár a Bánki de már csak egy karokként az egyetemen (az infót átnevezték Neumannra a könnyűt meg Rejtőre és belépett egy új tag a Keleti Karesz mint gazdasági kar)
a tavaszmezőt végeláthatatlanul letérkövezték, csináztak egy elég menő koleszt mélygarázzsal meg egy vadi új épületet a gazdasági karnak, kurva jó kis időutazás a régi és az új épületek közti ingázás
én 15 éve jártam oda már öreg levelezősként, láttam ezt azt a helyi srácoktól, volt ott szamurájkardos kergetőzés, csoportos technokolozás, meg fényes nappal kirámolt, nagyjából az egyetemistákból élő kisközért
emlékszem egy nigériai tulaj/eladó volt, eléggé törte a magyart, álltunk a pénztárnál, mögöttem a 8 éves dzsipó duó éppen kiszaladt 1-1 karton pilótakeksszel, kérdeztük a fekát, hogy ezt most tuti nem látta? erre csak röhögött egyet, hogy nyugodjunk meg ez mindennapos dolog és bele van kalkulálva csak ne nagyon álljunk eléjük máskor mert zokon vehetik
ja és ha akarjuk visszanézhetjük mert a zóna minden egyes négyzetmétere be van kamerázva és azzal a lendülettel mutatott pár gyöngyszemet a kerületi életből, kardozós családi vitát, lomizós bandaháborút meg kurvás/drogos razziákat
a Tavaszmezőben az a menő, hogy tökmindegy melyik irányba indulsz el mindenhol van valami parádé

Köszi, közben összeállt a kép, előbb a Kandón tolta, majd GD (talán az is beolvadt az Óbudai Egyetembe, nem tudom) lett a vége, utána már a Bécsi úton ütköztünk, az azért kulturáltabb vidék.

nem, az két külön világ, egyik állami másik alapítványi suli
viszont mindkettő a III. kerülethez és a Bécsi úthoz volt köthető, csak az egyik kint a városhatárnál a régi szovjet laktanya területén a másik bent a régi Kandó infó helyén a legendás mozdonynál
a GDF azóta visszaköltözött a XI. kerületbe a III. kerületi épületeket meg asszem a Károli örökölte
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.09.23. 17:35

Cselszky írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Az a volt Gábor Dini a Tavaszmezőn? Egy haverom tanult ott tizenéve, egyszer oda hívott valamiért, épp csak sötétedett, a 4-6-ostól kutyagoltam. Olyan 10-12 éves forma cigó kölykök azzal szórakoztak az egyik omladozó háznál, hogy célkeresztet véstek a málló falba, és késdobáló versenyt tartottak, a környékbeliek teljes természetességgel kerülgették őket, nekem azért elkerekedett a szemem, hogy hova a faszba jöttem. Azóta is kerülöm, szerencsére több km-es körzetben nincs semmi teendőm.

A Bécsi úti volt a fősuli legnyugisabb helyszíne, ráadásul eleinte még mindhárom részegység kb hasonló távolságra volt az első, belvárosi albérletemtől (a harmadik a Vasas-pálya mellett volt a Frangepán utcában). Fura mód nekem a legközelebbi konfliktusom egy budafoki villamoson volt "civilben", amikor is belém akart kötni három kretén, de kegyetlen másnaposan nem volt kedvem megveretni magam, és inkább leugrottam a következő megállónál. Volt, hogy én is bontottam a rendet, amikor valamilyen iszogatós, biliárdozós összejövetelről, nem túl későn hazafelé menve a villamoson telefonról, fülhallgató nélkül, maximális hangerőn zúgattam a metalt, így a nem csak bulizó korosztály is részesült zajszennyezésben, de senki sem szólt érte. Szórakozóhelyen kétszer kötözködtem, mindegyik alkalommal megúsztam enyhén szebes szájjal, viszont ott sem a gyengébbeket találtam meg.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2024.09.23. 18:00

nyúl írta:Ezt is kipipálhatom. 27 éve élek Budapesten, s először vertek meg.

(...)

Sajnálom, sokkoló élmány lehetett. Még kívülállóként is rossz látni ilyesmit, nemhogy átélni. Örülök, hogy nem sérülél meg komolyan, bár a bosszúság így is lehet komoly és tartós.

A leírás alapján valószínűleg egy olyan sérelmet torolt meg rajtad, amit valaki mástól érzékelt valahol máshol. Meggyőződésem, hogy a legtöbb road rage incidensnél így történik az utakon is. Egyik gerjeszti a másikat. Vígasztal vagy sem, de ennek aligha volt hozzád személyesen köze, csak a balszerencse sodort téged épp így az útjába.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.09.23. 19:04

Adamek írta:nem, az két külön világ, egyik állami másik alapítványi suli
viszont mindkettő a III. kerülethez és a Bécsi úthoz volt köthető, csak az egyik kint a városhatárnál a régi szovjet laktanya területén a másik bent a régi Kandó infó helyén a legendás mozdonynál
a GDF azóta visszaköltözött a XI. kerületbe a III. kerületi épületeket meg asszem a Károli örökölte

thx
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.09.23. 19:09

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Sajnálom. Szerencse, hogy nem lett bajod.
Nem járok 1-essel, de autóval rendszeresen tolom a Hungárián, és látom a megállók népét, JA leírta a lényeget. Egy ismerősnőm nem hajlandó felszállni az 1-esre, maximum a budai részen, amit kissé túlzásnak tartottam, de talán mégsem az.

túlzásnak érzem ezt, én három évig egyeseztem ameddig a hármas metrót túrták, Göncz Árpád hídtól Infoparkig napi közel 80 perc jutott belőle
tényleg sok a melós rajta és sok a dzsipó, de boxra egyre se emlékszem, engem sose szólongattak meg
a 4-6 keményebb világ, főleg a Nyugati és a Boráros között, ott nemcsak a dzsipó hanem a hajléktalan kommandó is jelentős

A hős utca és a sissi aluljaro között ultra brutal tud lenni. Ami még egy kellemes járat, az a 9es busz.
Egyszer a régi munkahelyemtől (Zsigmond tér) kiutaztam vele Kőbányára, mert a Mázsa téren volt egy hitelezői értekezlet felszámolási ügyben. 40 fok volt. Oda-vissza 4 óra. Zakóban, tele buszon. Csavartam a vizet az ingemből.
Egyébként a belvárosban nem olyan gáz a 9-es, meg Budán se. A Baross utcától komolyodik, hiperpigmentálódik.
Tudjátok, mi nagyon ideggyilkos? A 17-es. Nem egy par excellence prolielosztó Ótól Újbudára, de igazi banyatalicska gyűjtemény, illetve a deklasszálódott úri középosztály utazik rajta, aki nem ehhez szokott, lélekben zsenánt neki, hogy a pór néppel szívja a levegőt. Olyan pofavágások vannak, meg tülekedés.
Persze csövik is akadnak. Meg meszkalérók. Hol nem?
Kerüljétek.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.09.23. 19:55

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:valami ír négert igazolt DVTK, balbunkóba a brentford b csapatából, gondolom ott is padon ült a gyerek, hát mijafaszom folyik az akadémián, ha egy balbunkót sem tudnak kinevelni?!?! zárják be a boltot és takarodjanak Miskolcról!!!

lucskos gané folyik rá a csiklódra,

ejj de szép költemény! mintha önnön magam írtam volna! most csak azért nem adok ezért Sztálin-díjat mert épp a villanyszerelő egyenruhám van rajtam Herr Nyúl tegnapi felháborító esete után!

Sieg Heil Imre.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.09.23. 20:56

nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:túlzásnak érzem ezt, én három évig egyeseztem ameddig a hármas metrót túrták, Göncz Árpád hídtól Infoparkig napi közel 80 perc jutott belőle
tényleg sok a melós rajta és sok a dzsipó, de boxra egyre se emlékszem, engem sose szólongattak meg
a 4-6 keményebb világ, főleg a Nyugati és a Boráros között, ott nemcsak a dzsipó hanem a hajléktalan kommandó is jelentős

A hős utca és a sissi aluljaro között ultra brutal tud lenni. Ami még egy kellemes járat, az a 9es busz.
Egyszer a régi munkahelyemtől (Zsigmond tér) kiutaztam vele Kőbányára, mert a Mázsa téren volt egy hitelezői értekezlet felszámolási ügyben. 40 fok volt. Oda-vissza 4 óra. Zakóban, tele buszon. Csavartam a vizet az ingemből.
Egyébként a belvárosban nem olyan gáz a 9-es, meg Budán se. A Baross utcától komolyodik, hiperpigmentálódik.
Tudjátok, mi nagyon ideggyilkos? A 17-es. Nem egy par excellence prolielosztó Ótól Újbudára, de igazi banyatalicska gyűjtemény, illetve a deklasszálódott úri középosztály utazik rajta, aki nem ehhez szokott, lélekben zsenánt neki, hogy a pór néppel szívja a levegőt. Olyan pofavágások vannak, meg tülekedés.
Kerüljétek.

A 99-esre mondják, hogy kemény járat, de azzal még nem utaztam. A 9-esen többször is megfordultam, a legidegőrlőbb viszont a 15-ös, az egyirányú lipótvárosi meg újlipóti utcákon, szerintem pontos menetet ott még sosem teljesítettek a sofőrök.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.09.23. 21:37

Savaria1919 írta:
nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:A hős utca és a sissi aluljaro között ultra brutal tud lenni. Ami még egy kellemes járat, az a 9es busz.
Kerüljétek.

A 99-esre mondják, hogy kemény járat, de azzal még nem utaztam. A 9-esen többször is megfordultam, a legidegőrlőbb viszont a 15-ös, az egyirányú lipótvárosi meg újlipóti utcákon, szerintem pontos menetet ott még sosem teljesítettek a sofőrök.
Újlipóton pecóztam, a Pozsonyi úton egy évig. Érdekes, nem szerettem. Pedig objektíven jó környék. Nekem sűrű, szűkös volt. A trolisofőrök rallyban tolták. Csak úgy borultak a nénikék. Gyalog jártam melózni, mert zavart a tömeg.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.09.23. 21:38

nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:túlzásnak érzem ezt, én három évig egyeseztem ameddig a hármas metrót túrták, Göncz Árpád hídtól Infoparkig napi közel 80 perc jutott belőle

Kerüljétek.

Nekem nincs nagy bajom a CAF 17-esekkel, már ami a Móricz-Savoya szakaszt illeti (a 41-es Tátrákat pedig kimondottan bírom). Az Alkotástól felfelé biztos neccesebb az utazóközönség.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.09.23. 21:58

nyúl írta:
Savaria1919 írta:
nyúl írta:Egyszer a régi munkahelyemtől (Zsigmond tér) kiutaztam vele Kőbányára, mert a Mázsa téren volt egy hitelezői értekezlet felszámolási ügyben. 40 fok volt. Oda-vissza 4 óra. Zakóban, tele buszon. Csavartam a vizet az ingemből.
Kerüljétek.

Újlipóton pecóztam, a Pozsonyi úton egy évig. Érdekes, nem szerettem. Pedig objektíven jó környék. Nekem sűrű, szűkös volt. A trolisofőrök rallyban tolták. Csak úgy borultak a nénikék. Gyalog jártam melózni, mert zavart a tömeg.

Dolgoztam egy évig Tátra utcában egy ügyvédi irodában, szerintem az volt az első és utolsó jogi jellegű munkám. Felkapott környék, meg én szeretem a Pozsonyi úti pékségeket, kajáldákat, van egy klassz réteses is. Múltkor elcsíptem egy retro trolit arrafelé, a régi szovjet Ziu rodeózott a parkoló autók között az egyirányú utcákban.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.09.25. 12:37

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:lucskos gané folyik rá a csiklódra,

Sieg Heil Imre.

https://www.youtube.com/watch?v=L3wyITSok8k

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.09.27. 08:38

Felvirradt a nagy nap, sok év után először úgy lép pályára az Újpest az nb1-ben, hogy azt lehet mondani a találkozó előtt: kötelező győzelem.
Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.09.27. 19:34

zaggar írta:Felvirradt a nagy nap, sok év után először úgy lép pályára az Újpest az nb1-ben, hogy azt lehet mondani a találkozó előtt: kötelező győzelem.

nb1-ben nincs ilyen, hogy kötelező győzelem

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.09.27. 19:45

zaggar írta:Felvirradt a nagy nap, sok év után először úgy lép pályára az Újpest az nb1-ben, hogy azt lehet mondani a találkozó előtt: kötelező győzelem.

jó nektek, nálunk most pont a kötelező vereség fordulója jön
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.09.27. 21:41

Ezt a tempót már a spori sem bírta.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.09.27. 21:59

ez egy borzalmas péntek esti program volt, bőven enbéhárom szint

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.09.27. 22:00

Mech írta:

nb1-ben nincs ilyen, hogy kötelező győzelem

Igazad van, a tökutolsó újonc ellen hazai pályán 100 perc alatt se sikerül gólt rúgni..nincs kötelező győzelem
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Vissza: “www.nb1.hu”