Adamek írta:Milito írta:Nem láttam. Jó meccs volt?
nem volt szerencsénk
De tényleg így, hogy nem láttam nem tudok egy kiadósat szitkozódni.
Adamek írta:Milito írta:Nem láttam. Jó meccs volt?
nem volt szerencsénk
Milito írta:Nem láttam. Jó meccs volt?
nyúl írta:Reginald McFreez írta:Leekens egyébként valószínűleg a Tyler Durden féle módszert igyekszik alkalmazni.
" A mélypontot elérni nem hétvégi kirándulás és nem is jógakurzus. ... Ezek a legszebb napjaid az életedben. Most már nem félsz, hanem tudod, hogy egyszer meg kell halnod. :) Élvezd ki a mélypontot. "
Mindig van lejjebb.
Sokan elfelejtik, hogy a Pacsikirály, akit elsöpört a népharag, ilyen ellenfelek tiprásával kozmetikázott statisztikát.
Várom, hogy a Vatikán is betegye a csuha alatti kékerest nekik.
Milito írta:Adamek írta:Milito írta:Nem láttam. Jó meccs volt?
nem volt szerencsénk
De tényleg így, hogy nem láttam nem tudok egy kiadósat szitkozódni.
Libritor írta:challo írta:Libritor írta:Leírtam, ha ekkora sztárnak képzeli magát, akkor teljesítsen is úgy.
Én meg jöhetnék ilyen szinten azzal, hogy ti meg Szalaival voltatok sokkal szigorúbbak. Na bumm.
ki az ti?
Tippelj.
challo írta:Libritor írta:challo írta:ki az ti?
Tippelj.
nem rémlik, hogy írtam volna szalairól anno
BEARGRYLLS írta:Milito írta:Nem láttam. Jó meccs volt?
Kb. 5-6 éve Eger-Siófok megvan?
Reginald McFreez írta:Buzsákyban nagyon benne van a bugi. :)
Libritor írta:nyúl írta:Reginald McFreez írta:Leekens egyébként valószínűleg a Tyler Durden féle módszert igyekszik alkalmazni.
" A mélypontot elérni nem hétvégi kirándulás és nem is jógakurzus. ... Ezek a legszebb napjaid az életedben. Most már nem félsz, hanem tudod, hogy egyszer meg kell halnod. :) Élvezd ki a mélypontot. "
Mindig van lejjebb.
Sokan elfelejtik, hogy a Pacsikirály, akit elsöpört a népharag, ilyen ellenfelek tiprásával kozmetikázott statisztikát.
Kicsit más játékos anyaggal azért. Ezt mindig bele kell kalkulálni az aktuális kapitány értékelésébe.
Adamek írta:"Dzsudzsák őrültként dolgozott"
ez a baj baz'meg
RC írta:Reginald McFreez írta:Buzsákyban nagyon benne van a bugi. :)
Bekokainozták?
Majdnem,azért kettőt rúgtunk.k11zoltan írta:3-0
Reginald McFreez írta:Libritor írta:nyúl írta:Mindig van lejjebb.
Kicsit más játékos anyaggal azért. Ezt mindig bele kell kalkulálni az aktuális kapitány értékelésébe.
Azért nem gyengén megakadt nálad a lemez a játékosanyagban. Pedig ezt ennyire nem lehet leegyszerűsíteni. Én elhiszem, hogy ez egy nagyon szimpatikus gondolat számodra - van is alapja, de nem lehet mindent erre visszavezetni. Ha erre vissza lehetne vezetni, akkor az elkövetkező húsz évben pl. valószínűleg nem számíthatunk eredményre (amúgy tényleg nem). De miért nem jött eredmény az elmúlt évtizedekben, akkor amikor azért mindig akadt néhány erős karakter - Gerán, Királyon és Juhászon kívül még volt egy pár. Én Gerát elismerem, az ő karaktere hiányzik a középpályáról, de pl. Királyt simán pótolja Gulácsi, illetve Juhász konkrét leszállóágban volt már akkor is.
Libritor írta:Reginald McFreez írta:Libritor írta:Kicsit más játékos anyaggal azért. Ezt mindig bele kell kalkulálni az aktuális kapitány értékelésébe.
Azért nem gyengén megakadt nálad a lemez a játékosanyagban. Pedig ezt ennyire nem lehet leegyszerűsíteni. Én elhiszem, hogy ez egy nagyon szimpatikus gondolat számodra - van is alapja, de nem lehet mindent erre visszavezetni. Ha erre vissza lehetne vezetni, akkor az elkövetkező húsz évben pl. valószínűleg nem számíthatunk eredményre (amúgy tényleg nem). De miért nem jött eredmény az elmúlt évtizedekben, akkor amikor azért mindig akadt néhány erős karakter - Gerán, Királyon és Juhászon kívül még volt egy pár. Én Gerát elismerem, az ő karaktere hiányzik a középpályáról, de pl. Királyt simán pótolja Gulácsi, illetve Juhász konkrét leszállóágban volt már akkor is.
Beakadt, mert ez a kulcs. Kell persze egy jó kapitány is (Dárdai, Storck), de szarból nem lesz vár.
Azért akkoriban volt egy jó Rudolf, Dzsudzsák akkoriban volt kb a csúcson, stb. Nem veszem most végig telefonról.
Királyék szvsz főleg fejben hiányoznak, nem feltétlen képességekben. Azt hiszem Andorra meccs után panaszkodott erre Dzsudzsák, mert akkor még Szalai sem volt ott, hogy legyen rutinos játékos.
Reginald McFreez írta:Libritor írta:Reginald McFreez írta:Azért nem gyengén megakadt nálad a lemez a játékosanyagban. Pedig ezt ennyire nem lehet leegyszerűsíteni. Én elhiszem, hogy ez egy nagyon szimpatikus gondolat számodra - van is alapja, de nem lehet mindent erre visszavezetni. Ha erre vissza lehetne vezetni, akkor az elkövetkező húsz évben pl. valószínűleg nem számíthatunk eredményre (amúgy tényleg nem). De miért nem jött eredmény az elmúlt évtizedekben, akkor amikor azért mindig akadt néhány erős karakter - Gerán, Királyon és Juhászon kívül még volt egy pár. Én Gerát elismerem, az ő karaktere hiányzik a középpályáról, de pl. Királyt simán pótolja Gulácsi, illetve Juhász konkrét leszállóágban volt már akkor is.
Beakadt, mert ez a kulcs. Kell persze egy jó kapitány is (Dárdai, Storck), de szarból nem lesz vár.
Azért akkoriban volt egy jó Rudolf, Dzsudzsák akkoriban volt kb a csúcson, stb. Nem veszem most végig telefonról.
Királyék szvsz főleg fejben hiányoznak, nem feltétlen képességekben. Azt hiszem Andorra meccs után panaszkodott erre Dzsudzsák, mert akkor még Szalai sem volt ott, hogy legyen rutinos játékos.
Durván piedesztálra emeled ezt a három fazont. Velük kijutottunk az EB-re, nélkülük meg végigver Európa legalja. Az említett három játékoson kívül ezek szerint egy halom szar volt már akkor is a csapat. Ez egy nagyon erős leegyszerűsítés. Mintha három világklasszis vonult volna vissza. Én elfogadom, hogy gyengültünk a visszavonulásukkal, de annyit nem, amennyit az eredmények mutatnak. Nem lehet ennyire erre az egyetlen okra visszavezetni mindent. Túl nagy a kontraszt.
De meggyőzni nem tudlak úgysem, nem is akarlak. Szóval maradjunk annyiban, hogy igazad van.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég