ManBat írta:Savaria1919 írta:ManBat írta:borzasztó béna ez a Kispest mez, érdemes volna leszokni az olasz mezgyártókról
2Rule-t mindenhová! :cool:
amúgy ha kicsit dolgoznak az áraikon meg a beszállítókézségükön akkor nem is lenne rossz csere
nekünk a keresztcsíkos az hagyománytisztelő a harmadik számú fekete pedig vagány, az a vékonycsíkos ami nektek és a Zetének van menő, a Budafok hazaija pedig formabontó de szerintem az is tetszetős a szemnek
egyedül a szárnyas felcsúti mezek sikeredtek gázra de ott amúgy is mindegy azzal a szörnyű sötétkék-sárga kombóval (amúgy itt merül fel a kérdés, hogy lett történelmileg a kék-sárga Magyarországon a vidéki, kisvárosi és falusi csapatok jellemző színe?)
Annak idején klassz dolognak tartottam, hogy lett egy nemzeti sportszergyártó cég, mert azt ígérték, hogy hazai varrodáknak, beszállítóknak és tervezőknek adnak munkát, míg az Adidas, Legea, stb esetén egyedül a forgalmazó volt magyar.
Mikor nálunk is bejelentették, hogy ők lesznek az új beszállítók, akkor két érvet hangoztattak: egyrészt olcsóbb, mint az Adidas másrészt bővebb, személyre szabhatóbb a kollekció.
Már az erőltetettre és kínosra sikeredett bemutatóvideó sem ígért sok jót.
Aztán (esetünkben) viszonylag hamar kiderült, hogy a fenti előnyös tulajdonságok (hazai, olcsó, kreatív) egyik sem bizonyult teljes mértékben igaznak. Jellemzően török, kínai meg bangladesi gyártmány, sokkal drágább mint az Adidas vagy a Legea, amiket a neten nyersen 3-4 ezer forintért meg lehet rendelni, miközben nálunk 13 ezer volt a 2rule és csak alig néhány darabot vehettek a szurkolók. Ráadásul olyan nagy fantázia sem szorult beléjük, egyszerű zöld vagy fehér felsőben toltuk, amik eleve késve érkeztek meg, ezért a Kispest elleni nyitómeccsen az edzőpólóban (!) játszottunk.
A harmadik számú kollekciónk tavaly nyárra érkezett meg (fekete alapon neonzöld szárnyak oldalt), idén csak a fehér alapon zöld keresztcsíkosban toltuk, ami amúgy még egész ötletes a többihez képest. Ezt szurkolói boltban nem lehet kapni, Intersportban 7.500.
Nem tudom meddig szól a szerződésük, de esetleg visszatérhetnénk a Pumához, annak egész szép zöld mezei vannak.
Azt viszont el kell ismerni, hogy a Ti csíkos és fekete szerelése el lett találva, meg a Felcsút hazai kék meze is az igényes kategóriába tartozik: