HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.05.22. 14:03
Deep Purple írta:Adamek írta:Deep Purple írta:Különösebben nagy eredményre amúgy sem számítanék, szerintem lesznek még leszámolások a klubházban és a lelátón is bőven.
én az utánpótlásra leszek marha kíváncsi, kinek az edzői/játékosai maradnak felül, ki mond le a támogatásokról, kié lesz az UTE állománya az ÚFC vagy a Vasas csaphat le rá? mihez kezd az UTE a fociszakosztály nélkül, vagy csinál egy újat megint nulláról (ami esetleg megint sokkal jobb lesz mint az ÚFC?) mi lesz az észak-kelet budapesti up-piramissal ha onnan kiveszik az UTE-t? mi lesz az önkoris (UTE) pályákkal, áttolják a kerítésen túlra?
Egyáltalán nem vagyok képben a részletekkel, de ha az egésznek az lesz a következménye, hogy továbbra is párhuzamosan megy két Újpest, akkor csak a szarnak adtak egy pofont. Én személy szerint azt se bánom, ha pl. a Vasas nyer az ügyön valamit, de ez a szervezeti megosztottság azonos címerrel nagyon-nagyon gáz.
az elképzelés az, hogy nem lesz párhuzamos cucc
csak hát az UTE jobban csinálta az egészet mint a profi klub, ezt vajon belátja az ÚFC és átveszi a tudást az UTE-tól? meg azért engem az is érdekel, hogy mi lesz a kicsikkel, mert dupla kölyökszámot nem bír el egyetlen klub, mehet a fele amerre lát? átveszi a felét részletekben több másik klub? mik alapján döntik el hirtelen ki maradhat, a két hét közös edzések alapján? elég fura szitu lesz
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi