SuperDepor írta:Úgy hiányzott a VAR a futballból, mint púpos gyereknek a hátba baszás
jó ez, 11:00-től pár perces megszakítással lehet nézni focit éjfélig minden nap
olyan lett egy foci meccs mint egy NFL meccs
SuperDepor írta:Úgy hiányzott a VAR a futballból, mint púpos gyereknek a hátba baszás
Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:Vagy mondjuk negyedóránként jelezné a jv, hogy hol járunk, pl. 75 percnél felmutatnák, hogy eddig +5, de hemperegjetek nyugodtan tovább, gyerekek.
ezt pontosan így csinálják táblafelmutatás nélkül minden szinten, a játékvezetőnek jeleznie kell váratlan játékmegszakításoknál, hogy srácok, ez plusz 1-2-3-X perc lesz
OK, csak legyen nyilvános, transzparens, hogy a nézők se értetlenkedjenek a végén a +9-en.
Mech írta:Adamek írta:Mech írta:ja mezőnyben meg észre sem veszik, sok értelme van akkor :D
ha valaha fociztál volna, akkor tudnád, hogy ezeket minden egyes esetben lefújják kifelé, sajnos a védőknek sokkal több mindent szabad mint a támadóknak pedig a szabálykönyvben erre nincs nagyon utalás, szal igen, ez tizi
most is focizok koma, látom nagyon harapsz a csapatodra, ámen legyen akkor tizi, de akkor fújják le félpályánál is az ilyet
Cselszky írta:SuperDepor írta:Úgy hiányzott a VAR a futballból, mint púpos gyereknek a hátba baszás
A ritka kivétel lehetek, szerintem jó dolog, ha nem idióta módon alkalmazzák. Nem is annyira ezeknél, inkább a tetű belépők, taposások következetes megtorlásánál, amivel hónapokra taccsra lehet rakni valakit. De mondjuk nem engedném, hogy a jv 3-4 percig nézegesse a felvételeket, kap max. 1 percet, és döntsön.
Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:ezt pontosan így csinálják táblafelmutatás nélkül minden szinten, a játékvezetőnek jeleznie kell váratlan játékmegszakításoknál, hogy srácok, ez plusz 1-2-3-X perc lesz
OK, csak legyen nyilvános, transzparens, hogy a nézők se értetlenkedjenek a végén a +9-en.
nekik bőven elég a tábla a félidők végén, nem ők fetrengenek általában hanem a játékosok őket kell tájékoztatni elsősorban, hogy minden hiába be lesz számítva
nem hiszem, hogy a nézők valóban ne tudnák mire a sok perc, nem teljesen hülyék azért mind és talán látják is nem csak nézik az egészet
Cselszky írta:SuperDepor írta:Úgy hiányzott a VAR a futballból, mint púpos gyereknek a hátba baszás
A ritka kivétel lehetek, szerintem jó dolog, ha nem idióta módon alkalmazzák. Nem is annyira ezeknél, inkább a tetű belépők, taposások következetes megtorlásánál, amivel hónapokra taccsra lehet rakni valakit. De mondjuk nem engedném, hogy a jv 3-4 percig nézegesse a felvételeket, kap max. 1 percet, és döntsön.
Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:OK, csak legyen nyilvános, transzparens, hogy a nézők se értetlenkedjenek a végén a +9-en.
nekik bőven elég a tábla a félidők végén, nem ők fetrengenek általában hanem a játékosok őket kell tájékoztatni elsősorban, hogy minden hiába be lesz számítva
nem hiszem, hogy a nézők valóban ne tudnák mire a sok perc, nem teljesen hülyék azért mind és talán látják is nem csak nézik az egészet
Csak ehhez képest pl. külön cikkeket írnak azt boncolgatva, hogy mik ezek a +10-ek. Szerintem elég nagy a homály. Mindegy.
Adamek írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:Úgy hiányzott a VAR a futballból, mint púpos gyereknek a hátba baszás
én inkább az új lesszabálytól vagyok kiakadva, főleg amikor a VAR-mentes Blasz meccseken próbálkoznak vele
Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:
Csak ehhez képest pl. külön cikkeket írnak azt boncolgatva, hogy mik ezek a +10-ek. Szerintem elég nagy a homály. Mindegy.
én inkább azt a szabályt nem vágom mi értelme, hogy a plusz időt nem lehet a kivetítőkön pörgetni, ott meg kell állítani a 90. végén
Maradonapoli írta:ezek a gecik nagyon rámentek a lesezgetésre
Adamek írta:Maradonapoli írta:ezek a gecik nagyon rámentek a lesezgetésre
Messié nagyon necces volt, ott könnyen megéghettek volna az olajosok
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:ezek a gecik nagyon rámentek a lesezgetésre
Messié nagyon necces volt, ott könnyen megéghettek volna az olajosok
szünetig még legalább 1-t be kellene kúrni
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:Messié nagyon necces volt, ott könnyen megéghettek volna az olajosok
szünetig még legalább 1-t be kellene kúrni
jaja, de szerencsétlen Martínezt nagyon szopatja a lesdémon
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:szünetig még legalább 1-t be kellene kúrni
jaja, de szerencsétlen Martínezt nagyon szopatja a lesdémon
a katariaknak is 12 évig a lesreállítást kellett volna gyakorolni, akkor könnyebben megúsznák a tornát
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:jaja, de szerencsétlen Martínezt nagyon szopatja a lesdémon
a katariaknak is 12 évig a lesreállítást kellett volna gyakorolni, akkor könnyebben megúsznák a tornát
vagy inkább az úszást gyakorolhatnák és hagyják ezt a focit békén
Adamek írta:azt meg kell hagyni, hogy ez a dinnyemintás mez kurva jó a kokszosoktól
Maradonapoli írta:Adamek írta:azt meg kell hagyni, hogy ez a dinnyemintás mez kurva jó a kokszosoktól
nem bánnám, ha a 60. perc környékén már csak rektálisan lélegeznének és beindulna az arhentin gólhenger
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég