Cselszky írta:Adamek írta:Mech írta:hát nemtom, ez a szöveg, hogy "mi vagyunk a Fradi vagy győztesen kell elhagyni a pályát vagy szégyenkezve"
nulla tisztelet bárkivel szemben
Meg hogy ő biztos nem hagyta volna hogy így játszanak paksiak hogy a sportszerűség határáig elmennek hanem akkor ő is odabaszott volna
miről beszél? kupadöntő volt, persze, hogy voltak összecsapások, de egyáltalán nem volt durva meccs, a két piros lap ellenére sem
nem láttam, nem hallottam, de nem is olvastam ezt a nyilatkozatot és nem is tartom a bulgárurat többre mint egy leégett gyufaszálat, de ha ezt mondta ami az idézőjelek közt van akkor csak azt mondta amit mindenki gondol, akár a fradista közeg akár az ellendrukkerek
ebben speckó nincs semmi tiszteletlenség, a jelenlegi szituációban erről szól a történetünk idehaza
Tartalmilag persze volt igaza, de ezt is egy lekezelő és fennhéjázó stílussal, kisugárzással adta elő, ahogy általában is beszélni szokott. Egy nem fradistának többnyire bicskanyitogató hallgatni. Mint egy durcás U-csk, akiket a 3 évvel fiatalabbak épp megszívattak, de azért öntelt sértettséggel kénytelen gratulálni.
senki nem tudja letagadni honnan jött, ótószerelő-politikus, mindkét világ a pórnép hülyének nézésére épült