Cselszky írta:Adamek írta:ifjú üstökös mesterünk kirakta az EL keretből Acolatse-t és a horvát kovács fiát (Nagy Á. és valami elfeledett rác kölyök került be akinek lejárt a nyolcadik kölcsönzése)
fura nekem ez, Elton John Acolatse egy kimondottan jó csatár volt mielőtt idejött, szélvész és géppuskaláb, itt már a második mester nem tud vele mit kezdeni, ez a túledukált konkrétan igazi lehetőséget sem adott neki, nekem a múltbéli teljesítménye bőven meggyőzőbb mint mondjuk Yusufé
emellett egy meccs után kirakta Botkát még az NB1 keretből is, a fiatalokat beégette az első két bajnokin (szerintem sose látjuk többet a felét) lebénázta Lisztest és Grubert az örmény séróbáróval egyetemben, elődjével szoros egyetértésben jegeli Levi Strausst, viszont betegesen ragaszkodik a szemmel láthatóan maga alatt lévő Zakihoz, a teljesen futballidegen Rommels tábornokhoz, Yusufhoz
ja és ez a két párhuzamos csapat is nagyjából csak az E-sport szintjén vált még be, az nem rotálás ha van kétszer 15 elszeparált játékos és az utolsó 25 percben bejön az aktuális sztár hanem egy hülye rögeszme, rotálni soronként 1-2 játékos pihentetésével kell lehetőleg nem mindig pont ugyanazon forgatókönyv mentén játékidőben és személyi állományban
eddig nálam totál bukó amit ez a csóka csinál, ugyanúgy szar a végeredménye mint Róbertnél és még csak azt se mondhatom, hogy nagyon máshogy szar, ugyanúgy szeretem-nem szeretem elven kezelt játékosok, bűnbakkeresés és förtelem játék
az európai főtáblára egyetlen esélyünk ha a polákokat kiütjük (a Trabi és a Kaszinósok is verhetetlen ellenfél most nekünk), úgy a KL már biztos
A győri bajnoki címért respekt neki, lehet, hogy szakmailag rendben lenne, de amúgy ez a fickó nekem mindig egy durung figurának tűnt, egy Kondás-féle sutyeráknak, impulzivitással megspékelve, úgyhogy bőven el tudom képzelni a líblingek-kiutáltak felosztást nála.
A győri lelépése se volt semmi, értem én, h pénz és előrelépés, de már régen tárgyalt a FTCvel amikor Győrben megígérte a folytatást. Ha szerencséje van akkor ősszel küldenek el más első osztályú csapattól is edzőt, oda biztos hívni fogják, ha nem megy a csehszlovákokhoz