Cselszky írta:Zsótér --> KTE
Mivel Bencét meg kellett műteni, így érthető, hogy hoztak valakit a helyére, de ez a faszi nem épp a szívem csücske. Remélem rámcáfol.
SuperDepor írta:Ez egy igazán jó hír
https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/rev ... Ic3yFupvsA
Jöhet helyettük az ETO, Pécs, Szeged, Szombathely. Lehetséges, hogy a Kövesd az éven önerőből kiesik, sokkal jobban nézne ki az első osztály.
Adamek írta:SuperDepor írta:Ez egy igazán jó hír
Jöhet helyettük az ETO, Pécs, Szeged, Szombathely. Lehetséges, hogy a Kövesd az éven önerőből kiesik, sokkal jobban nézne ki az első osztály.
igazán jó hír lenne ha egy szót is komolyan lehetne venni ebből
SuperDepor írta:Ez egy igazán jó hír
Adamek írta:Savaria1919 írta:Szarka írta:Grat.
Mostantól állandó szerző leszel az oldalon, vagy beugróként dolgozol majd?
Az NB1.hu-nál egyelőre beugrós, ha hívnak és szükség van rám, megyek.
És köszönöm!
szükség van rád, ha kérdezné valaki én mondtam
Javier Arizmendi írta:Cselszky írta:Sanyeey írta:Nagyon nehéz lenne döntenem, hogy ő vagy Mátyás-e a legnagyobb seggnyaló a köztévénél. Ez a faszi tök normális volt az Eurosportnál, itt meg úgy közvetíti a Fradi meccseit, mint egy 10 éves fanboy.
Akárkiből nem lehet az M4 főgóréja. Folyamatosan bizonyítani kell a lojalitást. Intő példa lehet Szujó zokszó nélküli kibaszása, vagy éppen ott volt az a kommentátor gyerek, akit valami fészbuk szmájli miatt azonnali hatállyal kivágtak.
egész sokszor megtisztelve érzem magam, hogy itt és ebben a közegben fórumozhatok.
más: Savaria kartárson (grat a karrier fejleményekhez!) keresztül üzenném az egyébként tehetségesnek indult, spanyolos Farkas Norbertnek, ha ez lehetséges, hogy a spanyol másodosztály nem B liga, hanem segunda, a magyar sportnyelvben, akkor használjuk a saját nevelés kifejezést, ha az illető még mindig a nevelőklubjában szerepel, ha már nem, akkor elég annyi, hogy ilyen vagy olyan nevelés, végezetül, ha megoldható, ne nevezzen mindenkit fiatalembernek :)
Cselszky írta:SuperDepor írta:Ez egy igazán jó hír
Nem értem ezt a halandzsát. Valami olyasmit szűrök le, hogy játsszanak az akadémisták, nem baj, ha kiesnek. Ezt nem vállalta Kruscsics? Legjobb meló, nulla elvárás az eredmények terén, jöhetnek az ötösök, hatosok, a lényeg, hogy a kijelölt emberek legyenek a pályán. Hiányolta a szenvedélyt az edzőtől? Szólni kell az illetőnek, hogy idegességet színlelve járkáljon fel-alá a meccsek alatt, kiabáljon be a játékosoknak, és hevesen gesztikuláljon.
Röhej.
Sanyeey írta:Vicc ez a faszi. Nem az volt amúgy, hogy önként eltakarodik a futballból? Milyen “meglepő”, hogy ez mégsem történt meg. Szerintem egy szavát nem lehet elhinni.
Cselszky írta:Sanyeey írta:Vicc ez a faszi. Nem az volt amúgy, hogy önként eltakarodik a futballból? Milyen “meglepő”, hogy ez mégsem történt meg. Szerintem egy szavát nem lehet elhinni.
Tavaly kórházba került, akkor mondta, hogy marad az akadémián, de a nagycsapat napi dolgaiban már nem fog résztvenni, mert jelzett a szervezete.
Nem sokáig tartotta be, képtelen tiszta, izolált hatáskörökben gondolkodni, mindenről ő akar dönteni. A legtisztább az lenne, ha az elnöktől a sportigazgatón át a vezetőedzőig minden pozícióra magát nevezné ki.
Megye 2-ben ez még elmegy, de az NB1-ben nevetséges. Néztem a Gól2-t, Simek tövig benyalt Révésznek, Kruscsicsot hibáztatta, csak Hajdú B. engedett meg magának valami nagyon óvatos és gyenge megjegyzést, ami nem a hozsannáról szólt.
Adamek írta:komoly az az akadémia is, U14-től fölfelé csak kozákok minden korosztályban, igazán megéri a milliárdos éves állami cuccost beletolni, hátha lesz pár jó másodosztályú spílere a szomszédoknak
Adamek írta:Cselszky írta:Sanyeey írta:Vicc ez a faszi. Nem az volt amúgy, hogy önként eltakarodik a futballból? Milyen “meglepő”, hogy ez mégsem történt meg. Szerintem egy szavát nem lehet elhinni.
Tavaly kórházba került, akkor mondta, hogy marad az akadémián, de a nagycsapat napi dolgaiban már nem fog résztvenni, mert jelzett a szervezete.
Nem sokáig tartotta be, képtelen tiszta, izolált hatáskörökben gondolkodni, mindenről ő akar dönteni. A legtisztább az lenne, ha az elnöktől a sportigazgatón át a vezetőedzőig minden pozícióra magát nevezné ki.
Megye 2-ben ez még elmegy, de az NB1-ben nevetséges. Néztem a Gól2-t, Simek tövig benyalt Révésznek, Kruscsicsot hibáztatta, csak Hajdú B. engedett meg magának valami nagyon óvatos és gyenge megjegyzést, ami nem a hozsannáról szólt.
komoly az az akadémia is, U14-től fölfelé csak kozákok minden korosztályban, igazán megéri a milliárdos éves állami cuccost beletolni, hátha lesz pár jó másodosztályú spílere a szomszédoknak
SuperDepor írta:Adamek írta:Cselszky írta:Tavaly kórházba került, akkor mondta, hogy marad az akadémián, de a nagycsapat napi dolgaiban már nem fog résztvenni, mert jelzett a szervezete.
komoly az az akadémia is, U14-től fölfelé csak kozákok minden korosztályban, igazán megéri a milliárdos éves állami cuccost beletolni, hátha lesz pár jó másodosztályú spílere a szomszédoknak
Ez így van, még a kiesésünk előtt voltam Kisvárda DVTK meccsen, a labdaszedő gyerekek egytől egyig ukránul beszéltek.
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:komoly az az akadémia is, U14-től fölfelé csak kozákok minden korosztályban, igazán megéri a milliárdos éves állami cuccost beletolni, hátha lesz pár jó másodosztályú spílere a szomszédoknak
Ez így van, még a kiesésünk előtt voltam Kisvárda DVTK meccsen, a labdaszedő gyerekek egytől egyig ukránul beszéltek.
a Várdánál talán csak a Tarpa keményebb, ott tényleg nem tom van e idehaza született kölyök
SuperDepor írta:Bazmeg ezek idehoztak egy brazilt is, kéne még a feröeri pizzaárús
https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/202 ... nzknl88SeA
Jelenlévő fórumozók: Adamek valamint 3 vendég