Cselszky írta:Kuznyecov szerint azért nem voltak jobbak, mert nem volt telt ház. :) Szerinte a játékosok elégedetlenek voltak a nézőszámmal: 7579 fő. (Nekem inkább tűnik úgy, hogy mások szájába adja a saját véleményét/kifogását.)
Közben a honlapjukon nyilatkozik a nigériai Bitok: “Igazán meglepett, hogy ennyien kijöttek a meccsre, de örültem neki, mert játékosként extra energiát ad, amikor ilyen szépen megteltek a lelátók. Fantasztikus ilyen atmoszférában játszani …” :)
Elmondta Kuzi, hogy kisebb a büdzsé, mint az nb2-ben. Wtf. Ezt nehezemre esik elhinni.
Amit a költségvetésről mondott marhaság. Szerintem nem is ezt akarta, néha a nyelvi nehézségek miatt hülyén fogalmaz. Olyasmire gondolhatott, hogy új játékosok igazolására kisebb a keret.
Pénzről nyavalyog, közben a 20 év alatti játékospénzről már az első meccsen lemondott. Mellesleg ezzel a legnagyobb összeállitasi bakijat is megcsinalta, a spanyolt jatszatta Bényei helyén. Két defenzív védekezőközéppályassal áll fel egy olyan meccsen ahol nyerni akart (Vallejo, Holdampf). Ekkora alibi futballt amit a spanyol mutatott régen láttam, pedig hozzá vagyok szokva a szarhoz. Körülbelül 30%-os szinten van összerakva a csapat, ezt csak a hülye nem látja. Nem tudom, hogy fog ezen változtatni, megyünk Kovesdre ahonnan legalább egy pont kéne. A Felcsút félgőzzel hozta a meccset, osztalykülönbség volt a két gárda között. Ha esetleg egyenlítettünk volna, pár perc alatt váltanak a vendégek és rárúgják a másodikat.
Jelenleg két játékos tűnik erositesnek, az általad említett bal szárnyvédő Bitok, illetve a fehérorosz válogatott Klimovich. Igaz ő egy kicsit darabos, de látszik rajta, hogy nincs bajban ha nála van a labda, tudja mit csináljon vele, nem alibizik.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.