Szombati foci: Fradi-Vidi!

zaggar
Kulcsjátékos

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.07.31. 14:39

Adamek írta:
ZotyeszKB írta:Nem lennék meglepve, ha Boér az elsők között távozó edzők egyike lenne

első tízben tuti benne lesz

szerintem Máté, Zselé, Kuznyecov lesznek a dobogósok, utána jön Kutya, Bőregér és az MTK-s csikó, a többihez idén nem nyúlnak csak max tavasszal vagy még akkor se, újra forog az említettek padja egy másodikat

sztem Grzelak lesz az első(fogalmam sincs, h mit láttak ebben a paliban, a motivátori képessége egy nagy nulla), Boért még egy darabig a színpadon tartja a tavalyi kupagyőzelem.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.31. 14:56

zaggar írta:
Adamek írta:
ZotyeszKB írta:Nem lennék meglepve, ha Boér az elsők között távozó edzők egyike lenne

első tízben tuti benne lesz

szerintem Máté, Zselé, Kuznyecov lesznek a dobogósok, utána jön Kutya, Bőregér és az MTK-s csikó, a többihez idén nem nyúlnak csak max tavasszal vagy még akkor se, újra forog az említettek padja egy másodikat

sztem Grzelak lesz az első(fogalmam sincs, h mit láttak ebben a paliban, a motivátori képessége egy nagy nulla), Boért még egy darabig a színpadon tartja a tavalyi kupagyőzelem.

sztem már a szezon végére elszállt a lelkesedése a trágya eredmények miatt, főleg azután, hogy időközben a pályaedzője is távozott, meggyőződésem, hogy már csak a kirúgási pénzért haknizik fehérváron
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2023.07.31. 17:58

Maradonapoli írta:
zaggar írta:
Adamek írta:első tízben tuti benne lesz

sztem már a szezon végére elszállt a lelkesedése a trágya eredmények miatt, főleg azután, hogy időközben a pályaedzője is távozott, meggyőződésem, hogy már csak a kirúgási pénzért haknizik fehérváron

Hasonlóan gondolom, és szerintem csak azért nem rúgták még ki, mert nincs rá pénz.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.07.31. 20:45

sznot írta:
Maradonapoli írta:
zaggar írta:

Hasonlóan gondolom, és szerintem csak azért nem rúgták még ki, mert nincs rá pénz.

nagyjából ennyi lehet a történet mindkét oldalról
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.07.31. 22:00

Csak az utolsó 10 percet láttam a Loki meccsből, de ez alatt is szebbet fociztak, mint az egész jereváni mérkőzésükön (azt végignéztem). Babunski megduplázta a pénzem, uh pacsi neki (igaz,5*-ös is lehetett vóna, ha a Helsingborg nem egyenlít a 88. percben, de hát ne legyek telhetetlen.)
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.01. 01:32

Gyógytempó, irgalmatlan mennyiségű elemi hiba mindkét oldalon, hol alacsony, hol közepes színvonal, sok esetlegesség, ugyan felfedezhető, de a rossz kivitelezés miatt kevéssé realizált szándékok, pár szép gól. Az EKL-hez képest 5 cserével a kezdőben, érezhetően takaréklángon próbáltuk lehozni. Pozitívum, hogy végül sikerült. Dzsudzsákék beállása után tudtunk jobban dominálni.

Vajda nem ügyetlen gyerek, de sok könnyű passzt rontott, a portugál-svejci viszont elég tucatembernek tűnik, bár kitartóan próbálkozott. Loncar két gólja nagyon kellett, de sok homály megoldása, harmatos átadása volt, láttam már jobban focizni.

A Kövesdtől ez elég gyér, kb. annyi a zanza, hogy vagy Drazsé csinál valamit, vagy nem történik semmi. Ez kevés lesz tőlük.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.01. 10:33

Kuznyecov szerint azért nem voltak jobbak, mert nem volt telt ház. :) Szerinte a játékosok elégedetlenek voltak a nézőszámmal: 7579 fő. (Nekem inkább tűnik úgy, hogy mások szájába adja a saját véleményét/kifogását.)
Közben a honlapjukon nyilatkozik a nigériai Bitok: “Igazán meglepett, hogy ennyien kijöttek a meccsre, de örültem neki, mert játékosként extra energiát ad, amikor ilyen szépen megteltek a lelátók. Fantasztikus ilyen atmoszférában játszani …” :)

Elmondta Kuzi, hogy kisebb a büdzsé, mint az nb2-ben. Wtf. Ezt nehezemre esik elhinni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.01. 10:50

Máris kezd megmutatkozni az állítólagos ideggyengesége, amiről korábban szó esett? Jobban teszi, ha hozzászokik, hogy ebben a ligában bőven lesznek pontvesztéseik. A vagdalkozással csak kiröhögteti magát, és felesleges feszkót generál.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.08.01. 11:10

Cselszky írta:Kuznyecov szerint azért nem voltak jobbak, mert nem volt telt ház. :) Szerinte a játékosok elégedetlenek voltak a nézőszámmal: 7579 fő. (Nekem inkább tűnik úgy, hogy mások szájába adja a saját véleményét/kifogását.)
Közben a honlapjukon nyilatkozik a nigériai Bitok: “Igazán meglepett, hogy ennyien kijöttek a meccsre, de örültem neki, mert játékosként extra energiát ad, amikor ilyen szépen megteltek a lelátók. Fantasztikus ilyen atmoszférában játszani …” :)

Elmondta Kuzi, hogy kisebb a büdzsé, mint az nb2-ben. Wtf. Ezt nehezemre esik elhinni.

szerintem arányokra gondolhatott, az NB2-ben kiemelkedő volt, most hiába lehet több számszerűen annál, az NB1 átlaghoz mérten csak kb. közepesnél alig több
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.08.01. 11:26

Cselszky írta:Kuznyecov szerint azért nem voltak jobbak, mert nem volt telt ház. :) Szerinte a játékosok elégedetlenek voltak a nézőszámmal: 7579 fő. (Nekem inkább tűnik úgy, hogy mások szájába adja a saját véleményét/kifogását.)

Mire számított amúgy Kuzi? Nem közönségvonzó ellenfél, ismeretlen légiósokkal telerakott keret, ehhez képest a 7500 bőven korrekt. Tegyen érte, hogy még többen járjanak.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.01. 12:12

Savaria1919 írta:Mire számított amúgy Kuzi? Nem közönségvonzó ellenfél, ismeretlen légiósokkal telerakott keret, ehhez képest a 7500 bőven korrekt. Tegyen érte, hogy még többen járjanak.

Nálunk a tegnapi 4800 kapcsán utalgattak rá, hogy kissé karcsú. Állítólag az EKL-re sem úgy fogynak a jegyek, ahogy gondolták.
Gyorsan megnőttek az igények, az elmúlt két hazai Kövesd-meccsünkön 2800-an, illetve 3500-an voltak, hasonló csapatok ellen (Paks, Csút, Vasas) idén tavasszal 2-4 ezren mentek ki, irreális volt azt várni, hogy innentől minden hazainkon ott lesz minimum 5-6 ezer szurker. Így is volt 1 év alatt kb. 40% növekedés, oké, sokkal jobban is szereplünk, de akkor sem rossz.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.01. 12:14

Adamek írta:szerintem arányokra gondolhatott, az NB2-ben kiemelkedő volt, most hiába lehet több számszerűen annál, az NB1 átlaghoz mérten csak kb. közepesnél alig több

Ezt szerintem nehéz így érteni, de lehet, hogy rosszul fejezte ki magát.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.08.01. 12:21

Cselszky írta:
Savaria1919 írta:Mire számított amúgy Kuzi? Nem közönségvonzó ellenfél, ismeretlen légiósokkal telerakott keret, ehhez képest a 7500 bőven korrekt. Tegyen érte, hogy még többen járjanak.

Nálunk a tegnapi 4800 kapcsán utalgattak rá, hogy kissé karcsú. Állítólag az EKL-re sem úgy fogynak a jegyek, ahogy gondolták.
Gyorsan megnőttek az igények, az elmúlt két hazai Kövesd-meccsünkön 2800-an, illetve 3500-an voltak, hasonló csapatok ellen (Paks, Csút, Vasas) idén tavasszal 2-4 ezren mentek ki, irreális volt azt várni, hogy innentől minden hazainkon ott lesz minimum 5-6 ezer szurker. Így is volt 1 év alatt kb. 40% növekedés, oké, sokkal jobban is szereplünk, de akkor sem rossz.

A hétfő este nyolc ellenére a 4800 szerintem korrekt. Ha meglesz a továbbjutás, a Rapid ellen szerintem tízezer fölé megy majd a nézőszám.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.08.01. 12:21

Savaria1919 írta:

Mire számított amúgy Kuzi? Nem közönségvonzó ellenfél, ismeretlen légiósokkal telerakott keret, ehhez képest a 7500 bőven korrekt. Tegyen érte, hogy még többen járjanak.

mindenki nyaral ráadásul
július utolsó hete, augusztus első hete mindig a legnépszerűbb

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.08.01. 12:22

Cselszky írta:
Adamek írta:szerintem arányokra gondolhatott, az NB2-ben kiemelkedő volt, most hiába lehet több számszerűen annál, az NB1 átlaghoz mérten csak kb. közepesnél alig több

Feljutott a Kassa is az 1-be, így nagyobb szeletet harapnak ki a tortából.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.08.01. 21:06

Mech írta:
Cselszky írta:

Feljutott a Kassa is az 1-be, így nagyobb szeletet harapnak ki a tortából.

azt nem tom, mit harapnak, de elsőre 5800-an voltak Slovan ellen. amúgy szép sorozatba kezdtek a bajnokság elején, ellenfeleket tekintve.
ETO

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.08.02. 06:27

Amit a költségvetésről mondott marhaság. Szerintem nem is ezt akarta, néha a nyelvi nehézségek miatt hülyén fogalmaz. Olyasmire gondolhatott, hogy új játékosok igazolására kisebb a keret.
Pénzről nyavalyog, közben a 20 év alatti játékospénzről már az első meccsen lemondott. Mellesleg ezzel a legnagyobb összeállitasi bakijat is megcsinalta, a spanyolt jatszatta Bényei helyén. Két defenzív védekezőközéppályassal áll fel egy olyan meccsen ahol nyerni akart (Vallejo, Holdampf). Ekkora alibi futballt amit a spanyol mutatott régen láttam, pedig hozzá vagyok szokva a szarhoz. Körülbelül 30%-os szinten van összerakva a csapat, ezt csak a hülye nem látja. Nem tudom, hogy fog ezen változtatni, megyünk Kovesdre ahonnan legalább egy pont kéne. A Felcsút félgőzzel hozta a meccset, osztalykülönbség volt a két gárda között. Ha esetleg egyenlítettünk volna, pár perc alatt váltanak a vendégek és rárúgják a másodikat.
Jelenleg két játékos tűnik erositesnek, az általad említett bal szárnyvédő Bitok, illetve a fehérorosz válogatott Klimovich. Igaz ő egy kicsit darabos, de látszik rajta, hogy nincs bajban ha nála van a labda, tudja mit csináljon vele, nem alibizik.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.08.02. 09:12

Cselszky írta:
Adamek írta:
zaggar írta:Ritkán szoktam vitatkozni 11-eseken vagy piros lapokon, de ez a Karakó a baromságával alaposan kivett a nyugalomból. Kíváncsi lennék, mit írtak a jegyzőkönyvbe, pl: Csobothnak nincs a tarkóján szeme--piros lappal büntetendő!! vagy mi a rossebbet..

szerintem is tévedés volt, de annyiban védeném a bírót, hogy bevezették (elvileg) az időkorlátot a döntéseknél és gondolom így nagyobb a nyomás a döntéseken, a mozdulatban meg ha nem az egész akciót nézzük tényleg van egy olyan mozdulat ami félreérthető, nyilván aki játszott már és volt ilyen helyzetben az tudja, hogy nem szándákos taposás volt ez
most jön majd az, hogy a szövetségben van e annyi futballszakmai érzék, hogy utólag törlik a piros után járó minimális eltiltást is, mert azt kellene
a liláknak meg gratula, az eddig látott hat csapatból eddig ők fociztak egyedül

Úgy mondanám, hogy ha Csoboth nem jobbra fordítaná a fejét a mozdulat közben, akkor szvsz egyértelműen jogos lenne a piros (függetlenül attól, hogy a fehérvári nem sérült meg). Így meg hitvitát lehet folytatni, hogy hát nem is látta, nem akarta. Azért ha kockánkét léptetjük a felvételt, akkor meg lehet kérdezni, miért emelte indokolatlanul magasra a térdét, hogy aztán eleresszen egy határozott mozdulatot, ami itt történetesen lábat talált. Nekem kicsit életszerűtlen mozdulatsor volt ez, ha nem volt benne az égvilágon semmi szándék. Egyfajta eshetőleges szándékot vagy tudatos gondatlanságot érzek ebben, oké, nem oda néz, de felhúzza a lábát, majd rongyol egyet, vagy van ott valaki vagy nem alapon, minimum felelőtlennek mondanám. Nemigen lehetett jó döntést hozni, ha sárga vagy semmi, azt is lehetne vitatni. Más kérdés, hogy ha nem szól közbe a VAR, nem is igen maradt volna meg a szitu így, hogy a védő felpattant.
Szvsz nem volt egy teljesen védhetetlen döntés, hogy ilyen alapon töröljék a pirosat, de a minimál 1 meccsnél több irreális lenne.

Igazad lett, a pogácsabizottság 1 meccses eltiltást adott.
Újpest-Munkás

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.08.02. 12:28

SuperDepor írta:Amit a költségvetésről mondott marhaság. Szerintem nem is ezt akarta, néha a nyelvi nehézségek miatt hülyén fogalmaz. Olyasmire gondolhatott, hogy új játékosok igazolására kisebb a keret.
Pénzről nyavalyog, közben a 20 év alatti játékospénzről már az első meccsen lemondott. Mellesleg ezzel a legnagyobb összeállitasi bakijat is megcsinalta, a spanyolt jatszatta Bényei helyén. Két defenzív védekezőközéppályassal áll fel egy olyan meccsen ahol nyerni akart (Vallejo, Holdampf). Ekkora alibi futballt amit a spanyol mutatott régen láttam, pedig hozzá vagyok szokva a szarhoz. Körülbelül 30%-os szinten van összerakva a csapat, ezt csak a hülye nem látja. Nem tudom, hogy fog ezen változtatni, megyünk Kovesdre ahonnan legalább egy pont kéne. A Felcsút félgőzzel hozta a meccset, osztalykülönbség volt a két gárda között. Ha esetleg egyenlítettünk volna, pár perc alatt váltanak a vendégek és rárúgják a másodikat.
Jelenleg két játékos tűnik erositesnek, az általad említett bal szárnyvédő Bitok, illetve a fehérorosz válogatott Klimovich. Igaz ő egy kicsit darabos, de látszik rajta, hogy nincs bajban ha nála van a labda, tudja mit csináljon vele, nem alibizik.

A Gól2-ben szóba jött, hogy a 0-1 előtt talán Levi pörgette fel egy passzal az akciót, amivel könnyen meg is bontották és kigurigázták a védelmet. Amennyit láttam belőle, nekem is az jött le, hogy a maradék 80 percben a Csút egy minimál programot tolt, várták, hogy tudtok-e egyenlíteni, vagy sem, átadták a kezdeményezést, a maguk részéről már nem akarták erőltetni. Az esetleges egyenlítéstől sem igen borultak volna meg. Mondjuk ellenük mi is rendre szopunk az utóbbi időben, ettől függetlenül nem nézett ki ez túl jól, többre van szükség.

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2023.08.02. 14:53

Savaria1919 írta:
Cselszky írta:

A hétfő este nyolc ellenére a 4800 szerintem korrekt. Ha meglesz a továbbjutás, a Rapid ellen szerintem tízezer fölé megy majd a nézőszám.

Talán már a Halaskert ellen is meg lehet a tízezer. Legalábbis ma ezt publikálták.
DEBRECENI VSC

Vissza: “www.nb1.hu”