BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Szarka
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.02.18. 22:27

zaggar írta:
Szarka írta:Szegény Qarabagot földbe döngöljük. 4-0 és a kapusuk a legjobb a meccsen :)

Milyen BL szerepléssel lennél elégedett a szezon végén?

Kb ez volt a reális, a 32-be kerülés. Ilyen könnyű ellenféllel persze már elvárás a 16, de onnantól minden extra.
A nagyobb gond, hogy a bajnoksagban nem lesz meg a top5, de lehet a top7 se. Alapból nem számítottam jó szezonra a nyári káosz miatt, mert vékony a keret, de a bajnoki szereplésnek ettől még nem örülök. Idegenben kifejezetten rossz a mutatónk.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.02.18. 22:29

Adamek írta:remélem a Bodö Glimt dákóra húzza az összes szuperligást

Jól rápihentek a BLre. Amióta nincs bajnokság, veretlenek.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.02.18. 22:40

Úgy tűnt a Bruges is meglepi az ellenfelet és megfordítja a meccset, de egy öngóllal csak újra hátrányba kerültek.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.18. 22:40

szépen beárazzák a hatcsapatos bohócligát
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.02.18. 22:46

..és akkor jó eséllyel a Milan is kiszállt a versenyből.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.02.18. 23:21

Kivételesen a VAR megmentette a Brugge-t, nélküle ez egy jogtalan vereség lett volna .

Ez egy izgalmas meccs volt , az ilyenekért jó nézni a BLt.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.02.18. 23:22

Btw loser Arsenal :)

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.18. 23:44

Szarka írta:Btw loser Arsenal :)

szerintem el fogják arsenalozni a végére
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.18. 23:48

Szarka írta:Kivételesen a VAR megmentette a Brugge-t, nélküle ez egy jogtalan vereség lett volna .

Ez egy izgalmas meccs volt , az ilyenekért jó nézni a BLt.

a var varrta őket hátrányba, az is mentette meg
amúgy tényleg jó meccs volt, mint a tavalyi FC Brugge meccsek a kieséses szakaszban
remélem továbbjutnak a bëlgák
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.19. 00:36

Oszi bátya további élettörténete, a ti épülésetekre (a Fanatik török verziójában nyilatkozta, részletek):

- Milyen volt a gyerekkorod?
„ A környékünkön a legtöbben a roncstelepen talált fémhulladék eladásából éltek, de amikor kicsi voltam, apám sofőrként dolgozott. Miután anyám meghalt, elvesztette ezt az állást, és egy rendőrőrs konyhájában kezdett mosogatni. De ez nem volt elég a lakbér kifizetésére. Emlékszem, egy este, amikor úgy 12 éves voltam, a főbérlő elvesztette a türelmét, és lekapcsolta az áramot. Heten voltunk egy szobában, nem volt tévé, nem volt világítás, teljes sötétség volt. Emlékszem, hogy kimentem, leültem egy mocsár – egy igazi mocsár – közelében, és sírtam. Megkérdeztem Istent: »Milyen élet ez? «”

Hogyan kezdődött a karriered a nigériai utánpótlás-válogatottban?
„ Tizenöt éves koromban Lagosba mentem a nigériai U17-es válogatójára. Több száz gyerek volt ott. Még labda sem volt. Csak futásra kényszerítettek minket, és a leglassabbakat kiejtették. Úgy futottam, mintha az életem múlna rajta. Hónapokkal később bekerültem a legjobb 30 közé. Aztán 27 nevet hívtak be. Három játékost kidobtak. Én is közéjük tartoztam. Az álmom szertefoszlott. Aztán megtudtam, hogy új válogatók lesznek Abujában, kilenc órányira. Nem volt pénzem. Egy helyi tisztviselő talált nekem egy autót. Apám egyszerűen csak azt mondta: »Menned kell.« Egy hátizsákkal és két váltás ruhával távoztam. Több száz gyerek volt a stadion előtt. Az első napon még a pályára sem mentem. A második napon egy edző azt kiáltotta: »Zöld mezes! 15 perced van!«” Két gólt lőttem 15 perc alatt. De a nevemet még mindig nem mondták ki. Épp amikor be akartam szállni a kocsiba, valaki felkiáltott: „A zöld mezes!” A csapatorvos felemelte két ujját, és rám mutatott. Ez a két ujj mentette meg az életemet .

/A gatyadémiák helyett itt is ilyen válogatott válogatókat kellene tartani, lehet több tehetség lenne, mint a táposok közül. /

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.19. 09:13

Maradonapoli írta:Oszi bátya további élettörténete, a ti épülésetekre (a Fanatik török verziójában nyilatkozta, részletek):

/A gatyadémiák helyett itt is ilyen válogatott válogatókat kellene tartani, lehet több tehetség lenne, mint a táposok közül. /

az a nagy helyzet, hogy az akadémiák a világban (mínusz idehaza) ha nem is így de feldolgozandó munkadarabok tekintetében nagyjából hasonlóan működnek
teljesen kikoptak a profi fociból a tehetősebb családok kölkei, tehetősebb alatt értem azt, hogy nem éhenkórászok a bokortanyákról, nyilván ez a küszöb nem ugyanott van Japánban mint Panamában, de a lényeg ugyanaz, a mai focihoz olyan heti hétnapos elhivatott meló kell amit teljesen lehetetlen már minden más mellett megcsinálni, ma már egyszerűen nem létezik olyan napi ciklus egy profivá nevelkedő gyereknél, hogy suli-edzés-csajozás-tanulás-pihenés mert ebből 2-3 tuti nem fér bele
kivéve persze nálunk, ahol még az akadémisták is szülei is fizetnek a tahó pénzek ellenére (amiket nem a kölkökre költenek hanem az Azoitei és Jeremias Buz féle akárkikre) nálunk még mindig nem az aluljáróban felnevelt kölkök próbálnak kitörni hanem a kormányszóvivő unokaöcsik bohóckodnak a védőháló felett
szóval itt az elhivatott melós kölkök jó része is úgy van vele, hogy jó a profi foci ígérete, de azért csak el kellene jutni a fater szintjére is a jogász pályán vagy ha ilyen nincs is bennük akkor se kellene annyit melózni hisz a fogadásokkal is jól lehet keresni, elég lesz a heti 3 edzés is
kölykeim közül kettő élvonalbeli klubnál tolja, szívük szerint már rég abbahagyták volna ha az edzők nem látnának bennük akármit is (többet mint én) szörnyű ránézni az üzenőfalra amikor kiírják a heti menetrendet, szinte nincs olyan nap amikor ne lenne 4-5 hiányzó és olyan aki jó ha az edzések felére eljut, általában tanulás miatt, ami tényleg igaz mert az iskolák manapság valami általam nem ismert oknál fogva nem érzik, hogy a napi 7 órában meg lehetne tanítani a gyerekeknek akármit is, kell még otthon 4-5 óra és külön matek/angol/akármi tanár
már most látom, hogy a gimire abbahagyják majd mert nem fér el a kettő
szóval ez egy valamit valamiért dolog és itthon mindkettőből hiányzik egy adag, mondanám, hogy tudom miért de az igazság az, hogy minden egyes szereplő és intézmény bűnös ebben

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.19. 21:07

jó sok bolgi kertész jár Ludo meccsre

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.02.19. 21:23

Adamek írta:jó sok bolgi kertész jár Ludo meccsre

egyik kollégám, egy olvasószerkesztő elutazott Razgradba, Bukarestig repülővel, onnan bérelt kocsival
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.19. 21:37

Savaria1919 írta:

egyik kollégám, egy olvasószerkesztő elutazott Razgradba, Bukarestig repülővel, onnan bérelt kocsival

rózsafüzéreket szerkeszt a srác?

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.02.19. 21:40

Adamek írta:
Savaria1919 írta:

rózsafüzéreket szerkeszt a srác?

így is nevezhetjük az oldalainkat
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.02.19. 22:20

Vicces ez a "negyedház" egy EL rájátszásban.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.19. 22:24

Szarka írta:

Vicces ez a "negyedház" egy EL rájátszásban.

ott már egy órával előrébb járnak és baszott hideg lehet
meg a Ludo igazából egy érdektelen klub lehet bolgiföldön

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.02.20. 08:47

borzalmas színvonaltalan meccs volt a tegnapi, két gyenge-közepes csapatból nyert a paraszthajszállal pontosabb

amit megmutatott ez a meccs, az kb. annyi, hogy Róbert nagy szavaival ellentétben nem a hazaiak-légiósok mentén van a repedés, hanem a futballisták és a műkedvelők között van a törésvonal
eladta a felsőpolcos amit el lehetett, maradtak a közepesek
Róbert Janikovszkija és Óbudája egy repedt fingot nem érnek, Leandro brazil kontaktjai szintén csak annyira brazilok mint ő maga, Hónalj Tomi kukázásai meg a legalja az egészben, Vargát a három csatárféleség együtt nem pótolja, de még Pesic is jobb volt ezeknél
Zaki nyugdíjas lett, Makarenko totál idegbeteg, Abu Fanni lassan úgy mozog a hatalmas kufferével mint egy átlagos két VH közötti labdarúgó, Ötvös nyilvánvalóan a paksiak bosszúja Varga miatt, Gróf öregfiúk kapusalkattá fejlődött a padon, Nagy és Szalai ahhoz is gyengék, hogy a kvótát tartsuk az NB1-ben, Gruber és Keita meg szemmel láthatóan nem kell az ír vízköpőnek, külön hatalmas pacsi annak aki a szerteszét szakadt Lisztest hazakölcsönözte az itteni orvosok nagy örömére
a viccek vicce, hogy a botlábú Cissé csk lehet, legalább tiltották volna el 4-5 meccsre az MLSZ-nél
szóval a nyolcaddöntő ezzel így még az amúgy hasonlóan totál fostaliga Ludo ellen sem lesz meg, ha az NB1 össze is jön az valami hatalmas szégyene lesz annak a rendezvénynek is

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.02.20. 10:06

Adamek írta:borzalmas színvonaltalan meccs volt a tegnapi, két gyenge-közepes csapatból nyert a paraszthajszállal pontosabb

amit megmutatott ez a meccs, az kb. annyi, hogy Róbert nagy szavaival ellentétben nem a hazaiak-légiósok mentén van a repedés, hanem a futballisták és a műkedvelők között van a törésvonal
eladta a felsőpolcos amit el lehetett, maradtak a közepesek
Róbert Janikovszkija és Óbudája egy repedt fingot nem érnek, Leandro brazil kontaktjai szintén csak annyira brazilok mint ő maga, Hónalj Tomi kukázásai meg a legalja az egészben, Vargát a három csatárféleség együtt nem pótolja, de még Pesic is jobb volt ezeknél
Zaki nyugdíjas lett, Makarenko totál idegbeteg, Abu Fanni lassan úgy mozog a hatalmas kufferével mint egy átlagos két VH közötti labdarúgó, Ötvös nyilvánvalóan a paksiak bosszúja Varga miatt, Gróf öregfiúk kapusalkattá fejlődött a padon, Nagy és Szalai ahhoz is gyengék, hogy a kvótát tartsuk az NB1-ben, Gruber és Keita meg szemmel láthatóan nem kell az ír vízköpőnek, külön hatalmas pacsi annak aki a szerteszét szakadt Lisztest hazakölcsönözte az itteni orvosok nagy örömére
a viccek vicce, hogy a botlábú Cissé csk lehet, legalább tiltották volna el 4-5 meccsre az MLSZ-nél
szóval a nyolcaddöntő ezzel így még az amúgy hasonlóan totál fostaliga Ludo ellen sem lesz meg, ha az NB1 össze is jön az valami hatalmas szégyene lesz annak a rendezvénynek is

Kín ez az eredmény. Ha nem fordítja meg a kobold, takarodnia kell a magyar futballból!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2026.02.20. 23:27

https://www.skysports.com/football/news ... ged-racism
Kampány Vince tolt egy 12 perces monológot a rasszizmusról, belekeverve Magyarországot: "Vannak játékosok Magyarországon, Bulgáriában, Szerbiában, akiknek, ha valami történik velük, és fekete bőrűek, akkor esélyük sincs semmiféle támogatásra."
A tróger huhogáson kívül, ami szerencsére marginális jelenség és csak a szelektív hallású Moniz rendezett belőle nagyjelenetet, nem emlékszem színesbőrűeket érintő rasszista beszólásokra, incidensekre az utóbbi évekből.
Arra viszont igen, amikor a magukat felsőbbrendűnek képzelő angolok kifütyülték a himnuszunkat Wolverhamptonban. Aztán szépen hazasétáltak 0-4-nél.
Szóval legalább tájékozódjon ez a belga jóember, mielőtt komplett országot bélyegez meg.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”