SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Ez egyszerű, én a klubnak szurkolok, mert a szűk házamat képviseli, nem a klub alkalmazottainak. Két teljesen különböző dolog. Jöhet ide bárki, a DVTK-hoz való viszonyomon nem fog változtatni, maximum bosszantani, esetleg elkeseríteni, hogy nem úgy mennek a dolgok ahogy szeretném. Azt pedig végképp nem tudom elképzelni, hogy kinézzek magamnak egy csapatot és jövő hó elsejétől nekik szurkoljak. Na de nem vagyunk egyformák.
Ha esetleg mégis meggondolnád magad, betudlak ajánlani a Hali táborba.
Ez olyan mint az ncore, meghívó kell?
Azért nem árt, ha egy olyan tapasztalt bulldog áll a hátad mögé, kis kezdő Halista-jelentkező macisajtként, mint én. Engem Savaria pártfogolt. Olyanok vagyunk, mint az a híres olasz történelmi katolikus karitatív szervezet, szigorú alá és fölé rendeltségi viszony van a tagok között. Kézcsókkal köszöntjük a rangban felettünk levőt. Ha valaki bajban van segítünk - olyanok vagyunk tulajdonképp, mint a mentőszolgálat, hogy stíhlszerű legyek. A csoport élén a Capo di tutti Capi áll, vannak kiöregedett, de nagy tisztelettel kezelt tapasztalt tagok, ők a Capo di Capi Re címet kapják. A családokat a Capo Crimine fogja össze - egyszerűbb nevén, a Don, helyettese a Capo Bastone, nekik vannak tanácsadóik, azaz consigliere-ik és persze van a csoportnak könyvelője, aki contabile. Kápís? Ezután a Caporegime következik, afféle szakaszparancsnokok, akiknek katonáik vannak Soldatók. Picciotto a végrehajtók, akik a legpiszkosabb melót végzik csoportunkon belül, én is itt kezdtem, ezen a belépő szinten kell bizonyítanod a hűséged, mielőtt előrébb lépnél a ranglétrán.