BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen
- Adamek
- Flegma
Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen
Ludo vagy Celtic jön
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Maradonapoli
- Aranylabdás
kín megint a családi baráttá avanzsált Tóth Alexet szopja fel, egyre bohócabb a fószer...
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
Szarka írta:Ötvösnek ez egy karrier-bedöntő meccs, ezután többet nem lép nemzetközi meccsen pályára.
Árnyalja azért a képet, hogy belső védőnek rakták be, holott védekező középpályás. Ahogy nézem, még a Noah ellen játszott hátvédet nemzetköziben, de a Notthingham Forest nyilván más szint. Nem lehetett volna másvalakit berakni a helyére, esetleg más formációban játszatni a csapatot?
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék
Piros-fehér-kék
Szarka írta:Mech írta:Cselszky írta:És inog alatta a pad? Irreálisan gyenge szereplés ez a spanyol 4.-től. A BL-eredmények alapján már nem kellene a helyén lennie. De ott van.
Nem lehet, hogy mondjuk a ciprusi balfaszkodás után beszélt a vezetőkkel, és abban maradtak, hogy hagyja a francba, és koncentráljon a bajnokságra? Más kérdés, hogy most otthon is bukdácsolás van. Látom, hogy összességében a dec. 10-től lejátszott 9 meccs (BL, La Liga, Copa) mérlege 2-0-7, ami katasztrófa.
én ezt sose értettem, hogy tepernek a bajnokságban, hogy a szezon végén meglegyen a BL, utána a BL-t meg telibefossák, hogy teperjenek a bajnokságban, hogy majd meglegyen a BL és így tovább és tovább :D
a koefficiens pontok miatt úgyis 5 spanyol indul majd jövőre is a Bl-ben, most a 6. helyezetthez képest van 9 pont előnyük
Gondolom megelegszenek a csoportkörös pénzzel. Pedig a BL lehetne a terepe a sztárok felfuttatásának, hogy több kérőjük legyen, no meg hát ezzel tudsz jobb játékosokat is bevonzani, a BL meccsekkel. De úgy nem, hogy bohócot csinálsz belőlük.
Pont mivel eleg biztos a BL induló hely, most kéne kirúgni, de minimum mar keresgélni az utódát. Egy ideiglenes edzővel is megvan az 5. hely.
nem elég az 5. hely, minden évben az a két bajnokság kap +1 helyet, amelyik az előző szezonban a legjobban teljesített. Erre az idényre az angol+spanyol volt, tavaly az angol+német, jövőre pedig lehet megint angol+német lesz, a jelenlegi állás szerint.
Adamek írta:Ludo vagy Celtic jön
Tóth Alex-szel meglehetne!
- Adamek
- Flegma
RC írta:Szarka írta:Ötvösnek ez egy karrier-bedöntő meccs, ezután többet nem lép nemzetközi meccsen pályára.
Árnyalja azért a képet, hogy belső védőnek rakták be, holott védekező középpályás. Ahogy nézem, még a Noah ellen játszott hátvédet nemzetköziben, de a Notthingham Forest nyilván más szint. Nem lehetett volna másvalakit berakni a helyére, esetleg más formációban játszatni a csapatot?
kiváló igazoláspolitikánknak köszönhetően nem volt más megoldás
RAM-maker eltiltott, Gartenmann sérült, az argentín csóka nem nevezhető még és a kiváló igazoláspolitikánknak hála ennyi a középső bekk felhozatalunk, Szalai, Cisse és Ötvös félig, ebből kettő hajmeresztően lassú és alkalmatlan
sajnos és előre várhatóan az összes magyar akit az idei idényre/idényben igazoltunk bekrepált és a régiek is mondhatni alkalmatlanok, Nagy B. nem véletlen nem lett anno a saját utánpótlásból elzavarva, Ötvös egyik posztján sem megoldás még az NB1-ben sem, ifj. Krisznek valszeg vége a pályafutásának a sorozatos fájdalmai miatt, Szalai viccnek is egyre rosszabb,
Gruber nem fekszik jól az edzőbánál, az öt ifista meg kb. annyit ér együtt mint Tóth Ali ért egyedül
tegnap a padon szinte csak a B-listás fiatalok ültek, plusz Keita meg Gruber akik valamiért nem kellenek a vízköpő mesternek, a kezdőben is volt legalább 5-6 olyan akik legjobb esetben is csak vészmegoldások lennének szerencsésebb esetben (Gróf, Szalai, Ötvös, Levi, Yóska, Rómeó, Zaki) nem véletlen írtam a meccs előtt a keretet látva, hogy ha 4 alatt megússzuk az csoda lenne még az erősen tartalékos ellenfél ellenére is
ez a keret nagyon el lett megint számolva (baszva) hagyományosan, szerintem most jött el az a pont is, hogy már a hazaira is kevés lehet ez főleg ha indokolatlanul tartjuk a magyar szabályt (elég lenne a 2 fős fiatal szabályt tartani)
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Adamek
- Flegma
RAUL7 írta:Szarka írta:Mech írta:én ezt sose értettem, hogy tepernek a bajnokságban, hogy a szezon végén meglegyen a BL, utána a BL-t meg telibefossák, hogy teperjenek a bajnokságban, hogy majd meglegyen a BL és így tovább és tovább :D
a koefficiens pontok miatt úgyis 5 spanyol indul majd jövőre is a Bl-ben, most a 6. helyezetthez képest van 9 pont előnyük
Gondolom megelegszenek a csoportkörös pénzzel. Pedig a BL lehetne a terepe a sztárok felfuttatásának, hogy több kérőjük legyen, no meg hát ezzel tudsz jobb játékosokat is bevonzani, a BL meccsekkel. De úgy nem, hogy bohócot csinálsz belőlük.
Pont mivel eleg biztos a BL induló hely, most kéne kirúgni, de minimum mar keresgélni az utódát. Egy ideiglenes edzővel is megvan az 5. hely.
nem elég az 5. hely, minden évben az a két bajnokság kap +1 helyet, amelyik az előző szezonban a legjobban teljesített. Erre az idényre az angol+spanyol volt, tavaly az angol+német, jövőre pedig lehet megint angol+német lesz, a jelenlegi állás szerint.
elég kemény, hogy az ilyen Eintracht és Leverkusen szintekkel összejön ez nekik, nagyon nagy mákjuk, hogy a Bayernek idén "A" szezonja van és kurva nagy kritika ez a másik három ún. topligára nézve
- Adamek
- Flegma
RAUL7 írta:Adamek írta:Ludo vagy Celtic jön
Tóth Alex-szel meglehetne!
egy fixen látszik, a téli két eladás alapjaiban vágta tönkre az egész tavaszt
meg az is látszik, hogy nincs 12 csapatra való csapatonként 7-8 NB1-s szintű hazai srác, hogy mindenkinek jusson és ne ballasztnak legyenek ott, sikerülni fog a szagértő szövetségnek az amúgy is gyér színvonalon faragni még egy kicsit
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:RC írta:Szarka írta:Ötvösnek ez egy karrier-bedöntő meccs, ezután többet nem lép nemzetközi meccsen pályára.
kiváló igazoláspolitikánknak köszönhetően nem volt más megoldás
RAM-maker eltiltott, Gartenmann sérült, az argentín csóka nem nevezhető még és a kiváló igazoláspolitikánknak hála ennyi a középső bekk felhozatalunk, Szalai, Cisse és Ötvös félig, ebből kettő hajmeresztően lassú és alkalmatlan
sajnos és előre várhatóan az összes magyar akit az idei idényre/idényben igazoltunk bekrepált és a régiek is mondhatni alkalmatlanok, Nagy B. nem véletlen nem lett anno a saját utánpótlásból elzavarva, Ötvös egyik posztján sem megoldás még az NB1-ben sem, ifj. Krisznek valszeg vége a pályafutásának a sorozatos fájdalmai miatt, Szalai viccnek is egyre rosszabb,
Gruber nem fekszik jól az edzőbánál, az öt ifista meg kb. annyit ér együtt mint Tóth Ali ért egyedül
tegnap a padon szinte csak a B-listás fiatalok ültek, plusz Keita meg Gruber akik valamiért nem kellenek a vízköpő mesternek, a kezdőben is volt legalább 5-6 olyan akik legjobb esetben is csak vészmegoldások lennének szerencsésebb esetben (Gróf, Szalai, Ötvös, Levi, Yóska, Rómeó, Zaki) nem véletlen írtam a meccs előtt a keretet látva, hogy ha 4 alatt megússzuk az csoda lenne még az erősen tartalékos ellenfél ellenére is
ez a keret nagyon el lett megint számolva (baszva) hagyományosan, szerintem most jött el az a pont is, hogy már a hazaira is kevés lehet ez főleg ha indokolatlanul tartjuk a magyar szabályt (elég lenne a 2 fős fiatal szabályt tartani)
Gruber nem haverkodott össze Kín fiával, ott baszta el.
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!
Szarka írta:Ötvösnek ez egy karrier-bedöntő meccs, ezután többet nem lép nemzetközi meccsen pályára.
2025 nyarán már ugyanezt előadta, mint tegnap, csak valami azeri/örmény brigád ellen
utána ugyanúgy bent volt a kezdőben továbbra is
- Adamek
- Flegma
Mech írta:Szarka írta:Ötvösnek ez egy karrier-bedöntő meccs, ezután többet nem lép nemzetközi meccsen pályára.
2025 nyarán már ugyanezt előadta, mint tegnap, csak valami azeri/örmény brigád ellen
utána ugyanúgy bent volt a kezdőben továbbra is
rengeteg olyan háttéralku van lefektetve amiről mi szurkerek nem tudhatunk, ki miért mikor mennyit játszik, a fene se tudja mi lett anno a menedzserével/vele kialkudva, simán benne van, hogy kialkudtak egy olyat, hogy a tétmeccsek X százalékán játszatni kell amennyiben nincs eltiltva/lerokkanva, most magyar játékosuralom van ne feledjük
RAUL7 írta:Szarka írta:Mech írta:én ezt sose értettem, hogy tepernek a bajnokságban, hogy a szezon végén meglegyen a BL, utána a BL-t meg telibefossák, hogy teperjenek a bajnokságban, hogy majd meglegyen a BL és így tovább és tovább :D
Jogos, nem néztem meg hogy nem a spanyolok kap(hat)ják a ötödik helyet.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
Szarka írta:RAUL7 írta:Szarka írta:Gondolom megelegszenek a csoportkörös pénzzel. Pedig a BL lehetne a terepe a sztárok felfuttatásának, hogy több kérőjük legyen, no meg hát ezzel tudsz jobb játékosokat is bevonzani, a BL meccsekkel. De úgy nem, hogy bohócot csinálsz belőlük.
spanyolok a végén fognak nagyot zárkózni szerintem, csalóka, hogy most még nem állnak olyan jól
a németek pedig pont ellenkezőleg, valószínűleg eddig mentek nagyot és most már rohamosan fogynak majd a csapataik
olaszok szintén, Interen kívűl nem sok pontgyűjtő lesz ott sem már, talán a Roma az EL-ben még elmehet pár kört
egyébként ennyi csapat van még versenyben, lehet szemezgetni a 0-sok között, van pár szerintem meglepő (osztrák, svéd)

ez pedig a plusz BL helyért

- Adamek
- Flegma
Mech írta:Szarka írta:RAUL7 írta:nem elég az 5. hely, minden évben az a két bajnokság kap +1 helyet, amelyik az előző szezonban a legjobban teljesített. Erre az idényre az angol+spanyol volt, tavaly az angol+német, jövőre pedig lehet megint angol+német lesz, a jelenlegi állás szerint.
spanyolok a végén fognak nagyot zárkózni szerintem, csalóka, hogy most még nem állnak olyan jól
a németek pedig pont ellenkezőleg, valószínűleg eddig mentek nagyot és most már rohamosan fogynak majd a csapataik
olaszok szintén, Interen kívűl nem sok pontgyűjtő lesz ott sem már, talán a Roma az EL-ben még elmehet pár kört
egyébként ennyi csapat van még versenyben, lehet szemezgetni a 0-sok között, van pár szerintem meglepő (osztrák, svéd)
[img]kép1[/img]
ez pedig a plusz BL helyért
[img]kép2[/img]
van még egy opcionális plusz hely, ha olyan csapat lesz a címvédő a kövi szezonban aki otthon is kvalifikálta magát (Arsenal/Man. City, PSG, Bayern M., Barca/RealM, Inter esélyes lehet ilyenre meg matematikailag még páran) akkor a legjobb nem kvalifikált bajnokra száll át az egyik indulási jogalap
ez nagyjából azt jelenti, hogy a legjobb olyan bajnokság ahol nincs automatikus főtábla nyerhet egy automatikus helyet
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Egy friss lengyel-magyar barátságtérkép:

Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
- Adamek
- Flegma
Mech írta:Ludo-Fradi
századik felvonás, kurva uncsi ez az EL is már
Adamek írta:Mech írta:Ludo-Fradi
sztem 10 év alatt kb. a 10. Ludo vs magyar meccs, még a Vidi is megkapta őket 1-2x előttetek
Qarabagot kaptuk :) Azért ezt meg kell oldani.
Fradi -Ludogorec tényleg egy unalmas párosítás.
Fradi -Ludogorec tényleg egy unalmas párosítás.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
- Adamek
- Flegma
Mech írta:Adamek írta:Mech írta:Ludo-Fradi
sztem 10 év alatt kb. a 10. Ludo vs magyar meccs, még a Vidi is megkapta őket 1-2x előttetek
és ha megint túljutunk rajtuk jöhet egy méretes portugány szopás
simán elég lenne 3db nyolccsapatos kupasorozat, minden más csak felesleges CO2 kibocsátás