BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Szarka
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.01.29. 16:01

Mech írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:Conte mellett a másik nagy kóklerkirály Marcello a Sárga Tengeralattjáróról
24/1 ennyi pontra volt képes nyolc meccs alatt egy topligás, dobogó esélyes csapattal
7 zakó, közte ciprusi és dán bukták, -13 a gólkülönbség
tényleg olyan volt mintha egy kötelező nyűg lett volna sz egész ennek a macskajancsinak

És inog alatta a pad? Irreálisan gyenge szereplés ez a spanyol 4.-től. A BL-eredmények alapján már nem kellene a helyén lennie. De ott van.

Nem lehet, hogy mondjuk a ciprusi balfaszkodás után beszélt a vezetőkkel, és abban maradtak, hogy hagyja a francba, és koncentráljon a bajnokságra? Más kérdés, hogy most otthon is bukdácsolás van. Látom, hogy összességében a dec. 10-től lejátszott 9 meccs (BL, La Liga, Copa) mérlege 2-0-7, ami katasztrófa.

én ezt sose értettem, hogy tepernek a bajnokságban, hogy a szezon végén meglegyen a BL, utána a BL-t meg telibefossák, hogy teperjenek a bajnokságban, hogy majd meglegyen a BL és így tovább és tovább :D
a koefficiens pontok miatt úgyis 5 spanyol indul majd jövőre is a Bl-ben, most a 6. helyezetthez képest van 9 pont előnyük

Gondolom megelegszenek a csoportkörös pénzzel. Pedig a BL lehetne a terepe a sztárok felfuttatásának, hogy több kérőjük legyen, no meg hát ezzel tudsz jobb játékosokat is bevonzani, a BL meccsekkel. De úgy nem, hogy bohócot csinálsz belőlük.

Pont mivel eleg biztos a BL induló hely, most kéne kirúgni, de minimum mar keresgélni az utódát. Egy ideiglenes edzővel is megvan az 5. hely.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.29. 17:10

Szarka írta:
Mech írta:
Cselszky írta:És inog alatta a pad? Irreálisan gyenge szereplés ez a spanyol 4.-től. A BL-eredmények alapján már nem kellene a helyén lennie. De ott van.

Nem lehet, hogy mondjuk a ciprusi balfaszkodás után beszélt a vezetőkkel, és abban maradtak, hogy hagyja a francba, és koncentráljon a bajnokságra? Más kérdés, hogy most otthon is bukdácsolás van. Látom, hogy összességében a dec. 10-től lejátszott 9 meccs (BL, La Liga, Copa) mérlege 2-0-7, ami katasztrófa.

én ezt sose értettem, hogy tepernek a bajnokságban, hogy a szezon végén meglegyen a BL, utána a BL-t meg telibefossák, hogy teperjenek a bajnokságban, hogy majd meglegyen a BL és így tovább és tovább :D
a koefficiens pontok miatt úgyis 5 spanyol indul majd jövőre is a Bl-ben, most a 6. helyezetthez képest van 9 pont előnyük

Gondolom megelegszenek a csoportkörös pénzzel. Pedig a BL lehetne a terepe a sztárok felfuttatásának, hogy több kérőjük legyen, no meg hát ezzel tudsz jobb játékosokat is bevonzani, a BL meccsekkel. De úgy nem, hogy bohócot csinálsz belőlük.

Pont mivel eleg biztos a BL induló hely, most kéne kirúgni, de minimum mar keresgélni az utódát. Egy ideiglenes edzővel is megvan az 5. hely.

Pellegrini óta nincs normális edző, azóta körbejár ez a pár félkegyelmű
senki nem akart ide soha jobb játékosokat bevonzani, dél-amerikai és afrikai félkész spílerek, saját nevelések és kölcsönzött bukták terepe ez
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.29. 19:06

Adamek írta:
Maradonapoli írta:Na szóval kiknek a kurvaannyját:

- mindenekelőtt a szarházi buzi márszejnek, akik a 13 percre gyakorlatilag hidegre tették a szelvényem, Rulli, te bohóc! Nem vagy méltó az állampolgárságodra! mi a faszt csináltál előző este? hajnalig nintendóztál?!
- az atletinek, akik ahelyet, hogy kihasználnák a lehetőséget és becsusszannának lájtosan a legjobb 8-ba, spórolva egy plusz kört, odahaza zakóznak a bálnavadászok ellen - jó tudom, végül amúgy sem jutottak volna be, de bazmeg, hogy meg sem próbálják a könnyebbik utat... hihetetlen...
- a monaco-judentus párosnak hogy lepötyögték gólok nélkül
- a citynek és a galatának, hogy nem bírtak még egyet pöckölni, most kellett volna pl. megmutatni Oszi bá'nak is, ha annyira PL-szerződésre vágyott egész életében

- és végül Conténak is, aki hosszú évek óta súlytalan nemzetközi porondon, ellenben saját keretét úgy leamortizálja szezon közben, hogy már alig lehet egy kezdőt összedobni, a padon pár szinte csak ifik ülnek, innentől minimum elvárás a BL-hely megszerzése, de ha már így alakult, hogy a bohócsipkát húztad a csapatra, a bajnoki címre is kötelező rámenni!

ja, most írják, hogy az elmúlt 25 évben kétszer esett ki olasz bajnok a csoportmeccsek folyamán, ugye most és a juve, akkor is Conte volt az edző... Úgy tűnik a srác nem tud rotálni, vagy legalábbis kettős fronton szerepeltetni a csapatot.

Az egyik digó újságíró jól fogalmazott: "A Napoli már túl sok meccset veszített a bajnokságban, és mindenekelőtt valóban nézhetetlen volt a Bajnokok Ligájában, ahol Conte (ismét) küzdött, mert a rotációkezelése szörnyű volt, és sérülések korlátozták, ami hiba, nem mentség.”

Conte mellett a másik nagy kóklerkirály Marcello a Sárga Tengeralattjáróról
24/1 ennyi pontra volt képes nyolc meccs alatt egy topligás, dobogó esélyes csapattal
7 zakó, közte ciprusi és dán bukták, -13 a gólkülönbség
tényleg olyan volt mintha egy kötelező nyűg lett volna sz egész ennek a macskajancsinak

láttam, csak rajtuk már azért nem bosszankodtam, mert ott az esélyek már fordulókkal ezelőtt, ősz végén elszálltak... akkor voltam jobban kiakadva... a két bohóc szépen elintézte a két mediterrán bestiát...
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.29. 20:17

pusztító kezdővel megyünk neki a Forestnek
ha ezt lehozzuk 4 alatt akkor tuképpen nyertünk
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.01.29. 21:26

Nem a legjobb kezdővel jött a Nottingham, de a Fradi megadta nekik a vezető gólt, innen pedig felbátorodtak. Most már erős szintkülönbség van a két csapat közt.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.29. 21:32

Gróf nem kapus, Ötvös meg nem élsportoló alkat

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.01.29. 21:34

Adamek írta:Gróf nem kapus, Ötvös meg nem élsportoló alkat

Ahogy a régiek mondták, Ötvös még vihette volna
ETO

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.01.29. 21:53

Adamek írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:odahaza a bajnokikon csak a Racing Szentendre elleni meccs volt meglepő, a többi zakó a Barca, Betis, Real Margó igazából papír volt, a kupát meg hagyományosan mindig egy hatodosztályú ellenfél ellen lehetőleg már az elején el kell bukni, gondolom ez a sorozat is csak nyűg
a negyedik hely betonbiztos, szerintem ez tartja a helyén ezt a gyíkot, a BL már rögtön az elején beleszarós volt eléggé tartalékos gárdával

OK, de ennek mi az értelme? Nem túl ambiciózus. Nem bírja el a keret, és el kellett engedni a BL-t? (Mondjuk elengedni is lehetne úgy, hogy ne legyen ennyire bicskanyitogató.)

a keret simán elbírna egy nyolcaddöntős bulit
nem tudok ésszerű magyarázatot az egészre
a klub profilja a sztárkeltetés, erre pl. tök alkalmatlan az ilyen BL szezon

Nem tom, amikor Makaay lőtt hármat Kahnnak Münchenben, a bőrgatyasok rögtön leigazolták
ETO

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2026.01.29. 21:55

Szerencsétlen Varga meg rohad a padon. Ennek volt így értelme.
DEBRECENI VSC

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.29. 21:58

Sanyeey írta:

állítólag visszaadtuk volna a héten, de nektek inkább Rózsi kellett

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.29. 22:08

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:OK, de ennek mi az értelme? Nem túl ambiciózus. Nem bírja el a keret, és el kellett engedni a BL-t? (Mondjuk elengedni is lehetne úgy, hogy ne legyen ennyire bicskanyitogató.)

a keret simán elbírna egy nyolcaddöntős bulit
nem tudok ésszerű magyarázatot az egészre
a klub profilja a sztárkeltetés, erre pl. tök alkalmatlan az ilyen BL szezon

Nem tom, amikor Makaay lőtt hármat Kahnnak Münchenben, a bőrgatyasok rögtön leigazolták

pontosan ezt magyarázom én is, az ilyen szezon, mint az idei nem csinál senkiből sztárt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Adamek 2026.01.29. 22:10-kor.

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2026.01.29. 22:10

Adamek írta:
Sanyeey írta:

Fasza.
DEBRECENI VSC

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.01.29. 22:18

Ötvösnek ez egy karrier-bedöntő meccs, ezután többet nem lép nemzetközi meccsen pályára.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.29. 22:45

Szarka írta:Ötvösnek ez egy karrier-bedöntő meccs, ezután többet nem lép nemzetközi meccsen pályára.

hihetetlen szar vétel volt

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2026.01.29. 22:50

Adamek írta:
Szarka írta:Ötvösnek ez egy karrier-bedöntő meccs, ezután többet nem lép nemzetközi meccsen pályára.

Cherry on top :lol:

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.29. 23:08

alehndr írta:
Adamek írta:

Cherry on top :lol:

szép birodalmi lépegetőt eresztettetek ki a szpari neveldéből a személyében, nagy pernahajderek melózhatnak ott is

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.01.29. 23:24

Sanyeey írta:
Adamek írta:
Sanyeey írta:Szerencsétlen Varga meg rohad a padon. Ennek volt így értelme.

Fasza.

Szerintem egyrészt volt némi ideg a dologban, mondván, a k.anyjukkal szórakozzanak, másrészt a tökük tele lehetett már a kölcsönkapusokkal (Hegyi, Varga) való szarakodással, akiket minden félévben visszaránthatnak, és végre fix igazolást akartak. Más kérdés, hogy Demjén mennyiben jelent megoldást. Talán nyúl írta, hogy jó kapus. Lehetséges, én nem igazán követtem a pályafutását, mindenesetre nem égett bele az agyamba, hogy bravúrt bravúrra halmozott volna, márpedig hozzánk nem ártott volna egy Varga-szerű fickó, aki képes erre.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.29. 23:26

Cselszky írta:
Sanyeey írta:
Adamek írta:állítólag visszaadtuk volna a héten, de nektek inkább Rózsi kellett

Fasza.

Szerintem egyrészt volt némi ideg a dologban, mondván, a k.anyjukkal szórakozzanak, másrészt a tökük tele lehetett már a kölcsönkapusokkal (Hegyi, Varga) való szarakodással, akiket minden félévben visszaránthatnak, és végre fix igazolást akartak. Más kérdés, hogy Demjén mennyiben jelent megoldást. Talán nyúl írta, hogy jó kapus. Lehetséges, én nem igazán követtem a pályafutását, mindenesetre nem égett bele az agyamba, hogy bravúrt bravúrra halmozott volna, márpedig hozzánk nem ártott volna egy Varga-szerű fickó, aki képes erre.

most végleg ment volna nem kölcsön

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.01.29. 23:36

Adamek írta:
Cselszky írta:
Sanyeey írta:Fasza.

A sajtóban újabb kölcsönről olvastam.
Ha végleg jött volna, akkor lehet, hogy az árral szopatott minket Kubatov, revansként Szűcs miatt.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.29. 23:41

Cselszky írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Szerintem egyrészt volt némi ideg a dologban, mondván, a k.anyjukkal szórakozzanak, másrészt a tökük tele lehetett már a kölcsönkapusokkal (Hegyi, Varga) való szarakodással, akiket minden félévben visszaránthatnak, és végre fix igazolást akartak. Más kérdés, hogy Demjén mennyiben jelent megoldást. Talán nyúl írta, hogy jó kapus. Lehetséges, én nem igazán követtem a pályafutását, mindenesetre nem égett bele az agyamba, hogy bravúrt bravúrra halmozott volna, márpedig hozzánk nem ártott volna egy Varga-szerű fickó, aki képes erre.

A sajtóban újabb kölcsönről olvastam.
Ha végleg jött volna, akkor lehet, hogy az árral szopatott minket Kubatov, revansként Szűcs miatt.

lehet
olyan verziót is hallottam, hogy Demjén volt az előrébb sorolt jelölt

Vissza: “www.nb1.hu”