RAUL7 írta:RAUL7 írta:Szenegál levonult a pályáról, ilyet is ritkán látni, megyeiben láttam utoljára.
Kimaradt a tizi, amiért levonultak. sikerült az ölébe panenkázni a kapusnak. :)
Rég láttam ilyen rossz büntetőt...
RAUL7 írta:RAUL7 írta:Szenegál levonult a pályáról, ilyet is ritkán látni, megyeiben láttam utoljára.
Kimaradt a tizi, amiért levonultak. sikerült az ölébe panenkázni a kapusnak. :)
RAUL7 írta:Szenegál levonult a pályáról, ilyet is ritkán látni, megyeiben láttam utoljára.
Adamek írta:RAUL7 írta:Szenegál levonult a pályáról, ilyet is ritkán látni, megyeiben láttam utoljára.
PSG-Basak kb. öt éve, ott hasszizmus miatt
itt mi vót?
Adamek írta:RAUL7 írta:Szenegál levonult a pályáról, ilyet is ritkán látni, megyeiben láttam utoljára.
itt mi vót?
banok írta:Adamek írta:RAUL7 írta:Szenegál levonult a pályáról, ilyet is ritkán látni, megyeiben láttam utoljára.
itt mi vót?
A VAR büntetőt adott Marokkónak a kilencvenvalahanyadik percben és ezen bepöccentek.
Adamek írta:banok írta:Adamek írta:PSG-Basak kb. öt éve, ott hasszizmus miatt
itt mi vót?
A VAR büntetőt adott Marokkónak a kilencvenvalahanyadik percben és ezen bepöccentek.
kösz
ajándéktizi volt a hazaiaknak? vagy csak ezek a félvérek voltak túl érzékenyek?
RAUL7 írta:Adamek írta:banok írta:
kösz
adható volt, de pár perccel előtte elvett a VAR egy teljesen szabályos gólt a szenegáliaktól és azon nagyon bepöccentek. Aztán amikor befújta a tizit a bíró, fogták magukat és levonultak, majd Mané hozta őket vissza az öltözőből.
Adamek írta:RAUL7 írta:Adamek írta:kösz
adható volt, de pár perccel előtte elvett a VAR egy teljesen szabályos gólt a szenegáliaktól és azon nagyon bepöccentek. Aztán amikor befújta a tizit a bíró, fogták magukat és levonultak, majd Mané hozta őket vissza az öltözőből.
azóta olvastam mi volt, de danke
Mané nem hiába nagy festőművész
RAUL7 írta:Adamek írta:RAUL7 írta:adható volt, de pár perccel előtte elvett a VAR egy teljesen szabályos gólt a szenegáliaktól és azon nagyon bepöccentek. Aztán amikor befújta a tizit a bíró, fogták magukat és levonultak, majd Mané hozta őket vissza az öltözőből.
Pape Gueye meg nyáron mehet a Premierbe 50 millióért, ott lesz a CV-ben ez a győztes gól.
RAUL7 írta:Adamek írta:RAUL7 írta:adható volt, de pár perccel előtte elvett a VAR egy teljesen szabályos gólt a szenegáliaktól és azon nagyon bepöccentek. Aztán amikor befújta a tizit a bíró, fogták magukat és levonultak, majd Mané hozta őket vissza az öltözőből.
Pape Gueye meg nyáron mehet a Premierbe 50 millióért, ott lesz a CV-ben ez a győztes gól.
Mech írta:RAUL7 írta:Adamek írta:azóta olvastam mi volt, de danke
még nem biztos, hogy győztes, valahol azt írják kizárhatják még őket amiért levonultak a pályáról :D
Adamek írta:ManCici muhaha - vótmán?
Holland haza jár oboázni
Adamek írta:ha ekkora erőfölénnyel, végig támadva egy kósza ellenakcióból kikap egy nullra egy topcsapat a makkalsótól az csak ciki, de végül is benne van a játék jellegében
de 66%-s labdabirtoklás mellett hármat nyelni (72 % volt a harmadik gólnál) az megmagyarázhatatlan töketlenség
Szarka írta:Adamek írta:ha ekkora erőfölénnyel, végig támadva egy kósza ellenakcióból kikap egy nullra egy topcsapat a makkalsótól az csak ciki, de végül is benne van a játék jellegében
de 66%-s labdabirtoklás mellett hármat nyelni (72 % volt a harmadik gólnál) az megmagyarázhatatlan töketlenség
Összefoglaló alapján a védelem katasztrófa volt, első két gól amatőr helyeszkedési hiba, konkrétan üresen hagyták az egyik támadót az ötösnél.
A harmadik gól szép egyéni megnyilvánulas volt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 25 vendég