Szombati foci: Fradi-Vidi!
-
SuperDepor
- Moderátor
Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!
1,60 a Fehérvár győzelem, meg is toltam 100 euróval.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
Cselszky írta:Mech írta:3 var-kocsival hogy akarja az MLSZ megoldani az utolsó fordulót?
A Kövesd-Fradin kívül a többi meccset illő lenne egy időpontban rendezni, már az furcsa, hogy még az utolsó előtti fordulóban is össze-vissza játszottak időben a kiesőjelöltek/dobogósok
a dobogó miatt a Loki-Újpest, Kecsó-Várda, Zete-Paks, Puskás-Honvéd meccsnek muszáj egy időpontban kezdődnie, de ha már a Puskás-Honvéd ebben az időpontban lesz akkor a Vasas-Vidit is mellé kell csapni a kiesés miatt
sérülni fog a fair play rendesen ha 5 pálya helyett csak 3-nál lesz var, na meg mi alapján döntik el, hogy vajon hol?
talán a ZTE-Paks a legérdektelenebb a téttel bíró meccsek közül, ott a Paksnak már nincs valós reális esélye
na ez k*rva érdekes lett így mondhatom
-
SuperDepor
- Moderátor
Három var kocsi van? Beszarás, 25 milliót ki lehet fizetni havonta egy iráninak Felcsúton, de var kocsira nincs pénz. Azért írtam ezt a példát mert úgyis egy helyről megy a pénz.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Adamek
- Flegma
SuperDepor írta:Három var kocsi van? Beszarás, 25 milliót ki lehet fizetni havonta egy iráninak Felcsúton, de var kocsira nincs pénz. Azért írtam ezt a példát mert úgyis egy helyről megy a pénz.
kocsi még lenne, vonalzó nincs elég a leseket behúzogatni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
SuperDepor
- Moderátor
Adamek írta:SuperDepor írta:Három var kocsi van? Beszarás, 25 milliót ki lehet fizetni havonta egy iráninak Felcsúton, de var kocsira nincs pénz. Azért írtam ezt a példát mert úgyis egy helyről megy a pénz.
Csinálják szemre, úgyis annyit ér
- Adamek
- Flegma
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Három var kocsi van? Beszarás, 25 milliót ki lehet fizetni havonta egy iráninak Felcsúton, de var kocsira nincs pénz. Azért írtam ezt a példát mert úgyis egy helyről megy a pénz.
engem nem kell győzködni, én abban hiszek, hogy amelyik kispad hangosabban reklamál annak van igaza
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
SuperDepor
- Moderátor
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:kocsi még lenne, vonalzó nincs elég a leseket behúzogatni
engem nem kell győzködni, én abban hiszek, hogy amelyik kispad hangosabban reklamál annak van igaza
Pontosan így van, és lehetőleg az ötödik jatekvezetőt baszogassák, akinek nulla köze van ahhoz, hogy mit ítél a jatekvezető.
- Adamek
- Flegma
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Csinálják szemre, úgyis annyit ér
Pontosan így van, és lehetőleg az ötödik jatekvezetőt baszogassák, akinek nulla köze van ahhoz, hogy mit ítél a jatekvezető.
amúgy azt a fazont simán ki lehetne cserélni egy gumitehénre vagy valamire amit lehet rugdosni meg lefejelni ha valamelyik stábnak ki van a töke a bírókkal, a technikai zónák felfestéseit meg villanypásztorra kellene cserélni
-
SuperDepor
- Moderátor
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:engem nem kell győzködni, én abban hiszek, hogy amelyik kispad hangosabban reklamál annak van igaza
amúgy azt a fazont simán ki lehetne cserélni egy gumitehénre vagy valamire amit lehet rugdosni meg lefejelni ha valamelyik stábnak ki van a töke a bírókkal, a technikai zónák felfestéseit meg villanypásztorra kellene cserélni
Nagyjából. Három feladat van a munkakörében - a jatekvezető bemondja a fülhallgatójába, hogy hány perc hosszabbítást mutasson fel, az intéző közli vele, hogy hányas játékost hányas játékosra cserélnek le, továbbá tűri, hogy ordítoznak vele. Ehhez tényleg nem tudom, hogy miért kell hivatásos jatekvezető. Valószínűleg mi öregedtünk meg Ádám.
- Adamek
- Flegma
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Pontosan így van, és lehetőleg az ötödik jatekvezetőt baszogassák, akinek nulla köze van ahhoz, hogy mit ítél a jatekvezető.
Nagyjából. Három feladat van a munkakörében - a jatekvezető bemondja a fülhallgatójába, hogy hány perc hosszabbítást mutasson fel, az intéző közli vele, hogy hányas játékost hányas játékosra cserélnek le, továbbá tűri, hogy ordítoznak vele. Ehhez tényleg nem tudom, hogy miért kell hivatásos jatekvezető. Valószínűleg mi öregedtünk meg Ádám.
hát ez kurva szomorú, nekünk már annyi
-
SuperDepor
- Moderátor
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:amúgy azt a fazont simán ki lehetne cserélni egy gumitehénre vagy valamire amit lehet rugdosni meg lefejelni ha valamelyik stábnak ki van a töke a bírókkal, a technikai zónák felfestéseit meg villanypásztorra kellene cserélni
Fiatalok tiétek a jövő.
Régen úgy volt, hogy a miénk lesz.
- Adamek
- Flegma
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Nagyjából. Három feladat van a munkakörében - a jatekvezető bemondja a fülhallgatójába, hogy hány perc hosszabbítást mutasson fel, az intéző közli vele, hogy hányas játékost hányas játékosra cserélnek le, továbbá tűri, hogy ordítoznak vele. Ehhez tényleg nem tudom, hogy miért kell hivatásos jatekvezető. Valószínűleg mi öregedtünk meg Ádám.
Fiatalok tiétek a jövő.
azért volt pár jó napunk, emlékszem a kilencvenes években még volt, hogy egy napon belül több is
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Nagyjából. Három feladat van a munkakörében - a jatekvezető bemondja a fülhallgatójába, hogy hány perc hosszabbítást mutasson fel, az intéző közli vele, hogy hányas játékost hányas játékosra cserélnek le, továbbá tűri, hogy ordítoznak vele. Ehhez tényleg nem tudom, hogy miért kell hivatásos jatekvezető. Valószínűleg mi öregedtünk meg Ádám.
Fiatalok tiétek a jövő.
"építésre készen a kövünk,
Nagyot végezni mégis mi jövünk.
Nagyot és szépet, emberit s magyart"
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Mech írta:Cselszky írta:Mech írta:3 var-kocsival hogy akarja az MLSZ megoldani az utolsó fordulót?
A Kövesd-Fradin kívül a többi meccset illő lenne egy időpontban rendezni, már az furcsa, hogy még az utolsó előtti fordulóban is össze-vissza játszottak időben a kiesőjelöltek/dobogósok
a dobogó miatt a Loki-Újpest, Kecsó-Várda, Zete-Paks, Puskás-Honvéd meccsnek muszáj egy időpontban kezdődnie, de ha már a Puskás-Honvéd ebben az időpontban lesz akkor a Vasas-Vidit is mellé kell csapni a kiesés miatt
sérülni fog a fair play rendesen ha 5 pálya helyett csak 3-nál lesz var, na meg mi alapján döntik el, hogy vajon hol?
talán a ZTE-Paks a legérdektelenebb a téttel bíró meccsek közül, ott a Paksnak már nincs valós reális esélye
na ez k*rva érdekes lett így mondhatom
A loki- újpest mehetett volna pénteken velünk egyidőben, de amúgy nem olyan vészes.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D
"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."
"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."
SuperDepor írta:1,60 a Fehérvár győzelem, meg is toltam 100 euróval.
Simának tűnik, ahogy a Felcsút H is. Azt nem tudom még, hogy a Lokit, hogy viccelik meg, azért ők nem tűzközeliek, lehet megpróbálják őket még onnan a dobogóról eltüntetni.
Annak azért van egy bája, hogy a felcsúti Puskás Akadémia kiejti az NB1-ből az igazi "Puskás FC"-t. Magyar foci 2023.
-
Cselszky
- Aranylabdás
Mech írta:SuperDepor írta:1,60 a Fehérvár győzelem, meg is toltam 100 euróval.
Simának tűnik, ahogy a Felcsút H is. Azt nem tudom még, hogy a Lokit, hogy viccelik meg, azért ők nem tűzközeliek, lehet megpróbálják őket még onnan a dobogóról eltüntetni.
Annak azért van egy bája, hogy a felcsúti Puskás Akadémia kiejti az NB1-ből az igazi "Puskás FC"-t. Magyar foci 2023.
Dzsudzsák lerendezte magát, nem játszhat, így azért egész más a szitu sajnos.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
-
SuperDepor
- Moderátor
Mech írta:SuperDepor írta:1,60 a Fehérvár győzelem, meg is toltam 100 euróval.
Felcsútról nem is beszélve, 2,20 jelenleg. Szombatra a Fehérvár győzelem lemegy kb 1,30-ra, a Felcsút pedig 1,50-re.
Nehéz elképzelni, hogy a Kövesd elleni vereség útan fel fog állni a Honvéd, szerintem már a játékosok se hiszik el a csodát. Az nb2ben is jobb védelmeket lehet látni a kispestitől. Sokatmondó, hogy Kocsis Dominik stabil kezdő, miközben a tavalyi rémgyenge Diósgyőrben is csereember volt.
SuperDepor írta:Mech írta:SuperDepor írta:1,60 a Fehérvár győzelem, meg is toltam 100 euróval.
Felcsútról nem is beszélve, 2,20 jelenleg. Szombatra a Fehérvár győzelem lemegy kb 1,30-ra, a Felcsút pedig 1,50-re.
Nehéz elképzelni, hogy a Kövesd elleni vereség útan fel fog állni a Honvéd, szerintem már a játékosok se hiszik el a csodát. Az nb2ben is jobb védelmeket lehet látni a kispestitől. Sokatmondó, hogy Kocsis Dominik stabil kezdő, miközben a tavalyi rémgyenge Diósgyőrben is csereember volt.
valószínűleg már ők is elengedték, mert ma már el is indult a tisztogatás Kispesten:
https://www.honvedfc.hu/hirek/chris-doc ... 2023-05-22
Az NB1 leglátogatottabb fordulója volt az előző, átlag 6.533 nézővel (ebben a szezonban csúcs)
Paks-Puskás 2.612 néző
Várda-Vasas 2.380 néző
Vidi-ZTE 6.237 néző
Fradi-Loki 15.879 néző
Kispest-Kövesd 7.300 néző
Újpest-Kecsó 4.792 néző
Paks-Puskás 2.612 néző
Várda-Vasas 2.380 néző
Vidi-ZTE 6.237 néző
Fradi-Loki 15.879 néző
Kispest-Kövesd 7.300 néző
Újpest-Kecsó 4.792 néző
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Savaria1919 írta:A Legia nyert Bl-meccset, amikor legutóbb csoportkörös volt. Lehet ilyen számháborúkba kezdeni, de nálam a polák Ekstraklasa több mutatóban jobb, mint az OTP Bank Liga.
az uefánál ciprus után a svédek, majd rögtön a polákok és mi jövünk, és ebben benne van a Lech nagy konfetti menetelése. nincs nagy különbség.
ETO