Mech írta:fu baze milyen góllal kapott ki a Villarrrreal
nagyon durva, sajnos átragadt az ellenfél legendás lúzersége, nem kellet volna a meccs előtt kezet fogni velük
Mech írta:fu baze milyen góllal kapott ki a Villarrrreal
Adamek írta:Mech írta:fu baze milyen góllal kapott ki a Villarrrreal
nagyon durva, sajnos átragadt az ellenfél legendás lúzersége, nem kellet volna a meccs előtt kezet fogni velük
Szarka írta:Adamek írta:Mech írta:fu baze milyen góllal kapott ki a Villarrrreal
Tavaly nyertek egy kupát, megtört az átok.
Adamek írta:Olimpicsa meccsen harag van?
Szarka írta:Mech írta:Szarka írta:Ritka eset, hogy egy játékost még az első félidőben lehozzanak, mert túl felpörögött, és félő, hogy kiállítattja magát. Kerkezzel most pont ez történt.
sztem az Atleti ellen nem is fog játszani, de lehet ezt most Szobo is kiüli, bár Macca vállalhatatlan szar formában van, meg egy bokatörést is kihordott lábon tegnap szóval kitudja
Az Atleti ellen kelleni fog Szobo munkabírása, szerintem ott még marad RB-ben, ha macallister vállalja a meccset. Ha nem, az ő helyére mehet be.
Kerkez esélyes, hogy padon kezd, de inkább taktikailag, a pedagógiai neveles megvolt a korai lehozatallal.
Nem klappol még ez a pool, játékban semmiképp. De eddig bemákolták/brusztolták a meccseiket, egy bajnoki címhez ez is kell.
Adamek írta:Olimpicsa meccsen harag van?
Szarka írta:Szarka írta:Mech írta:sztem az Atleti ellen nem is fog játszani, de lehet ezt most Szobo is kiüli, bár Macca vállalhatatlan szar formában van, meg egy bokatörést is kihordott lábon tegnap szóval kitudja
Az Atleti ellen kelleni fog Szobo munkabírása, szerintem ott még marad RB-ben, ha macallister vállalja a meccset. Ha nem, az ő helyére mehet be.
Kerkez esélyes, hogy padon kezd, de inkább taktikailag, a pedagógiai neveles megvolt a korai lehozatallal.
Nem klappol még ez a pool, játékban semmiképp. De eddig bemákolták/brusztolták a meccseiket, egy bajnoki címhez ez is kell.
És megint "bemákolták" a legvégén. Fergusonnak se kedvezett ennyire a hosszabbítás.
RAUL7 írta:Most olvasom, hogy Gundi szerint Diego és Giuliano Simeone csak névrokonok, semmi közük egymáshoz. Azt hiszem, ilyenkor illik leadni a belépőkártyát. Ez nem a Játék határok nélkül.
Nem értem amúgy, hogy éri meg az RTL-nek, a SportTV-n párhuzamosan majdnem minden komolyabb meccset lehet követni; s banokról még nem is beszéltünk.
Mech írta:Szarka írta:Szarka írta:Az Atleti ellen kelleni fog Szobo munkabírása, szerintem ott még marad RB-ben, ha macallister vállalja a meccset. Ha nem, az ő helyére mehet be.
És megint "bemákolták" a legvégén. Fergusonnak se kedvezett ennyire a hosszabbítás.
a mákolás nyílván túlzás, az összes ellenfélnél jobbak voltak idén, amikor a végén nyertek, de ez hogy 2-0-ról már nem először szarják el intő jel lehet
nagyon döcög ez a Pool, Wirtz ha pályán van az egy emberhátránnyal ér fel, szerencsétlen totál betli eddig, fejben, fizikailag, sehogy sem üti meg ezt a szintet de gondolom végigjátssza a szezont 140 millioért, bármilyen szar
ekitikikiki is tegnap bejelentkezett egy Nunez díjra, amióta Isakot bejelentették totál szétesett fejben
Isak a tegnapinál biztos, hogy jobb lesz, de szerintem nem hiányzott egy ilyen profilú játékos a Poolnak, mint ő, szóval érdekes lesz Slot mit kezd vele
Savaria1919 írta:RAUL7 írta:Most olvasom, hogy Gundi szerint Diego és Giuliano Simeone csak névrokonok, semmi közük egymáshoz. Azt hiszem, ilyenkor illik leadni a belépőkártyát. Ez nem a Játék határok nélkül.
Nem értem amúgy, hogy éri meg az RTL-nek, a SportTV-n párhuzamosan majdnem minden komolyabb meccset lehet követni; s banokról még nem is beszéltünk.
Az RTL egyértelműen a streaming platformját akarta a BL-jogok megszerzésével népszerűsíteni, csak nálunk szerintem ennek nincs (még?) akkora piaca. Aligha éri meg így nekik ez a konstrukció, bár nyilván más lenne a helyzetük, ha a Fradi bejutott volna.
zaggar írta:ez a galata szeráj egész jó nevű játékosokat kotyvasztott össze az elmúlt években
Maradonapoli írta:zaggar írta:ez a galata szeráj egész jó nevű játékosokat kotyvasztott össze az elmúlt években
a többi meccsen viszont góliszony van
zaggar írta:ez a galata szeráj egész jó nevű játékosokat kotyvasztott össze az elmúlt években
Adamek írta:zaggar írta:ez a galata szeráj egész jó nevű játékosokat kotyvasztott össze az elmúlt években
ennek ellenére kitömi őket egy fos germán tucatcsapat
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég