Vagy a válogatott új szövetségi kapitányáról?SuperDepor írta:MindigÚjpest írta:Mi a lófasz ez itt? Gasztronómia topic?
beszéljünk a dugásról
Ő a válogatott új szövetségi kapitánya
- MindigÚjpest
- fanatikus
Re: Ő a válogatott új szövetségi kapitánya
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
SuperDepor írta:Reginald McFreez írta:SuperDepor írta:azt sem tudom, h melyik a négy másik
besamel, fehér (vagy világos?), paradicsom és hollandi vagy valami ilyesmi
húú...egyszer próbáltam hollandi mártást, ebből a knorr alapporból, mert párolt spárgával finom, de az förtelmes lett, talán Moho szokott ilyen minőségben főzni ( bocs Attila :) )
Én még csak besamelt csináltam. Mondjuk azt többször is, de csak a lasagnéba. De tervbe van, hogy megtanulom megcsinálni őket.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
MindigÚjpest írta:Vagy a válogatott új szövetségi kapitányáról?SuperDepor írta:MindigÚjpest írta:Mi a lófasz ez itt? Gasztronómia topic?
beszéljünk a dugásról
Na, ne offolj!
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
-
SuperDepor
- Moderátor
simán elvállalta volna, ha felkérik :)
Shane Tusup
Tegnap, 7:21 ·
Nyugi, nyugi, tudom, hogy éreztek. Nem az enyém a lehetőség, hogy megkíséreljem kijuttatni a magyar válogatottat a 2020-as Európa-bajnokságra, de nincs bennem sértettség. Őszintén remélem, hogy a csapat újra sikeres lesz, és minél hamarabb örömet szerez magyar futballszurkolók millióinak!
Sokan próbáltátok megfejteni, vajon vicceltem vagy sem. Hallottam, a rádióban elmondta egy válogatott labdarúgó, hogy erőnléti edzőként vagy mérkőzések előtt motivátorként tudnék segteni a csapaton. Szerintem igaza van. Tévedés, hogy a modern sportban egy, a taktikához remekül értő szakedző meg tudja váltani a világot, ezek az idők elmúltak. Egy jó mai edző - főként egy nemzeti válogatottnál - a csapat elsőszámú szellemi vezére, aki lángot tud gyújtani a játékosai szívében. Persze, szüksége van maga körül segítőkre, akik ki tudnak dolgozni egy működőképes taktikát, de a sikerhez ma már kell egy olyan egyéniség, aki határozottan kiáll csapatáért, és jó példával jár elöl. Sokkal fontosabb ez, mint bármi, amit okos emberek papírra tudnak firkálni.
Szóval jó buli volt! Első lettem néhány közönségszavazáson, egy-két sportújságíró is komolyan elkezdett foglalkozni a kinevezésem gondolatával, és több támogatást kaptam, mint valaha reméltem. Köszönöm! Annyira beleéltem magam, hogy egyszer tényleg azzal álmodtam, én állok a magyar kispad mellett. Nem játszottunk fantasztikusan, de sokkal jobban akartuk a győzelmet, és nyertünk, ti pedig fel-le ugráltatok a lelátón.
Elmondhatom, hogy nektek köszönhetően ma már a magyar futballszurkolók közé tartozom. Furcsa érzés, hogy bár papíron sok-sok éve a magyar úszótársadalom tagja vagyok, ahhoz hasonló szeretetet, tiszteletet és támogatást, mint amit ti pár hét alatt kimutattatok, onnan soha nem kaptam.
Köszönöm nektek, Hajrá, Magyarország!
Shane Tusup
Nyugi, nyugi, tudom, hogy éreztek. Nem az enyém a lehetőség, hogy megkíséreljem kijuttatni a magyar válogatottat a 2020-as Európa-bajnokságra, de nincs bennem sértettség. Őszintén remélem, hogy a csapat újra sikeres lesz, és minél hamarabb örömet szerez magyar futballszurkolók millióinak!
Sokan próbáltátok megfejteni, vajon vicceltem vagy sem. Hallottam, a rádióban elmondta egy válogatott labdarúgó, hogy erőnléti edzőként vagy mérkőzések előtt motivátorként tudnék segteni a csapaton. Szerintem igaza van. Tévedés, hogy a modern sportban egy, a taktikához remekül értő szakedző meg tudja váltani a világot, ezek az idők elmúltak. Egy jó mai edző - főként egy nemzeti válogatottnál - a csapat elsőszámú szellemi vezére, aki lángot tud gyújtani a játékosai szívében. Persze, szüksége van maga körül segítőkre, akik ki tudnak dolgozni egy működőképes taktikát, de a sikerhez ma már kell egy olyan egyéniség, aki határozottan kiáll csapatáért, és jó példával jár elöl. Sokkal fontosabb ez, mint bármi, amit okos emberek papírra tudnak firkálni.
Szóval jó buli volt! Első lettem néhány közönségszavazáson, egy-két sportújságíró is komolyan elkezdett foglalkozni a kinevezésem gondolatával, és több támogatást kaptam, mint valaha reméltem. Köszönöm! Annyira beleéltem magam, hogy egyszer tényleg azzal álmodtam, én állok a magyar kispad mellett. Nem játszottunk fantasztikusan, de sokkal jobban akartuk a győzelmet, és nyertünk, ti pedig fel-le ugráltatok a lelátón.
Elmondhatom, hogy nektek köszönhetően ma már a magyar futballszurkolók közé tartozom. Furcsa érzés, hogy bár papíron sok-sok éve a magyar úszótársadalom tagja vagyok, ahhoz hasonló szeretetet, tiszteletet és támogatást, mint amit ti pár hét alatt kimutattatok, onnan soha nem kaptam.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
-
Mantequilla
- Aranylabdás
SuperDepor írta:simán elvállalta volna, ha felkérik :)
Shane Tusup
Szerintem emögött csak a Szaniszló Csabi munkája van.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."
VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!
VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!
- MindigÚjpest
- fanatikus
Bocsánat.Reginald McFreez írta:MindigÚjpest írta:Vagy a válogatott új szövetségi kapitányáról?SuperDepor írta:beszéljünk a dugásról
Na, ne offolj!
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
http://index.hu/sport/futball/2017/11/0 ... ndenbempt/
a cikk címe alapján semmi jóra nem számítottam, de a leírtak alapján elég jó edzőnek tűnne ( leszámítva a sok lelépést :) ). Csupa pozitív dolgot sorol fel róla, ami pont jól jönne nálunk.
a cikk címe alapján semmi jóra nem számítottam, de a leírtak alapján elég jó edzőnek tűnne ( leszámítva a sok lelépést :) ). Csupa pozitív dolgot sorol fel róla, ami pont jól jönne nálunk.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
- Adamek
- Flegma
Szarka írta:http://index.hu/sport/futball/2017/11/01/georges_leekens_a_magyar_szovetsegi_kapitany_belga_szemmel_peter_vandenbempt/
ez alapján egy Csankba oltott Verebes némi Tóth Bálint beütéssel, ha jól olvasom és jól számolok akkor az első tétmeccsünk előtt pár nappal dobbant majd
a cikkben van pár hülyeség, mint például a feltételezés, hogy a valós képességen felül teljesíthet egy játékos, az vagy férefordítás vagy a gondolatát szarul fejezte ki a szagértő
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi