Adamek írta:hogy a picsába tudtunk szeptemberre így elfogyni
Várjuk a telet már most és reménykedünk, hogy Rebrov hoz olyan játékosokat akik az az első edzésre menet közben nem sérülnek meg.
Adamek írta:hogy a picsába tudtunk szeptemberre így elfogyni
velasco írta:Gunners írta:velasco írta:pedig többen még a padra sem férnek oda
Ki az aki nem fér a padra oda ?
varga jóska, berecz
Gunners írta:velasco írta:Gunners írta:Ki az aki nem fér a padra oda ?
varga jóska, berecz
Varga Józsi 3-szor kezdő volt a bajnokságban, és a BL-ben is két meccsen kezdett, most nem tudom miért nem volt a keretben. Berecz ott volt a padon most is.
Milito írta:Ez az izlandi csatár szar. Csak fél szemmel néztem a meccset, leginkább ez maradt meg.
velasco írta:Gunners írta:velasco írta:varga jóska, berecz
Varga Józsi 3-szor kezdő volt a bajnokságban, és a BL-ben is két meccsen kezdett, most nem tudom miért nem volt a keretben. Berecz ott volt a padon most is.
tényleg, berecz ott volt. eddig 20 percet játszott a szezonban.
BEARGRYLLS írta:Adamek írta:hogy a picsába tudtunk szeptemberre így elfogyni
Várjuk a telet már most és reménykedünk, hogy Rebrov hoz olyan játékosokat akik az az első edzésre menet közben nem sérülnek meg.
Gunners írta:velasco írta:Gunners írta:Ki az aki nem fér a padra oda ?
varga jóska, berecz
Gunners írta:velasco írta:Gunners írta:Varga Józsi 3-szor kezdő volt a bajnokságban, és a BL-ben is két meccsen kezdett, most nem tudom miért nem volt a keretben. Berecz ott volt a padon most is.
tényleg, berecz ott volt. eddig 20 percet játszott a szezonban.
Szerintem Hangya is meg Berecz is fog lehetőséget kapni a bizonyításra.
Adamek írta:BEARGRYLLS írta:Adamek írta:hogy a picsába tudtunk szeptemberre így elfogyni
nincs mese, vissza kell rendelnünk Kundrákot
velasco írta:Gunners írta:velasco írta:tényleg, berecz ott volt. eddig 20 percet játszott a szezonban.
Szerintem Hangya is meg Berecz is fog lehetőséget kapni a bizonyításra.
Tiszakécske ellen a kupán minden bizonnyal meg fogják kapni a lehetőséget igen
Adamek írta:BEARGRYLLS írta:Adamek írta:hogy a picsába tudtunk szeptemberre így elfogyni
nincs mese, vissza kell rendelnünk Kundrákot
BEARGRYLLS írta:Gunners írta:velasco írta:varga jóska, berecz
Berecz tehetséges játékos, fog ő kapni lehetőséget aztán majd szezon végén elválik, hogy futbalista lesz vagy elindul Radó Bandi és Kiskaszinós útján.
Gunners írta:velasco írta:Gunners írta:Szerintem Hangya is meg Berecz is fog lehetőséget kapni a bizonyításra.
Tiszakécske ellen a kupán minden bizonnyal meg fogják kapni a lehetőséget igen
Ha csak annyit tudnak akkor ott kapnak lehetőséget igen, rajtuk múlik mit hoznak ki magukból. Jelenleg vannak náluk jobbak, ki kell őket szorítani!
velasco írta:BEARGRYLLS írta:Gunners írta:Varga Józsi 3-szor kezdő volt a bajnokságban, és a BL-ben is két meccsen kezdett, most nem tudom miért nem volt a keretben. Berecz ott volt a padon most is.
Berecz tehetséges játékos, fog ő kapni lehetőséget aztán majd szezon végén elválik, hogy futbalista lesz vagy elindul Radó Bandi és Kiskaszinós útján.
nikolics nemzetközi meccset inkább lehozza csere nélkül, csak hogy ne kelljen beküldenie ezeket a srácokat. folyamat panaszkodik, hogy rövid a kispad. szerinted? pedig ma is látszott, hogy sós ér annyit, mint csepovics
BEARGRYLLS írta:velasco írta:BEARGRYLLS írta:Berecz tehetséges játékos, fog ő kapni lehetőséget aztán majd szezon végén elválik, hogy futbalista lesz vagy elindul Radó Bandi és Kiskaszinós útján.
nikolics nemzetközi meccset inkább lehozza csere nélkül, csak hogy ne kelljen beküldenie ezeket a srácokat. folyamat panaszkodik, hogy rövid a kispad. szerinted? pedig ma is látszott, hogy sós ér annyit, mint csepovics
Még csak szemptember van, Kiskokó éveket várt a sorára.
Adamek írta:Milito írta:Ez az izlandi csatár szar. Csak fél szemmel néztem a meccset, leginkább ez maradt meg.
sok szar csatárunk volt az elmúlt években, de ő még abban az elit brigádban is király tudott lenni, átvette a legszarabbnak járó bohócsipkát Töjptől
velasco írta:Gunners írta:velasco írta:Tiszakécske ellen a kupán minden bizonnyal meg fogják kapni a lehetőséget igen
Ha csak annyit tudnak akkor ott kapnak lehetőséget igen, rajtuk múlik mit hoznak ki magukból. Jelenleg vannak náluk jobbak, ki kell őket szorítani!
mint mikor nikolicsot szalai helyére beküldték a 85. percben. 0-3-nál. mondták is neki: nemanja, most bizonyíthatsz !
BEARGRYLLS írta:velasco írta:BEARGRYLLS írta:Berecz tehetséges játékos, fog ő kapni lehetőséget aztán majd szezon végén elválik, hogy futbalista lesz vagy elindul Radó Bandi és Kiskaszinós útján.
Gunners írta:velasco írta:Gunners írta:Ha csak annyit tudnak akkor ott kapnak lehetőséget igen, rajtuk múlik mit hoznak ki magukból. Jelenleg vannak náluk jobbak, ki kell őket szorítani!
mint mikor nikolicsot szalai helyére beküldték a 85. percben. 0-3-nál. mondták is neki: nemanja, most bizonyíthatsz !
Úgy gondolom hogy Nikolics érti a dolgát, az eredmények is őt igazolják nem igaz ? Amikor úgy gondolja be fogja rakni őket, Kovács Pisti is bekerült nála a csapatba.
Gunners írta:BEARGRYLLS írta:velasco írta:nikolics nemzetközi meccset inkább lehozza csere nélkül, csak hogy ne kelljen beküldenie ezeket a srácokat. folyamat panaszkodik, hogy rövid a kispad. szerinted? pedig ma is látszott, hogy sós ér annyit, mint csepovics
Eleve sérült volt egy csomót szerencsétlen.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég