SuperDepor írta:Adamek írta:belenéztem a tegnapi meccsbe, a tizi szerintem a jelenlegi szabályok szerint tizi volt, de a sárga nem volt jogos, ez a hazai idióta játékvezetői felfogás, hogy automatikusan lapot adnak minden tizenegyes mellé érthetetlen számomra
a második esetnél nem is értem mit videjóztak meg minek hívták ki a madarat nézelődni, kb. Stevie Wonder is látta elsőre, hogy váll volt
a hülye bírókról jut eszembe, valami nagyokos főbíró alsóbb osztályokra is leküldhette a késleltetett les behúzási szabályok alkalmazását, kurva mókás szituációkat okoz néha 1-2 idióta aki blaszban képes kivárni az akciók végét a semmire, az értelmesebbje azért ezt szerencsére mellőzi (jelenleg még ők vannak többen jóval)
Ez a kivárás azt is eredményezheti, hogy a jatekvezetők bizonyos szituációkban nem döntenek, mert úgyis visszanézhető. Jó példa erre a Juventus Napoli meccsen Di Maria goljának az elvetele. Én továbbra is a var ellen vagyok, az egészet kivágnám a kukába.
De hát nem pont az a jó, ha hagyjuk necces szituban továbbmenni a játékot? Így van esély a szabályos gólra. Pont arra jó példa, hogy jobb a kivárás, mint egy akciót megakasztani, amikor akár szabályos is lehetne. Az egyértelmű, méteres lesek esetén zavaró ez a kivárás.
Azt senki se higgye, hogy előbb-utóbb ne lett volna VAR a fociban, ahogy minden sportba be fog jönni a technológia. Amikor már százezrek a TV előtt, vagy akár a stadionba vissza tudják nézni az eseteket, elkerülhetetlen, hogy ezt a döntéshozóknak ne adják meg. Nem tudok olyan sportról, ahol nem bevezettek, hanem kivezettek technológiát. A technológiát fejleszteni fogják, lecserélik másikra, de sehol se vonják ki.
A szubjektív ítélet továbbra is eldönthetetlen helyzeteket hoz, a béna használat is, de utóbbin lehet javítani, előbbin max egyszerűbb szabályokkal.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében