Szarka írta:Javier Arizmendi írta:Mech írta:Azt mondjuk nem értem mi ez a sírás a Bayernesektől, hülye volt Musiala, hogy ebbe a szituba így belement, bármelyik bajnokin vagy akár felkészülési meccsen ugyanígy megsérült volna. Egyébként biztos vagyok benne, hogy október/november környékén már újra pályán lesz a mai orvostudomány mellett, amikor keresztszalag szakadásból jönnek vissza már 5 hónap után.
Kicsit erős lesz, amit mondok, de annyiban együttérzek a bőrgatyosokkal, hogy a világ egyik legjobbja sérült meg. Elhiszem, hogy az orvostudomany jobb, mint 40 éve, amikor Maradona lábát törte el a baszk, de kb hasonló, remélhetőleg alaptalan aggodalmaim vannak, mint akkor.
Szarkanak, amennyiben mégis kuka lesz a pályafutása, a Bayern többet bukhat anyagilag. Majd kiderul.
1. Nem kuka a karrierje, de a szezonja valószínűleg igen.
2. Ha előre tudnád a veszteség nagyságat, akkor nem lenne kockázat. Ahogy Adamek is írta, egy bútor is ráeshetett volna a lábára. A pályan több esély van sérülésre, de egy kínai haknin is. Ezért a hakniért 30-60 millát fizettek. Ha túl kockázatosnak érezték volna, a fakót küldik ki.
én a szertárosokat küldtem volna ki a jegyszedőkkel és büfésekkel, míg a csapat fodballista tagjai nyári szünidejüket töltve rápihenhettek volna a szezon alapozó edzéseire és a szezonra, a nyúlzélandiakat lehet még ők is verték volna