Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:ha elrúgtam egy követ, amerre gurult, arra mentem tovább
apáink útját járjuk még
mert bennünk apáink reménye
anyám nem kapott virágot, apám keze odavágott
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:ha elrúgtam egy követ, amerre gurult, arra mentem tovább
apáink útját járjuk még
mert bennünk apáink reménye
Adamek írta:fostalicska ez az angol kiesési derbi
ZotyeszKB írta:Csak a Tippmixem miatt érdekel...de ez miért nem öngól??
Adamek írta:fostalicska ez az angol kiesési derbi
Szarka írta:Legalább Son végre szerez egy trófeát. Ennyi "jó" volt a mai meccsben.
Mech írta:Szarka írta:Legalább Son végre szerez egy trófeát. Ennyi "jó" volt a mai meccsben.
gondolom távozik is a nyáron, szerencsétlent rossz volt nézni az egész szezonban (tegnap meg pláne), hogy hogy megkopott a sebessége és milyen gyenge játékos lett
Szarka írta:Mech írta:Szarka írta:Legalább Son végre szerez egy trófeát. Ennyi "jó" volt a mai meccsben.
gondolom távozik is a nyáron, szerencsétlent rossz volt nézni az egész szezonban (tegnap meg pláne), hogy hogy megkopott a sebessége és milyen gyenge játékos lett
Hát igen, messze van a fénykorától, és nem lepne meg, ha elmenne levezetni Európán kívülre hamarosan, ugyanakkor pletykát erről nem olvastam, így valószínű hogy még egy évet végigszenved a Spursnél. Januárban hosszabbítottak vele egy évet ( opciója volt a klubnak ), kérőről nem olvastam.
Mech írta:Adamek írta:fostalicska ez az angol kiesési derbi
jó kis csempo rájátszás meccs volt
Mech írta:Szarka írta:Mech írta:gondolom távozik is a nyáron, szerencsétlent rossz volt nézni az egész szezonban (tegnap meg pláne), hogy hogy megkopott a sebessége és milyen gyenge játékos lett
Hát igen, messze van a fénykorától, és nem lepne meg, ha elmenne levezetni Európán kívülre hamarosan, ugyanakkor pletykát erről nem olvastam, így valószínű hogy még egy évet végigszenved a Spursnél. Januárban hosszabbítottak vele egy évet ( opciója volt a klubnak ), kérőről nem olvastam.
viszont januárban még nem volt EL győztes, így lenne kerek most távozni szerintem
az meg csak a ráadás, hogy ez a Spurs jövőre sem lesz semmivel sem jobb csapat, mint idén, BL ide vagy oda Levy akkor is low budget üzemmódban tolja továbbra is majd, illetve ha Ange ezt a focit játszatja velük amit ősszel akkor októberre megint megsérül a keret fele
Adamek írta:Nagyék szép nagy lépést tettek az osztályozó döntő felé Kotonzáróban
baró lenne ha visszatérne a szériába, most öregedett be hozzá
Szarka írta:Több fura szurkolói megnyilvánulást olvastam az Európa Ligadöntő óta, de ami "minket" is érint, az ahogy a többség lefitymálja az EL mezőnyet, kiemelve hogy milyen csapatokat kellett megvernie a Spursnek a győzelemhez - többekközt ugye a Fradit is.
Sokan visszahoznák hogy a CL kiesői ujra az ELben folytassák, voltak, akik szerint az EL összes klubja a PL alsóházában végezne.
Az egész persze csak azért megy hogy a Spurs sikerét kicsinyítsék.
Adamek írta:Szarka írta:Több fura szurkolói megnyilvánulást olvastam az Európa Ligadöntő óta, de ami "minket" is érint, az ahogy a többség lefitymálja az EL mezőnyet, kiemelve hogy milyen csapatokat kellett megvernie a Spursnek a győzelemhez - többekközt ugye a Fradit is.
Sokan visszahoznák hogy a CL kiesői ujra az ELben folytassák, voltak, akik szerint az EL összes klubja a PL alsóházában végezne.
van benne valami
eleve a topligákból 5-6 helyek alatt indulnak a résztvevők, ez az UEFA-kupa idejében 2-4 közötti helyek voltak
a mostani EL kb. a régi KEK szintjén van, a KL meg a régi Intertotó szintjén (se)
azzal is egyetértek, hogy ilyen gyenge döntőre nem nagyon emlékszem és ilyen gyenge kupagyőztesre se nagyon
Adamek írta:Szarka írta:Több fura szurkolói megnyilvánulást olvastam az Európa Ligadöntő óta, de ami "minket" is érint, az ahogy a többség lefitymálja az EL mezőnyet, kiemelve hogy milyen csapatokat kellett megvernie a Spursnek a győzelemhez - többekközt ugye a Fradit is.
van benne valami
eleve a topligákból 5-6 helyek alatt indulnak a résztvevők, ez az UEFA-kupa idejében 2-4 közötti helyek voltak
a mostani EL kb. a régi KEK szintjén van, a KL meg a régi Intertotó szintjén (se)
azzal is egyetértek, hogy ilyen gyenge döntőre nem nagyon emlékszem és ilyen gyenge kupagyőztesre se nagyon
Jelenlévő fórumozók: Adamek valamint 9 vendég