BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.04.20. 23:49

Szarka írta:
zaggar írta:Sőt elnézve a hátralévő meccseket, az Internek kicsivel nehezebbnek tűnik a sorsolása:
34.f: Inter-Roma ( a rómaiak most nagyon karcolnak, h odaérjenek a nk-s helyek valamelyikére, a nagyon elbaxott ősz után kell is nekik)
Napoli-Toro ( a bikáknak már tképpen se előre, se hátra, sima hazainak néz ki)
35.f: Lecce-Napoli, Inter-Verona itt sztem mindkettő behúzza a pontokat
36.f: Napoli-Genoa, Torino-Inter, itt is 3-3 pont néz ki előzetesen
37.f: Inter-Lazio (hát kérdés, h ez a hektikus Lazionak még számítani fog-e, ha igen, akkor vérszagú meccs lesz 3 eséllyel) Parma-Napoli (sima vendég)
38.f: Como-Inter (a tópartiak is harapnak, még nem vették át a "jóaz x mindenhol" mentalitást a többiektől, ez se sima vendég) Napoli-Cagliari (sima hazai)

Nekem úgy tűnik, h Conte lesz a befutó, most rájuk tennék nagyobb sanszot, mint az Interre (plusz ugye még nekik ott a bölö is).

Bár nem követem a Serie A-t, de a Napoli sorsolása sima 12 pontnak tűnik, míg az Internek a BL miatt is kell rotálnia, és egy pont bukta is végleges lehet. Ha nem lenne a BL is, szerintem behúznák mindketten 12 ponttal , így viszont az a kérdés botlik-e az Inter.

Nem annyira tuti a helyzet:
- Conte pont elkezdte - szokása szerint - verni a nyálát, van egy csöppnyi feszkó a klubnál emiatt...
- utóbbi időben elég tompa a csapat, főleg idegenben - bár most vért izzadva nyertek a tök utolsó ellen, előtte 5 idegenbeli meccsen nem...
- egyre több a sérült - állítólag az egyre sz*rabb talajú edzőpályák miatt - szeptemberben kezdenék építeni az új edzőközpontot...
- az elméleti kezdő nem rossz, de ha kidől pár ember... a pad vékony létszámban és minőségben is...

A betli lehetősége bőven benne van ebben a csapatban, összességében még mindig az Inter az esélyesebb...
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.04.21. 07:59

A fórum hölgy tagjainak sok locsolót kívánok, a többieknek pedig happy birthday!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.04.21. 08:39

Szarka írta:
zaggar írta:Sőt elnézve a hátralévő meccseket, az Internek kicsivel nehezebbnek tűnik a sorsolása:
34.f: Inter-Roma ( a rómaiak most nagyon karcolnak, h odaérjenek a nk-s helyek valamelyikére, a nagyon elbaxott ősz után kell is nekik)
37.f: Inter-Lazio (hát kérdés, h ez a hektikus Lazionak még számítani fog-e, ha igen, akkor vérszagú meccs lesz 3 eséllyel) Parma-Napoli (sima vendég)
38.f: Como-Inter (a tópartiak is harapnak, még nem vették át a "jóaz x mindenhol" mentalitást a többiektől, ez se sima vendég) Napoli-Cagliari (sima hazai)

Nekem úgy tűnik, h Conte lesz a befutó, most rájuk tennék nagyobb sanszot, mint az Interre (plusz ugye még nekik ott a bölö is).

Bár nem követem a Serie A-t, de a Napoli sorsolása sima 12 pontnak tűnik, míg az Internek a BL miatt is kell rotálnia, és egy pont bukta is végleges lehet. Ha nem lenne a BL is, szerintem behúznák mindketten 12 ponttal , így viszont az a kérdés botlik-e az Inter.

Lehet 12 pont is kevés lesz a hátralévő 5 meccsen
ETO

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.04.21. 09:47

Maradonapoli írta:
Szarka írta:

Nem annyira tuti a helyzet:
- Conte pont elkezdte - szokása szerint - verni a nyálát, van egy csöppnyi feszkó a klubnál emiatt...
- utóbbi időben elég tompa a csapat, főleg idegenben - bár most vért izzadva nyertek a tök utolsó ellen, előtte 5 idegenbeli meccsen nem...
- egyre több a sérült - állítólag az egyre sz*rabb talajú edzőpályák miatt - szeptemberben kezdenék építeni az új edzőközpontot...
- az elméleti kezdő nem rossz, de ha kidől pár ember... a pad vékony létszámban és minőségben is...

A betli lehetősége bőven benne van ebben a csapatban, összességében még mindig az Inter az esélyesebb...

Na igen, ezeket az "apróságokat" is figyelembe véve azért árnyalódik egy kicsit a kép, de még mindig a Napoli felé hajlok.

Az Atalanta 7 egységgel van lemaradva, nekik már tényleg csoda kellene, igaz az ő sorsolásuk sem megoldhatatlan, de túl sok pontot buktak el és sztem el is fáradtak. Nekik ez van még vissza: 34.f: Lecce (elméletileg sima 3 pont), 35.f: Monza (szintén 3pont), 36.f: Róma hazai pályán, ez 3 esélyes, 37.F: Genoa-Atalanta, ez formafüggő, benne lehet egy enervált x is, 38.f: Parma hazai pályán, ezt hozniuk kell.
Ha a papírformák meglesznek, a BL indulás nem lesz veszélyben .
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.04.21. 12:18

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:

Lehet 12 pont is kevés lesz a hátralévő 5 meccsen

Mea culpa, 15 pontra gondoltam.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.04.21. 12:50

A pápa halála miatt Olaszországban minden mérkőzést elhalasztottak.
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.04.21. 16:59

zaggar írta:A pápa halála miatt Olaszországban minden mérkőzést elhalasztottak.

Szerda 18.30 az új, egységes időpont. Kár, a Cagliari és a Parma meccsébe külön-külön belenéztem volna.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.04.21. 18:02

Cselszky írta:
zaggar írta:A pápa halála miatt Olaszországban minden mérkőzést elhalasztottak.

Szerda 18.30 az új, egységes időpont. Kár, a Cagliari és a Parma meccsébe külön-külön belenéztem volna.

szólj a munkahelyeden, h nemzetközi gyász van, így az ünnep miatti szabadnapnak tolódnia kell szerdára.
Újpest-Munkás

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.04.21. 22:05

Nem igazán követem a spanyol ligát, de rémlett a Girona gyengélkedése, és látom, hogy ma is simán elbuknak. Rákerestem: két és fél hónapja nem nyertek, az utolsó 10 fordulóban 0-3-7 a mérlegük. A legutóbbi 18 körben, azaz november vége óta összesen 13 pontot sikerült szerezniük, pedig akkor még a 7. helyen álltak.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.04.21. 22:42

Cselszky írta:Nem igazán követem a spanyol ligát, de rémlett a Girona gyengélkedése, és látom, hogy ma is simán elbuknak. Rákerestem: két és fél hónapja nem nyertek, az utolsó 10 fordulóban 0-3-7 a mérlegük. A legutóbbi 18 körben, azaz november vége óta összesen 13 pontot sikerült szerezniük, pedig akkor még a 7. helyen álltak.

ja, én is azt néztem, nem vagyok spanyol szakos, de ezek ilyen formában még simán kipottyanhatnak, nemdebár?

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.04.21. 23:04

Maradonapoli írta:
Cselszky írta:Nem igazán követem a spanyol ligát, de rémlett a Girona gyengélkedése, és látom, hogy ma is simán elbuknak. Rákerestem: két és fél hónapja nem nyertek, az utolsó 10 fordulóban 0-3-7 a mérlegük. A legutóbbi 18 körben, azaz november vége óta összesen 13 pontot sikerült szerezniük, pedig akkor még a 7. helyen álltak.

ja, én is azt néztem, nem vagyok spanyol szakos, de ezek ilyen formában még simán kipottyanhatnak, nemdebár?

A következő körben a Ganékhoz mennek, ha az is szopó lesz, akkor kritikussá válik a szitu. Igaz, lesz még egy tutinak tűnő 3 pontjuk a Valladolid ellen (bár a formájuk alapján ez is kérdéses), de a többi meccsük nem látszik könnyűnek.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.04.22. 08:25

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:

A következő körben a Ganékhoz mennek, ha az is szopó lesz, akkor kritikussá válik a szitu. Igaz, lesz még egy tutinak tűnő 3 pontjuk a Valladolid ellen (bár a formájuk alapján ez is kérdéses), de a többi meccsük nem látszik könnyűnek.

Voltam Gironaban meccsen, a stadijuk a korábbi diósgyőri stadira emlékeztetett engem a hegyekkel a háttérben. Mondjuk a szurkolóik elkötelezett balos, függetlenkedő katalánok. A klub maga elég kicsi, talan a Tarragona is nagyobb bázissal rendelkezik Kataloniaban. A City kapcsolat mindent megváltoztatott, most épp mindenkit elvezenyeltek Gironabol, ezért a gyászos eredmények. Szurkolok, hogy megússzák, de ha lemennek, a szurkolóik el tudják majd viselni. A Las Palmas jobb focit játszik náluk, az Alavesert is kár lenne, nem is beszélve a Sevillarol, meg a spanci futball szempontjából, az általam amúgy nem kedvelt Valenciarol. A spanyol Kispest a Zaragoza, 5ik legnagyobb város és van rá esély, hogy mennek a harmadikba. Aki teheti menjen egy-két napra Gironaba , a színes házakkal a folyóparton talán a legszebb város, ahol valaha jártam.
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.04.22. 09:28

Javier Arizmendi írta:
Cselszky írta:
Maradonapoli írta:ja, én is azt néztem, nem vagyok spanyol szakos, de ezek ilyen formában még simán kipottyanhatnak, nemdebár?

Voltam Gironaban meccsen, a stadijuk a korábbi diósgyőri stadira emlékeztetett engem a hegyekkel a háttérben. Mondjuk a szurkolóik elkötelezett balos, függetlenkedő katalánok. A klub maga elég kicsi, talan a Tarragona is nagyobb bázissal rendelkezik Kataloniaban. A City kapcsolat mindent megváltoztatott, most épp mindenkit elvezenyeltek Gironabol, ezért a gyászos eredmények. Szurkolok, hogy megússzák, de ha lemennek, a szurkolóik el tudják majd viselni. A Las Palmas jobb focit játszik náluk, az Alavesert is kár lenne, nem is beszélve a Sevillarol, meg a spanci futball szempontjából, az általam amúgy nem kedvelt Valenciarol. A spanyol Kispest a Zaragoza, 5ik legnagyobb város és van rá esély, hogy mennek a harmadikba. Aki teheti menjen egy-két napra Gironaba , a színes házakkal a folyóparton talán a legszebb város, ahol valaha jártam.

Ha választani kéne, meg mindig inkább a Girona, mint az Alaves, Sevilla, vagy Valencia. Utóbbinál már sok helyen hallottam azt a közhelyet, hogy a kiesés megtisztulást hozna. Nem tudom mitől, a tulaj ugyanaz maradna , a klub működése se változna. Ettől kár pozitív változást várni.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.04.22. 10:06

Nagyot küzdött a brigád tegnap, az egyre többet vállaló fiatal bekk, Ziólkowski megérdemelte a győzelmet érő gólt a végén. A kupát valahogy Varsóban kéne tartani a szczeciniek ellen és akkor azt lehetne mondani, hogy nem (akkora) kudarc az idény. A nemzetközi szereplés jól fizet, a Chelsea elleni idegenbeli siker klubtörténeti jelentőségű, de a bajnoki cím továbbra sem akar összejönni.
Nagy kérdés, hogy miként alakul majd a nyár, új sportigazgató és valami Head of Football Director is lett, utóbbit Frédi Bobics tölti be. Feio edző szerződése az idény végén lejár, a kupagyőzelem növelné az esélyt a maradásra. Kapus, jobb oldali védő mindenképp kellene, támadók sem ártanának, mert a téli szerzemények egyelőre nem mutattak sokat, sőt.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.04.22. 15:57

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:két valódi kapussal meg kb. 1--2

Az ifjú sportigazgatónk olyan záradékkal vette kölcsön tavaszra Simont,a paksi csodakapust, hogy meghatározott játékpercet szerepelnie kell különben sok sok milliót kell fizetni a Paksnak. Az se volna hátrány mifelénk,ha a középső vedoink legalább nb2- es szintuek lennének az nb3as helyett

jókora barom ez a Csenge, eddig azt hittem, hogy csak simán csókos ez a Simon gyerek, hogy nyeli a potyákat, mint kacsa a nokedlit, mégis mindig vissza eszi a fene a kapuba... konkrétan arra tippeltem volna, hogy uncsitesója vagy valami rokona ennek a kis takonynak...

Tisza párt facebook oldalának volt a moderátora a diósgyőri karrierje előtt, ellenben Matyasnak nagy haverja azért van és marad is itt. Tégláról téglára.
Dambrauskas fel van háborodva, hogy nem megfelelően tájékoztatták a tárgyalások alatt a csapat állapotáról.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.04.22. 17:08

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Az ifjú sportigazgatónk olyan záradékkal vette kölcsön tavaszra Simont,a paksi csodakapust, hogy meghatározott játékpercet szerepelnie kell különben sok sok milliót kell fizetni a Paksnak. Az se volna hátrány mifelénk,ha a középső vedoink legalább nb2- es szintuek lennének az nb3as helyett

jókora barom ez a Csenge, eddig azt hittem, hogy csak simán csókos ez a Simon gyerek, hogy nyeli a potyákat, mint kacsa a nokedlit, mégis mindig vissza eszi a fene a kapuba... konkrétan arra tippeltem volna, hogy uncsitesója vagy valami rokona ennek a kis takonynak...

Tisza párt facebook oldalának volt a moderátora a diósgyőri karrierje előtt, ellenben Matyasnak nagy haverja azért van és marad is itt. Tégláról téglára.
Dambrauskas fel van háborodva, hogy nem megfelelően tájékoztatták a tárgyalások alatt a csapat állapotáról.

vicc ez a nersevik gittegylet... csengerke eddig nálam ezek nélkül is erősen mínuszos volt, nem javított a helyzetén, sőt...
a litván hol sírta el a bánatát?

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.04.22. 17:29

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:jókora barom ez a Csenge, eddig azt hittem, hogy csak simán csókos ez a Simon gyerek, hogy nyeli a potyákat, mint kacsa a nokedlit, mégis mindig vissza eszi a fene a kapuba... konkrétan arra tippeltem volna, hogy uncsitesója vagy valami rokona ennek a kis takonynak...

vicc ez a nersevik gittegylet... csengerke eddig nálam ezek nélkül is erősen mínuszos volt, nem javított a helyzetén, sőt...

Nem a sajtóban, házon belüli infó mindkettő, megbízható forrásból.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.04.22. 17:31

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Tisza párt facebook oldalának volt a moderátora a diósgyőri karrierje előtt, ellenben Matyasnak nagy haverja azért van és marad is itt. Tégláról téglára.

Nem a sajtóban, házon belüli infó mindkettő, megbízható forrásból.

thx

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.04.23. 20:07

Hehe, horvátoknál komoly ez a forduló ma, gorica-dinamo 1-0, hajduk-istra 0-1, a rijeka meg most tolja
az Istra 4 nap alatt leszopatta a rijekat ma meg a hajdukot

a forduló előtt úgy álltak hogy rijeka hajduk 56-56 dinamo 52

a hajduk oldala már le is tiltotta a komment lehetőséget :D

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.04.23. 21:34

Mech írta:Hehe, horvátoknál komoly ez a forduló ma, gorica-dinamo 1-0, hajduk-istra 0-1, a rijeka meg most tolja
az Istra 4 nap alatt leszopatta a rijekat ma meg a hajdukot

a forduló előtt úgy álltak hogy rijeka hajduk 56-56 dinamo 52

a hajduk oldala már le is tiltotta a komment lehetőséget :D

az kb. Perisic furcsa távozása óta tiltva van minden felületükön
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”