zaggar írta:Maradonapoli írta:zaggar írta:
miért haragszol rá ennyire?
igazából semmiért, csak olyan jó érzés fikagépnek lenni :)
ja, ikk verstéhe!
adjuk el a Turrisba?
jöhet Nápolyba is, onnantól védeni fogom
miért haragszol rá ennyire?
igazából semmiért, csak olyan jó érzés fikagépnek lenni :)
ja, ikk verstéhe!
adjuk el a Turrisba?
Maradonapoli írta:zaggar írta:Maradonapoli írta:igazából semmiért, csak olyan jó érzés fikagépnek lenni :)
ja, ikk verstéhe!
adjuk el a Turrisba?
ja, ikk verstéhe!
adjuk el a Turrisba?
ja vagy úgy, szóval ez egyfajta gerillamarketing, h menjen Nápolyba? Gondolom, h ez a trükk az "Az a gyanús, ami nem gyanús" szakkönyvből van :)
Szarka írta:Egy érdekesség a Poolhoz, Salah tekintetében, amire nem is igazán gondolunk: Muszlim játékosok és a Ramadan.
Talán csak van kapcsolódás abban, hogy márciusban nem talált be Salah, és azóta elég gyenge formát hoz, hogy végigböjtötlte a Ramadánt, és valószínűleg kimerült a szervezete. Márpedig idén a fő gólfelelős mindenképp Salah volt.
Nem fogja innen már elbukni a Pool, főleg, hogy az Arsenal is botladozik, de ha továbbra is a BL-ben lennének, már biztos nem számítanának a top esélyesek közé jelen formájukban.
Javier Arizmendi írta:Szarka írta:Egy érdekesség a Poolhoz, Salah tekintetében, amire nem is igazán gondolunk: Muszlim játékosok és a Ramadan.
Talán csak van kapcsolódás abban, hogy márciusban nem talált be Salah, és azóta elég gyenge formát hoz, hogy végigböjtötlte a Ramadánt, és valószínűleg kimerült a szervezete. Márpedig idén a fő gólfelelős mindenképp Salah volt.
Nem fogja innen már elbukni a Pool, főleg, hogy az Arsenal is botladozik, de ha továbbra is a BL-ben lennének, már biztos nem számítanának a top esélyesek közé jelen formájukban.
Jó de van Dijk meg a balbekk csinálja az ökörsegeket. Szerintem az Arsenel eredménye után fókuszt vesztettek, kiküldtek a mezt, és ez lett a vége.
zaggar írta:Azt hittem Guardiola a legjobban fizetett edző de akkor mégsem:
https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2025/04/futballedzok-fizetese-topligak-simeone-guardiola
Szarka írta:Rice-t megszállta Roberto Carlos és Juninho szelleme, két elképesztő szabadrúgást rúgott.
zaggar írta:A zrt gondolatai a BL győztest illetően:
Barcelona 4,00
Paris SG 4,35
Real Madrid 4,50
Bayern München 6,00
Arsenal 8,00
Internazionale 11,00
Aston Villa 29,00
Dortmund 40,00
Mech írta:Nem tudom mi volt ez a beleszaromság a Realtól, ez náluk BL-ben kurva ritkán fordul elő
nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy Ancellotti már rég eldöntötte, hogy a szezon végén elmegy
Szarka írta:Btw már tavaly azt vártam Ancelotti vállt, idén mar egyre biztosabb, és Xabit hozzák a helyére.
Mech írta:Szarka írta:Btw már tavaly azt vártam Ancelotti vállt, idén mar egyre biztosabb, és Xabit hozzák a helyére.
Szerintem Xabi kitölti a szerződését a Levernél, azaz még 1 szezont marad, én Kloppot mondanám a Realhoz
Szarka írta:Mech írta:Szarka írta:Btw már tavaly azt vártam Ancelotti vállt, idén mar egyre biztosabb, és Xabit hozzák a helyére.
Szerintem Xabi kitölti a szerződését a Levernél, azaz még 1 szezont marad, én Kloppot mondanám a Realhoz
Xabi filozófiája illene a Realhoz. Klopp egyáltalán nem. Ahhoz nagy keret-változtatásokra lenne szükség.
Xabi ha nem vállalna a Real padot, elfogyna az összes opciója. Minden nagy klubnak meglesz a fix, hosszútávú edzője.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég