Adamek írta:Cselszky írta:Mech írta:a szurkolóik viszont nagyon örömködnek facebookon és várják Gyurit vissza
Látom én is. A focijuk nem volt túl szórakoztató, az biztos, de nem olyan vereség után szoktak megválni egy edzőtől, mint amiben hétvégén volt részük, két-három percen múlt, hogy nem 3 ponttal mentek haza. Kicsit olyan, mintha meg akartak volna tőle szabadulni a vezetők, mintha Bognár visszatérése már elő lett volna készítve, és csak az alkalomra vártak. A mezőny 3/4-e 9 ponton belül van a kieső pozíciótól, ők most épp 5-re, ez nem indok. Igaz, hogy idén még nem nyertek, de játszottak a Fradival, x-eltek a KTE-vel, Várdával, szvsz ez nem tragikus, az ellenünk játszottról meg írtam. Adtam volna neki még vagy 2 meccset, itt viszont az elmúlt hetekben érezhetően már megszületett a döntés, hogy mindenképp kirakják, amint lehet.
Mindegy, jöhetnek ismét a 6-2-es és 1-6-os meccsek. Nem igazán kedvelem Bognár futballját, még ha mozgalmasak is a meccseik, a paksi szurkerek eszerint bírták, az ő dolguk.
én magát Gyurcit nem kedvelem, amit játszat a csapataival az egyáltalán nem hülyeség itthon egy középcsapatnál, kiszámítható, de mégis nehéz vele mit kezdeni ha jó formával párosul az a faék taktika
jobb mint az önjelölt mágusok akik minden egyes meccsre kitalálnak valami speciálisat amit ha meghekkelnek akkor onnan nincs visszaút a meccsbe, vagy a bunkerezők akik szerint a fő, hogy gól nélkül lehozzák hátul mert az jó sokat ér, lásd a Vasas ikszhalma
mondjuk van ahol ez is bejön, pl a KTE, de nekik ott van az, hogy a tömkeleg X mellett van majdnem annyi győzelmük is
Kb nekem is ez véleményem a kaszinósról, sőt - szembe megyek s mainstreammal - a szagértését is szerettem -, na nem azért mert s futballszakma melysegeibe vezetett el.
Viszont a futballjaval megbukott az MTK nal, és persze az is előttem van az is amikor kétséget kizáróan kijelentette, hogy a Gyirmót a legeselyesebb a feljutasra. Az a baj ezekkel a Bognár, Csertői felekkel, hogy képtelenek megujulni